Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOOM 3: VR Edition PlayStation VR için Duyuruldu

 
2004 yılında piyasaya sunulan klasik FPS oyunu DOOM 3, sanal gerçeklik oyunu olarak geri dönüyor.

Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, DOOM 3: VR Edition'ı PlayStation VR için duyurdu.

29 Mart'ta çıkış yapacak.

DOOM 3: VR Edition yeni dokular, yeni gölgelendirmeler, yeni ses efektleri, el feneri takılı silahlar, 180 derece hızlı dönüş ve sağlığınızı görüntülemek için bileklik içerecek. Ana oyunla birlikte Resurrection of Evil ve The Lost Mission genişlemeleri de dahil olacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Project Morpheus Sony Sanal Gerçeklik VR Virtual Reality PlayStation 4
PS4 Beta Güncellemesi 8.50 Yayınlandı Valheim Satışları Beş Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

7.3.2021 13:16:20

0
Bana sorsan aynı anda çıksın, her platforma çıksın. Ama konsolların oyun gelişimini yavaşlattığı da inkar edilemez bir gerçektir. Yıllardır çöp kalitede oyunlar oynandı bu yüzden. Eh işte son sıralar biraz güzelleşti. Ayrıca bu oyunların yapıldığı cihaz zaten PC? Başka söze gerek yok. Bu ay içinde de Square enix gitmiş son Hitman'i PSVR'a özel çıkarmış. Şahsen benden artık bunlara da para yok, yeni Deus Ex çıkarsın 1 lira vermem. Ayrıca son olarak : "Bana faydası olmayan kilisenin papazını..."

BSC Misafiri

3.3.2021 20:28:56

+1
Piyasada ki tüm şirketler batsın o zaman çünkü şu devirde exclusive yapmayan yok. PlayStation yapıyor Xbox yapıyor Nintendo yapıyor. Launcherlar arası bile excler başladı dizi sektorunde devler exclusive yapıyor ama sizin mantık bana dokunmayan yılan bin yaşasın tarzında olduğu için bilgisayara çıkmış mi çıkmamış mi tek umrunuzda olan o yoksa diğer platform arası exc mi değil mi umrunuzda değil valla birde platformlar arası kardeşlik dersiniz sizin derdiniz o değil ki :)

Babblebabble

3.3.2021 19:55:30

+1
En sevdiğim ID bile olsa exclusive iş yapanların en kısa sürede batmasını ve belasını bulmasını temenni ediyorum. Bu arada bu zaten bu modlarla oynanabiliyor VR içinde (motion kontroller de dahil). Önceden bedavaya daha yüksek çözünürlükle oynamış oldu herkes zaten. Sağ olsunlar, exclusive olması da çok şahane bir fikirmiş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız