Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

D.I.C.E. Ödülleri'nde Yılın Oyunu The Legend of Zelda: Breath of the Wild Seçildi

 
   21. yıllık D.I.C.E. Awards (Ödülleri'nde) kazananlar açıklandı.

   Cuphead, Horizon Zero Dawn, Playerunknown’s Battlegrounds, Super Mario Odyssey ve The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın aday olduğu Yılın Oyunu kategorisinde kazanan oyun The Legend of Zelda: Breath of the Wild oldu.

   Kazananların tam listesi şu şekilde:
 
Animasyonda Üstün Başarı: Cuphead
Sanat Yönetiminde Üstün Başarı: Cuphead
Karakterde Üstün Başarı: Hellblade: Senua's Sacrifice
Orijinal Müzik Kompozisyonunda Üstün Başarı: Cuphead
Ses Tasarımında Üstün Başarı: Super Mario Odyssey
Hikayede Üstün Başarı: Horizon Zero Dawn
Üstün Teknik Başarı: Horizon Zero Dawn
Yılın Aksiyon Oyunu: PlayerUnknown's Battlegrounds
Yılın Macera Oyunu: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Yılın Aile Oyunu: Snipperclips
Yılın Dövüş Oyunu: Injustice 2
Yılın Yarışı Oyunu: Mario Kart 8 Deluxe
Yılın Rol Yapma Oyunu: Nier: Automata
Yılın Spor Oyunu: FIFA 18
Yılın Strateji / Simülasyon Oyunu: Mario + Rabbids Kingdom Battle
Sanal Gerçeklikte Teknik Başarı: Lone Echo/Echo Arena
Yılın Sanal Gerçeklik Oyunu: Lone Echo/Echo Arena
DICE Sprite Ödülü: Snipperclips
Yılın El Konsolu Oyunu: Metroid Samus Returns
Yılın Mobil Oyunu: Fire Emblem Heroes
Online Oynanışta Üstün Başarı: PlayerUnknown's Battlegrounds
Oyun Tasarımında Üstün Başarı: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Oyun Yönetiminde Üstün Başarı: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Yılın Oyunu: The Legend of Zelda: Breath of the Wild 
Yaşam Boyu Başarı Ödülü: Genyo Takeda 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
The King of Fighters XIV DLC Karakteri Heidern Duyuruldu NieR: Automata 1. Yıldönümü Canlı Yayını 3-4 Mart Tarihlerinde Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

26.2.2018 14:12:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bugüne kadar Goty olan oyunlar hep hikayesiyle etkilemişti. Zeldanın hikaye, düşman çeşitliliği, dungeon, voice acting gibi birsürü eksiği var. Hikayesi ses getirmeyen bir oyun Goty olamaz, olmamalı... Breath of the Wild GTA 4 gibi fanların topa tuttuğu overrated bir oyun
Oyunu baştan sona oynamayanlar gelip burda yorum yapmasın ya. Bir sürü eksiği varmış da bilmem ne de. Her oyunun eksiği olur onu anlarım da bu oyunun fazlalarını bir say bakalım. Ayrıca hikaye olarak neresi kötüydü? 30 senelik Dungeon klişesini Divine Beast gibi yaratıcı bir fikirle değiştirmeleri mi eksiklik oluyor? Açık Dünya olayına hiç girmeyelim istersen. Açık dünyası ile ders verdiğini tüm dünya kabul etmiş durumda. Overrated miş de bilmem ne de, sağdan soldan duyduğunuz laflarla yorum yapmayın. Yılın oyununu geçtim, bugüne kadar çıkan en iyi 10 oyun arasına girer. Yeter ki oynayın görün.

BSC Misafiri

26.2.2018 00:01:03

0
Bugüne kadar Goty olan oyunlar hep hikayesiyle etkilemişti. Zeldanın hikaye, düşman çeşitliliği, dungeon, voice acting gibi birsürü eksiği var. Hikayesi ses getirmeyen bir oyun Goty olamaz, olmamalı... Breath of the Wild GTA 4 gibi fanların topa tuttuğu overrated bir oyun

Adol125

25.2.2018 23:28:12

0
Reyiz ben misafir üzerinden yönetime laf ediyorum. Bi getirmediler şu onayı? Mesut duyuyon de mi?

Project Scorpio

25.2.2018 23:16:28

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Midorima

Arkadaş ne zaman getirecelsiniz şu misafire onay sistemini? Oyun Tasarımındaki başarının grafikte başarıdan daha büyük bir ödül olduğunu bilmeyen, bir oyunun sırf nostalji etkisiyle 97 ortalama yapabileceğini sanan cahil cühelaların yorumunu görmek zorunda mıyız? En anlamlı ödül güzel grafik ödülü, tabi canım. RYO da persona 5, div 2 varken nier olmamış.
Misafir üyeleri adam yerine koyup cvp atmayın onlar bir robot.

Johnny Silverhand

25.2.2018 23:10:06

0
Nintendo yine tokatlamış. Hak edince tabii.

Kennnn

24.2.2018 14:22:24

+1
Sadece nintendo oyunları değil bütün günümüzde büyük yapımcılarının oyunları az buçuk şişiriliyor. Yani lütfen Ps tarafı kendini ayırmasın. Siz iyisi bunu haketmeyen reklamla kendini şişirenlere yoğunlaşın. Ne olursa olsun zeldanın yılın en iyilerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çünkü başka bir oyunun grafikleri değiştirilmiş bir kopyası değil. Oyunu ilk gördüğümde nintendo yapımlarını seviyor olmama rağmen burun kıvırmıştım, oynayana kadar. Güzel yani adamlar haketti. Oyunlar sırf grafikten teknikten ibaret olsa The Order 1886 neslin efsanelerinden biri olmalıydı ama öyle değil işte. Nostalji adı altında ki laf Zelda'ya ediliyorsa hele ağır saçmalamak. Adamlar oturup keyifli oyun mekanikleri, oynanış, fizik koymuş, yani ortada saf oynanış var. Diğerleri de böyle oyun yapsın sanki biz yapmasın diyoruz. Biraz orijinallik katsınlar kendilerine. Ben sizi bilmiyorum da fena halde sıkıldım AAA dediğimiz yapımcıların devamlı başka bir başarılı oyunun kopyasını yapmalarından.

Thejoker58906

24.2.2018 13:12:45

0
Kim ne derse desin nintendo oyunlarının basın tarafından pohpohlandığını düşünüyorum yanlış anlaşılmasın kötü bir oyun demiyorum 98 lik bir oyun değil diyorum.

darkdiva

24.2.2018 12:57:30

0
Zelda'nın aday olup yılın ödülünü almadığı bir yer olmadı sanırım. Sonuna kadar hak ediyor mu, evet. Mükemmel bir oyundu.

Adol125

24.2.2018 02:36:11

0
quote:

Hikayede Üstün Başarı: Horizon Zero Dawn.. Üstün Teknik Başarı: Horizon Zero Dawn.. Horizon ezip geçmiş resmen en anlamlı ödülleri toplamış. Nostalji ilüzyonunun gözlüklerini çıkardığımızda hikayesiyle kalitesiyle kazanan Horizon. Grafik ödülünde sınıfta Xbox one x ve pc'ye de geçmiş olsun diyorum.
Arkadaş ne zaman getirecelsiniz şu misafire onay sistemini? Oyun Tasarımındaki başarının grafikte başarıdan daha büyük bir ödül olduğunu bilmeyen, bir oyunun sırf nostalji etkisiyle 97 ortalama yapabileceğini sanan cahil cühelaların yorumunu görmek zorunda mıyız? En anlamlı ödül güzel grafik ödülü, tabi canım. RYO da persona 5, div 2 varken nier olmamış.

BSC Misafiri

23.2.2018 19:22:33

0
Hikayede Üstün Başarı: Horizon Zero Dawn.. Üstün Teknik Başarı: Horizon Zero Dawn.. Horizon ezip geçmiş resmen en anlamlı ödülleri toplamış. Nostalji ilüzyonunun gözlüklerini çıkardığımızda hikayesiyle kalitesiyle kazanan Horizon. Grafik ödülünde sınıfta Xbox one x ve pc'ye de geçmiş olsun diyorum.

jedi39

23.2.2018 16:34:14

0
Kim girerse girsin zelda ezerek kazanıyor.

2K

23.2.2018 16:06:08

0
Herkesin karşı çıkacağı kazananlar olur bu tarz ödüllerde fakat Nier'i çok sevmeme rağmen yılın rol yapma oyunu ödülü alması baya saçma olmuş. Oyunda rol yapma adına hiç bir şey yok diyebilirim. Hele adaylar arasında Divinity 2 ve Persona 5 varken. Yılın oyunu adaylarına arasına Nier girmeliydi PUBG ile Cuphead yerine. Cuphead iyi güzel oyun ve üstünde çok emek var ama yılın oyunu adayları arasına girmeyi Nier, Divinity, Persona gibi oyunlar daha çok hak ediyordu.

hayansame

23.2.2018 14:35:34

0
Cuphead çok özel bir oyun. Eski günleri hatırlattığı için bile alıp oynanabilir! (animasyonlarını sanırım eski tekniklerle yapmışlar, çok emek harcanmıştır) Fire emblem heroes ve PUB hariç diğer oyunlarda güzel oyunlar...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız