Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DRM Sistemi From Dust'tan Tamamen Kalkıyor

From Dust sıradışı yapısı ile beğeni toplamıştı

     Ubisoft'un oyunlarındaki DRM sistemlerin oyuncuların büyük tepkisi ile karşılaşıyor. Sabit internet bağlantısı veya oyuna her girişinizde online olmanızı isteyen sistemler gerçekten de sinir bozucu. Korsan oyunculuğu engellemek için hazırlanan bu sistem Ubisoft'a göre işe yarıyor, ama Fransız firma da DRM denilen sistemin sinir bozucu olduğunun farkında.
 
     Neyse ki Ubisoft'un DRM sistemi kullanan (oyuna her girdiğinizde online olmak zorundaydınız) oyunu From Dust'ta bu sistem kalkıyor. Oldukça yüksek puanlara layık görülen oyunu artık rahatça oynayabileceğiz.
 
     Ubisoft'un forumlarında yetkililerin yaptığı açıklama aynen şu şekilde: "Teknoloji takımlarımız bütün online kimlik doğrulamaları oyundan çıkaracak bir yamayı iki hafta içinde yayınlamak için çalışıyorlar." 
 
     Bu yamalardan bir tanesi hazır ve oyunu bir dahaki açışınızda otomatik olarak bu yama yüklenecek ve bazı online gereksinimler ortadan kalkacak. Sonraki yama ise bu gereksinimleri tamamen ortadan kaldıracak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 From Dust Ubisoft Project Dust DRM
Driver: San Francisco PSN'den İndirilebilecek Dragon's Dogma'dan 5 Dakikalık Gamescom Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

david_caruso

24.8.2011 20:55:16

0
@lalala25 Oyunu cracklersin. Daha sonra DRM'in internete bağlanmasını engellersin. DRM internete bağlanamadığı için sana internet bağlantısı yok hatası verecektir. Ama oyun crackli olduğu için oyunu oynayabilirsin. Hadi bu olmadı diyelim. 2. yol oyun cracklenir. DRM kırılır. DRM kırıldığına göre oyunu Ubi'nin serverlarından değilde mesela Skidrow'a ait bir serverdan doğrulama yapmasını sağlarsın. Doğrulama yapılan server Skidrow'un olunca oyun orjinal olmasada doğrulamadan geçecektir. Yapmak istedikten sonra herşey olur. %100 güvenlik diye bişey yoktur :)

lalala25

24.8.2011 10:24:26

0
@sensaman62 from dust tam olarak DRM kullanmadığı için kırdılar , sadece ilk başta internet bağlantısı istiyordu. DRM neden kırılmaz açıklıyim: DRM kalıcı internet bağlantısı ister.aslında cracklenebilir. şimdi crack yapıldı diyelim... HAWX 2 ye crack yaptınız. Oyunda DRM sistemi olduğu için internetten kontrol edilecek ve crack olduğu anlaşılacak. Yani ne kadar crack yapılsada her girişte oyundaki DRM sistemi tarafından oyun internetten bi kontrolden geçecek ve orjinal alın lan uyarısı alacağız

BSC Misafiri

23.8.2011 19:19:42

0
hawx 2 değecek bir oyun değil ondan kırılmamıştır xD bu arada from dust'ı kırdılar hatta oynuyorum şu anda biraz daha uzun olsaydı orj alacaktım ama 10 tane bölüm koymuşlar üstelik o kadar da yaratıcı değil bence kimse kusura bakmasın daha farklı nesneler eklenebilirdi.

BSC Misafiri

23.8.2011 16:19:02

0
Ubisoft çok severim en iyi firma.

senseman62

23.8.2011 14:35:22

0
@lalala25 hawx2 hariç tüm ubi oyunları kırılmış durumda şu an,buna from dust'da dahil.5-6 ay önce çıkan shaun white bile kırıldı fakat nedense hawx2 ye hala ellemediler,bi nedeni var ama bende merak ediyorum ayrıca kim bekler onların patchini isteyen offline c.rack kullanıp oynasın sorunsuz bi şekilde

ortamkaos

23.8.2011 14:11:40

+1
DRM Sistemi İle Kendilerini Kandırıyorlar. Şahsen Crack Grupları Saolsun Bi Tanesine Girememşiliğim yok

lalala25

23.8.2011 13:17:02

0
kim hayalperest tamam biraz abartılı yazdım ama UbiDRM kırıldığı için oyuncular tepkili değil mi ? o yüzden tom clancy hawx oynayabiliyoruz crackla değil mi ? ubisoft korsan için her türlü önlemi alıyo ve ne kadar pc oyuncularını nefret ettirsede yapıyo işte DRM olmadan öncede pc ye oyunları geç çıkarıyordu ve hala da drm olmayan oyunlarında bunu yapıyor... UbiDRM kırılmış olsaydı oyuncular bu kadar tepkili olmazdı... Bu arada üstteki yorumda biraz saçmalamışım mevzuyu :D

Gabriel TR

23.8.2011 13:09:05

0
@lalala25 Dostum yazılarının başını okudum şunu söyliyeyim Drm Sistemi kırırlalı yıllar oldu adam yazmış bak üstünde ve yazılarının diğer yarsını okudugumda uzun uzun yazmışsın luzumlu birşeyler yazar gibi çok hayalperestsin gerçekçi ol

lalala25

23.8.2011 12:57:52

0
@david_caruso UbiDRM yi daha kırılmadı zaten kırılsaydı bu kadar tepki almazdı. Eğer kırılırsa bak gör hiç kimsenin şikayeti kalmıyacak. Ama ubisoft u tanırız pc oyuncularının düşmanı. her oyununu pc ye geç çıkarır korsanı önlemek için. şimdide DRM yi çıkardı. Ama şunu unutmasın en büyük güç oyunculardadır, bize karşı gelirse bizde almayız lanet oyunu olur biter. Şu bf3 videosunda binaya bazukayla füze atıyorlarya snipercilere işte o bina ubisoft binası olsa keşke... kahkaha atardım bi güzel . Ubisoft artık fakirlikten korsan fln düşünmez her oyunu pc ye zamanında çıkarır DRM yi kaldırır ve fakirlikten dolayı bizle iyi geçinmeye başlar. Ama maalesef böyle bişi olmaz bu firmada para varken. Biraz para buldu bize artistleniyo DRM fln...

david_caruso

23.8.2011 11:19:39

0
Bu Ubi'yi anlamıyorum. Oyunlarına korsan oynanmasın diye DRM koyuyolar. Oyun daha Ubi tarafından piyasaya sürülmeden Skidrow veya Razor tarafından sürülüyor. Ondan sonra Ubi geri adım atıp " Eee madem oyun paket oldu DRM gerekmez artık kaldıralım da belki orjinal satışlardan 1-2 bişey koparırız" diyip DRM'i kaldırıyor. Hep aynı hikaye, hep aynı oyuncular... Oyuna gelirsek ben beğendim. Gerçekten farklı bi yapısı var. Arada bu tarz farklı yapımlar güzel gidiyor.

sniper23

23.8.2011 10:15:42

0
sonunda doğru yolu buldu ubi
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
From Dust
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız