Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOOM Eternal'ın İkinci Güncellemesi Yeni Battlemode Haritasını Getirecek

 
Bethesda Softworks ve id Software, Doom Eternal'ın ikinci büyük güncellemesinin bu hafta içinde yayınlanacağını duyurdu ve güncellemenin bazı özelliklerini detaylandırdı.
 
Güncelleme Battlemode'a yeni harita ekleyecek. Torment adlı bu harita Slayer'ı ve iblis takımını aşırı büyümüş bir bitki örtüsü ve gizemli işaretlerle dolu tehlikeli salonlarda karşı karşıya getirecek.
 
Haritanın yanında Battlemode için standart hata düzeltmeleri ve iyileştirmelerle birlikte gecikme iyileştirmeleri ve her iblis için özel olarak ayarlanabilecek tuş atamaları iyileştirmeler de yapılacak.
 
Bunların yanı sıra renk körü oyuncular için oyun keyfini arttıran iyileştirmeler, Takviyeler için iyileştirme, harita başına arttırılan Empowered Demon sayısı ve daha fazlası bu hafta yayınlanacak güncelleme ile birlikte sunulacak. 
 
DOOM Eternal PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia üzerinde ulaşılabilir durumda. Switch versiyonu da yolda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
Ys IX: Monstrum Nox 2021'de Batıya Geliyor Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 için Yeni Kaykaycılar Duyuruldu, Demo 14 Ağustos'ta Yayınlanacak

DRODAKAN KAI

23.6.2020 21:57:36

0
2 adet hikaye dlc'si ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız