Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dakar 18 Steam'de Ön Siparişe Açıldı

Açık dünya simülasyon yarış oyunu Dakar 18 Steam'de 77,00 TL fiyattan ön siparişe açıldı. Amerikan doları fiyatı $49,99.
 
Ön sipariş bonusu 1987, 1989, 1990 ve 1991 yıllarının efsanevi dakar ralli şampiyonu Ari Vatanen ve onun 1987 yılındaki yarışı kazandığı aracı Peugeot 205 T16.
 
Dakar 18, 11 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

DAKAR 18, Amaury Sport Organisation (A.S.O.) tarafından Güney Amerika’da yapılan ünlü ralli yarışının gerçekçi bir simülasyonudur ve çarpıcı görüntülere ve motosikletler, arabalar, kamyonlar, dört tekerler ve SxS'ler gibi çok çeşitli araçlara sahiptir.
Oyuncular kendilerini geliştirmek için çevrim dışı modun yanı sıra çekişmeli çevrim içi çok oyunculu yarışlarda da mücadele verecekler.
 
Dakar 18 Özellikleri:

Resmi Üreticiler: Peugeot, KTM, Honda, Yamaha, Mini, Renault ve Mitsubishi
Resmi Yarışmacılar: Sam Sunderland, Carlos Sainz ve Sebastian Loeb
Gerçekçi Navigasyon Sistemi: resmi Dakar 2018 Yol Kitapları
Zaman ve Hava Durumu Simülasyonu: Yakıcı güneşin altında kuru kuma saplan veya yoğun yağmur altında kalın çamur tabakasıyla mücadele et!
Gerçekçi Araç Fiziği Sistemi: Birinci sırada başlamak için Tam Kontrol şart!
Kurtarma ve Onarım: Zafer için başkalarını görmezden gelir misin? Unutma, sadece başkalarını tek başına bırakanlar yalnız kalır!

 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Dakar 18 açık dünya yarış oyun simülasyon
Warmonger Steam’de Türkçe Olarak Yayınlandı Sekiro: Shadows Die Twice için Oynanış Videosu PSX 2018 Güneydoğu Asya Etkinliğinde Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tayguncifci

23.7.2018 10:05:52

0
Bu oyun çöp. Fizik denen bişe yok. Araç zıpladıktan sonra öylemi yere iner allah aşkına yaaa. Mad max bunun yanında yılın oyunu kalır. Ki ben mad max’i severek oynadım. Bir çok kişi beğenmesede.

MonitörKertenkelesi

21.7.2018 12:31:03

+1
Bence atmosfer ve araç etkileşimleri, fiziksel hareketleri ve tekerlek salınımları dahil genel anlamda bir vasatlık var. Hiç beklediğim gibi değil hatta zamanının çok gerisinde bence. Bence bu oyunu Mad Max oyununu yapan ekibe vermeleri gerekirmiş. Bu derece güzel otomobil fiziği, tekerlek ve doğa etkileşimini yapmak ancak bu ekibin işi. Dakar'ı onlar yapmalıymış. Bir de Mad Max oyununa bakın. Mükemmel.

BSC Misafiri

20.7.2018 18:50:54

0
Sol farla Sağ far arasındaki farkı bulana büyük ödül vereceklermiş :D Etraf da bir sürü rally oyunu vardı rally 4 ve dakar da ekleniyor. Bence bu kadarı fazla derdim ama olanlar güzel değil ki bir de bunları deneyelim diyorum. Dirt Rally tek geçerim.

Dhalsim

20.7.2018 15:29:06

0
Sigara reklamlarının tüm dünyada serbest olduğu yıllar..Şimdi reklamı yok özendiren kamu spotları ve buzlamaları var..Sigara içen kişi o duymanı bile görse canı ister. ama çok düşüncelilermiş gibi bir de sigarayı spot ışıklarıyla gösteriyor.. Oyun çok güzel olacak.bu kadarbütçeli Dakar oyunu var mıydı? hatırlamıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dakar 18
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız