Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dandara: Trials of Fear Edition Konsollar, PC ve Mobil için Çıktı

 
Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Long Hat House, Dandara: Trials of Fear Edition'ın bugün itibarıyla konsollar, PC ve mobil cihazlar için çıkış yaptığını duyurdu.
 
PlayStation Store'da 27,00 TL (PS Plus ile ekstra %10 tasarruf edin), Xbox Store'da indirimli olarak 15,60 TL, Nintendo eShop'ta indirimli olarak $5.99, Steam'de indirimli olarak 10,00 TL, App Store'da 12,99 TL ve Google Play'de indirimli olarak 16,99 TL. 
 
Trials of Fear Edition, orijinali Şubat 2018'de çıkan iki boyutlu Metroidvania platform oyununa yeni içerikler ve iyileştirmeler ekliyor. 
 
Oyun hakkında:
 

Dandara, ezilenlerin unutulmanın eşiğinde olduğu garip bir evrende dünyayı yeniden şekillendirmek için uyandı.

Tuz dünyası çökmenin eşiğine gelmiştir. Bir zamanlar özgür ruhlar olan vatandaşlar ezilmektedir ve yalnız bırakılmıştır. Ancak her şey kaybedilmiş değildir, bu korku ortamından bir kahraman, bir umut ışığı yükselmektedir. Onun adı Dandara’dır.

Mistik yaratıklar ve sınırsız keşifle dolu benzersiz bir 2D metroidvania platform oyununa hoş geldiniz. Katlar, duvarlar ve tabanlar arasında atlarken yerçekimine meydan okuyun. Tuz dünyası ve onun farklı türde karakterlerinde gizli olan sırları ve gizemleri keşfedin. Dandara’yı zulmetmeye meyilli düşmanlarına karşı savaşmak ve hayatta kalmak için güçlendirin.

Bu kontrolsüz dünyaya denge ve özgürlük getirmesi için Dandara’yı uyandırın. 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dandara: Trials of Fear Edition Raw Fury Long Hat House iki boyutlu Metroidvania platform oyunu
Nioh 2'nin TV Reklam Videosu Paylaşıldı Total War: Three Kingdoms için A World Betrayed İndirilebilir İçeriği Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dandara: Trials of Fear Edition ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız