Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC Universe Online 6 Ağustos'ta Nintendo Switch'e Geliyor

 
Geliştirici Daybreak Game Company, DC Universe Online Nintendo Switch versiyonunun 6 Ağustos'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Diğer platformlardaki hesaplar ve karakterler Nintendo Switch versiyonuna aktarılamayacak. Daybreak Game Company ileride çapraz platform desteğini getirmeyi dünüşüyor.
 
Oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi aksiyon oyunu Ocak 2011'de PlayStation 3 ve PC için, Kasım 2013'te PlayStation 4 için ve Nisan 2016'da Xbox One için çıktı.

Oyunun tanıtım yazısı:  
 

Kendi büyük kahramanınızı ya da acımasız suçluyu yaratın ve diğer çevrimiçi binlerce oyuncunun bulunduğu Gotham City, Metropolis ve diğer ikonik DC Comics bölgelerinin sokaklarını kontrol edin.
 
Bu devasa çok oyunculu çevrimiçi aksiyon oyununda karakterinize güçleri, kabiliyetleri ve silahları vererek gittikçe büyüyen çizgi roman evreninde kendi efsanenizi kontrol edin. Superman, Wonder Woman, Batman ve Joker gibi iyi bilinen karakterlerle, DC Comics'in en iyi senaristleri tarafından yazılmış sürükleyici maceralarda birlikte savaşın ve bir dizi kahramanı ve kötüleri keşfedin.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Marvel's Spider-Man En Çok Satan Süper Kahraman Oyunu Olmayı Başardı Kaan "Fujitora" Çekli, Beşiktaş Esports'a Transfer Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rayder34

19.7.2019 10:39:13

0
ulan şu oyuna ömrümü gömmüş olabilirim :D ps3 te çıktıktan sonra pc ye gelmesini bekledim :D 2011 de pc ye çıkmıştı o gündür bu gündür oynarım oyunu , tek üzücü yanı oyunda üyeliğiniz yoksa bir çok içeriğe erişiminiz kısıtlı ve envanteriniz küçük daha kötüsünü duymadınız tabi ; Parayı sınırlı biriktirebiliyorsunuz :D

BSC Misafiri

19.7.2019 09:19:29

0
Az oynamadım arkla üni de
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız