Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC FanDome Etkinliğine Katılacak İsimler Belli Oldu

 
Bildiğiniz gibi bu yıl San Diego Comic-Con salgın sebebiyle dijital olarak düzenlendi ve etkinliğin en büyük isimlerinden DC bu etkinliğe katılmadı. Bunun yerine DC FanDome isimli kendi etkinliklerini duyurdu.
 
Son paylaşılan video ile de etkinliğe katılacak oyuncular, yönetmenler ve özel misafirlerin isimleri belli oldu. Videoda elbette her isme yer veremedikleri için en popüler olanların ismi bulunuyor. Etkinlikte The Batman filminden fragmanı, Justice League Snydet Cut fragmanı,  yeni Batman oyununun duyurusu, Suicide Squad filminden ilk görüntüler ve Suicide Squad oyununun tanıtımı gibi şeyler ve çok daha fazlası bekleniyor. 
 
Etkinlik için paylaşılan video dışında Black Adam filminin başrolü Dwayne Johnson da bir video paylaştı ve etkinliği işaret ederek görüşmek üzere dedi. Yine Black Adam filmi ile ilgili bir şeyler göreceğiz büyük ihtimalle. Bahsi geçen videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Etkinlik 22 Ağustos'ta düzenlenecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber dc fandom etkinlik ne zaman katılımcılar
The Boys'un 2. Sezonundan Görseller Paylaşıldı Söylentilere Göre Yeni Batman Filmi ile Aynı Evrende Geçen Bir Catwoman Dizisi Planlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız