Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

D&D: Neverwinter Duyuruldu


 
     Cryptic Studios geçtiğimiz dönemlerde bir açıklama yapmış ve yeni projelerinin çok yakında duyurulacağını belirtmişlerdi. İşte bahsi geçen bu projenin duyurusu bugün gerçekleşti.
 
     Atari firması tarafından dağıtımı yapılacak olan oyunun tam adı ise Dungeons & Dragons : Neverwinter olarak duyuruldu. PC platformu için özel olarak çıkışını yapacak olan oyunun en büyük özelliklerinden birisi ise hikayesi olarak. Zira oyunun hikayesi Neverwinter serisinin yazarı olan R.A. Salvatore'un üçlemesinden esinleniyor. Yazarın yeni kitabı Gauntlgrym'ın de 5 Ekim'de çıkışını yapacağını hatırlatalım.
 
     Oyunun duyurulan bazı özellikleri de oldukça dikkat çekici. Beş farklı Dungeons & Dragons sınıfından birisini seçebileceğimiz oyun co-op modları ile ön plana çıkıyor. İster tek kişi olarak yanınıza yapay zekaya sahip karakterleri labailecek, isterseniz de dört arkadaşınızla birlikte beş kişilik bir co-op macerasına dalış yapabileceksiniz. Ayrıca "extremely user-friendly content generation system" adı verilen bir sistem ile kendi hikayenizi ve yan görevlerinizi yaratabileceksiniz.
 
     Dungeons & Dragons: Neverwinter'ın 2011 yılı dördüncü çeyrekte piyasaya çıkacağı belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dungeons & Dragons: Neverwinter PC Cryptic
Homefront'un Amerika Kapak Tasarımı Mafia II'den İnceleme Puanları

Wayward Son

23.8.2010 19:20:23

0
2011'in son çeyreği!!?? artık aşmış bir oyun bekliyorum o zaman.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeons & Dragons: Neverwinter
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız