Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'nin İlk Ücretsiz DLC'si 2021'in Başlarında Geliyor

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin resmi sitesinde indirilebilir içerik sayfası açtı (cyberpunk.net/en/dlc).
 
Sayfa, ilk ücretsiz indirilebilir içeriğin 2021'in başlarında geleceğini söylüyor.

Detaylar daha sonra açıklanacak.
 
Cyberpunk 2077'ye The Witcher 3: Wild Hunt'taki benzer seviyede ücretsiz indirilebilir içerikler gelecek. Ayrıca ücretli hikaye genişleme paketleri de çıkacak.
 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin çıkış fragmanına yerleştirdiği gizli mesajda, ücretsiz indirilebilir içerik programını 2021'in başlatmayı başlatmayı planladıklarını belirtmişti. Görünüşe göre oyunun sorunlu çıkışı planları etkilememiş ve ilk indirilebilir içerik birkaç ay içinde yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Digitimes: PS5 İlk Dört Haftasında 3.4 Milyon Adet Dağıtıldı Respawn Entertainment Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

2.1.2021 08:09:00

+1
  • Pedlerin aşırı sıradan olması + Tehlike anında birebir aynı tepkiler vermesi.
  • Fiziğin inanılmaz leş olması (tekerlere damage veremiyorsun, yuh yıl oldu 2021).
  • Stealth konusunda zayıf olması.
  • Optimizasyonun leş olması.
  • Yapay zeka konusunda ciddi sıkıntılar olması (trafiği tamamen durdurabilmek gibi, bu nedir allasen).
Büyük heyecanla bekledim, hem W3'ten dolayı hem de Cyberpunk türünü severim. Ama olmamış harbiden. Bunlar küçük yamalarla kısa sürede çözülebilecek sorunlar değil bence. Bildiğin yapay zeka yok gibi bir şey. Git bir de 100 yıllık FEAR'ın A.I'na bak bir de buna bak. Ben şahsen büyük hayalkırıklığına uğradım.

BlackBeasT

2.1.2021 08:00:16

0
CDPR 15. Ekim. 2020'de Resmi youtube kanalında yayınladığı bir trailer yüzünden oyuncular sorguluyor olabilir...

BSC Misafiri

1.1.2021 01:13:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Zaten koca firmanın tek bi ekibi var ya adamlar oyunu düzeltmeyi bırakıp DLC yapıcak ortaya bir şey atarken biraz mantık kullanın witcher 3 de tonla bug vardı zamanla düzelttiler cyberpunkı mı düzeltmeyecekler Ubisoft assassins cred Syndicatei bozuk yayınladığın da bu kadar linç yememişti ki her yıl downgrades oyunlar yayınlıyor adamlar
Kardeş koca firma dediğin 8 sene de bir oyunu yapamamış. Witcher 3 ilk çıktığında PS4 vardı o zamanlar bende, gayet sorunsuz oynadım bitirdim. Ufak tefek hatalar vardı ancak böyle oyunun çökmeleri, haritanın her yeri bug vs dolu da değildi. Bırakın bu fanboyluğu. Ubisoft'un bozuk çıkan oyunu unity idi. Ve evet linç de yedi hatta bir gecede Yüzden 30'lara varan hisse değer kaybı yaşadı. Bozuk oyun hiç bir zaman karşılıksız kalmaz. Downgrade edilmiş oyunlar çıkarıyorlar diyorsun evet öyle ama en azından oyunlarını açıp baştan sona çok büyük teknik sıkıntılarla boğuşmadan oynayabiliyoruz. CD PR'ın yaptığı dolandırıcılık. Yalan reklam ve ayıplı üründür. Yoksa iadeyi kabul etmezlerdi. Konsol sahiplerine yalan söylediler. Ben PS5'de ve PC'de de oynadım oyunu ve bu oyun bitmemiş. Oyunlarda hata olmaz mı olur elbet. İnsan yapıtı sonuçda. Hata olur. Biz oyunda neden bug var neden glichler var demiyoruz. Neden insanlara dürüst olmadınız diyoruz. Neden insanları iade süreçleriyle uğraşmak zorunda bıraktınız diyoruz. Koskoca firma dediğin firma o kadar da büyük değilmiş kardeş. Baksana konsolda test edecek birini bulamamışlar sanırım :) CD PR'ı çok seven bir oyunsever olarak şunu söylüyorum ki , büyük firma değilmişsiniz. Witcher ile sağladığınız güven ortamı şimdi yerlerde. Önemli olan bir oyunu sevdirmek değildir, önemli olan her oyunu ile neden en iyilerden birisi olduğunu göstermektir. En iyi firma olmak bu kadar kolay olsaydı Ubisoft olurdu. Rockstar Games, Naughty Dog gibi işini en iyi şekilde yapan firmalara bir kez daha saygı duydum. Her oyunu ile fark yaratmak demek ki her baba yiğidin harcı değil bu bir kez daha kanıtlandı.

sh4dy_081991

31.12.2020 00:13:27

+3
Oyunda patchlerle cozulemeyecek buyuk bir problem yok. Hersey gayet iyi sadece ayarlanmasi gereken ufak tefek sorunlar bir de buglar var iste. Millet Gta ile karsilastiriyor mesela mekanikleri elestirenler olmus bazi videolara denk geldim youtube da resmen sacmalamislar. Yok polis arabayla kovalamiyormus pesimizden Gta gibi. Arac modifiyesi yokmus ev satin alma yokmus vs vs. San andreas ile karsilastiranlar gordum. Herseyi didik didik edip elestirmisler oyunu. O zaman her oyun icin yapalim aynisi. Ona bakarsan bi tonda detay var bu oyunda ozellikle hikaye kisminda. Sadece yan gorev hikayelerinden yeni bir oyun cikar mesela. Ortalama bir oyunun ana hikayesi o kadar detayli islenmiyor. Ubisoft oyunlardaki yan gorevlere bakin mesela. Cd project inanilmaz bi emek vermis bu nokta da. Gta ile karsilastirmalar tamamen sacma zaten adamlarin en bastan boyle bir iddiasi bile yoktu. Watch dogs gibi Gta yi unutturacaz dedilerde benmi kacirdim. Sahsen ben o videolari gormesem oyunda eksikligini farketmedigim seyleri elestirmis bazilari.

JaReD22

30.12.2020 23:35:32

0
Witcher 3 te de at sürüşü o kadar başarılı değildi varsın cyberda frenler tutmasın ne olacak :))

sh4dy_081991

30.12.2020 23:19:05

0
Aynen araçlarda genel bi fren problemi var oyunda. O dediğiniz araba şu mağara benzeri bir yerde sanırım konteyner içerisinden duruyordu, onu bende rastgele buldum. O arabayla hızlı giderken durması çok zor her seferinde bir yerlere dalıyorum o arabayla :D Bir de kısa bi görev var, o görev sonrası da şu oyunun ilk gösteriminde ki arabayı veriyor bize quadra turbo vtech. En çok kullandığım araba o oldu oyunda. Sürmesi bayağı zevkli arabanın modelide güzel görünüyor. Oyun bir çok noktada cilanlamaya ihtiyacı varmış hissi uyandırdı bendede, özellikle animasyonlarda sıkıntı büyük, zaten oyunu yetişteremedikleri belliydi ama üzerlerindeki baskıdan ötürü salıverdiler piyasaya o yüzden yarım yamalak çıkmış gibi. Ama oyun ona rağmen güzel. Yani ölüsü bile piyasadaki bir çok oyunu gömer. Tam anlamıyla ertelenip sorunsuz çıksaydı çok rahat şuan 90 üzeri metası olurdu bu oyunun. Şu an 80 inceleme sonucu 86 puan da görünüyor PC sürümü.

Metal-Gear

30.12.2020 21:57:27

0
Ben batman'in arabasını buldum göçebe görevleri ile alakalı bi bölümde, binince direkman envantere katıyor bedavadan. Araba çok hızlı ama freni tutmuyor. Ama bu arabaya özgü değil sıkıntı orada, oyundaki araçlarda fren problemi var çok zor duruyorlar. Gerçek hayatta bile o kadar zor durmaz araba, fren balatalarının ölmüş olması lazım anca o zaman tutmaz bu kadar. Oyunda bazı ayar problemleri var benim canımı sıkıyor biraz. Buglara pek takılmıyorum her an denk gelmiyor çünkü. Ama bitmiş ile bitmemiş arasında olan şeyler var maalesef, her türlü bu oyun erken çıkmış piyasaya gerçekten. Eski konsollara çıkarmasalar bile yine de çıkış tarihinin 6 ay ile 1 yıl arasında uzatılması lazımdı.

Yurtsever1453

30.12.2020 21:26:41

0
Witcher 3'e de birkaç DLC daha yapsalar keşke. Sadece 2 DLC çıktı.

BSC Misafiri

30.12.2020 19:56:15

0
Zaten koca firmanın tek bi ekibi var ya adamlar oyunu düzeltmeyi bırakıp DLC yapıcak ortaya bir şey atarken biraz mantık kullanın witcher 3 de tonla bug vardı zamanla düzelttiler cyberpunkı mı düzeltmeyecekler Ubisoft assassins cred Syndicatei bozuk yayınladığın da bu kadar linç yememişti ki her yıl downgrades oyunlar yayınlıyor adamlar

sh4dy_081991

30.12.2020 17:50:55

+1
Bu oyunun en büyük hatası en başından PS4 ve Xbox one için de çıkacak olmasıydı. Para için koca şirketin itibarını iki paralık ettiler. Bir platform da çalışmayan bir oyunu nasıl satışa çıkarırsınız aklım almıyor. Onları sallayıp direk PC ve arkasından PS5 ile XSX'e çıkarsaydılar ne onların başı ağrıyacaktı ne de oyun bu kadar eleştiri almış olacaktı. PC inceleme puanlarına bakarsanız oyunun gerçekte ne olduğunu görürsünüz zaten. PC'de oynarsanız buglar dışından oyunun ne kadar güzel bir oyun olduğunu da kendiniz görürsünüz. Gerek görsellik gerekse hikayesi bakımından çok iyi. Oyunda araç sürüşüde çok beğendim. Watch Dogs gibi olmasından korkmuştum ama alakası yok. GTA kadar iyi. Sırf bu yüzden oyun da fast travel özelliğini neredeyse kullanmıyorum bile. Şehir içinde gece araç sürmek NFS underground hissi veriyor, yollardaki yansımalar vs çok iyi görünüyor. Ben oyunu severek oynuyorum valla kim ne derse desin şuan da 80 saat üzeri oynamışım bile.

Jutdxx

30.12.2020 17:09:46

+1
Daha oyun bozuk dlc çıkarcaz diyorlar yok abi en az 1 sene düzelmez bu iş 1 sene sonunda düzelirse de oyun+dlc güzel gider

Rockstar North

30.12.2020 16:50:07

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ana oyun bitmemiş mi? Siz hangi oyunu oynuyorsunuz ana hikayeyi bitmedi diyorsunuz bir de? 2 kez bitirdim oyunu rockstar fanboyları bu oyun rdr2 yi satış rakamlarında geçti diye baya bi rahatsız olmuşlar habire onlar saldırıyor! Öyle ya da böyle oyun güzel bu zaman kadar görülmemiş yansıma efektleri ve kaplamalar 4k ve detaylı grafik ayarlarında ortaya çıkıyor. Bu oyunu konsolda ya da 4k altı çözünürlüklerde oynarsanız beğenmemeniz de normaldir!
Böyle öfke kusmalarını ancak oyunlarının kötülendiği görünce sinirlenen CD Projekt fanboyları yapabilir herhalde. Satış rakamı karşılaştırmalar falan, sanki parayı biz mi kazanıyoruz ne yapalım. Ama illaki bir karşılaştırma istiyorsan CP2077 13 milyon satarken RDR2 ilk haftasında 17 milyon satmış şuan da da 35 milyonu geçmiş. Bırakın artık bir oyun yüzünden şu insanlara saldırmayı.

thepunisherWZ

30.12.2020 15:13:39

+1
İyi demek ki 2021'de DLC ayağına oyunu ancak düzeltirler. Rahat bir 6 ay daha oynayamayacağız sanırım. Mevcut haliyle oynayıp bitirebilmiş herkese saygılar, iyi sabır ister. Ben 3 saat dayanabildim.

FirstDr3aM

30.12.2020 14:05:28

0
Minimal mission tarzı görevler free Story de Genişleme tarzında büyük ölçekli olanlar ise ücretli olur. beraberinde gelen bütün makyaj vs de free

ThomasAngelo89

30.12.2020 13:56:13

0
Anladım hocam o zaman cyberpunk a özel hikaye dlc leri de free olanlar olacak paralilarin yaninda

FirstDr3aM

30.12.2020 13:54:56

0
Hikaye DLC's ücretliydi, kalan zımbırtıların tümü free

ThomasAngelo89

30.12.2020 13:15:14

0
Arkadaşlar bilenler yazabilir mi Witcher 3 de çıkan 2 dlc ücretli mi çıkmıştı ücretsiz mi? Ben cdpr in sanki dlc leri ücretsiz çıkarmak gibi bi politikası var diye biliyorum aklımda öyle kalmış ama :)

haktan24

30.12.2020 11:39:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hala savunuyorlar, inanılmaz bir şey ya..
böyle birşey olabilirmi yeah :D

BSC Misafiri

30.12.2020 11:21:29

+4
Hala savunuyorlar, inanılmaz bir şey ya..

BSC Misafiri

30.12.2020 11:21:09

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ana oyun bitmemiş mi? Siz hangi oyunu oynuyorsunuz ana hikayeyi bitmedi diyorsunuz bir de? 2 kez bitirdim oyunu rockstar fanboyları bu oyun rdr2 yi satış rakamlarında geçti diye baya bi rahatsız olmuşlar habire onlar saldırıyor! Öyle ya da böyle oyun güzel bu zaman kadar görülmemiş yansıma efektleri ve kaplamalar 4k ve detaylı grafik ayarlarında ortaya çıkıyor. Bu oyunu konsolda ya da 4k altı çözünürlüklerde oynarsanız beğenmemeniz de normaldir!
Grafikle çözünürlüğün ne alakası var iyice saçmalamışsın, Hee o zaman GTA San'ı 4K'da oynayalım GTA 4'ten iyi gözüksün...

BSC Misafiri

30.12.2020 11:21:04

+4
Pazarlama böyle yapılır mı hiç, İlk önce hatalarını düzeltirsin ayıklarsın insanların dilinden kurtulursun öyle duyurursun DLC paketini...

BSC Misafiri

30.12.2020 11:20:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind
quote:

Orjinalden alıntı: haktan24 adamlar ne yapsa suc oldu artık hiç bir insan oglu hiç bir firma hiç bir şirket tökezlemesin ayagı cukura girmesin destek olup cıkaracagımıza bir köstek de biz oluyoruz hiç bir şey kolay üretilip yapılmıyor bir dünya insanın emegi alın teri var su oyunda halende yok oyun böyle yok oyun şöyle ücretsiz dlc mi olur olmaz yerleştirin 50 100 tl ne gerek var ücretsiz dlc ye verin odunu verin odunun bizim insanımızda zaten odunu cok sever ne gerek ugrasıyorsunuz okadar bosuna emek ücretsiz dlc her cyberpunk 2077 haberlerinin altında en az 30 yorum var adam akıllı yorum yapan insanlar bir elin parmagını geçmez yazıktır günahtır nasıl bir kafa taşıyorsunuz anlayabilmiş degilim...
Ne imla var, ne basit-cümle yapısı denebilecek düzeyde kendini ifade edebilme yeteneği var, burada millete sallıyor. İroniye bak. Bozuk oyuna sahip çıkıyor, bozuk oyuna para veriyor, insanların basit şeylere, basit dlclere para vermesini hedefi haline getiriyor. Merak etme ağbisi. Kendi paranı kazandığın zaman, daha güzel muhakeme edersin paranın değerini. Ben iade edip korsan oynadım oyunu. Hakları da buydu. Bozuk oyuna 250 tl veremem. DLC'lerine hiç veremem. Beyaz sakallı adam skini de almadım hayatımda, pembe silahta almadım... ama bozuk oyunu para da vermedim ! 21 yıldır oyun oynuyorum, 30 yaşında adamım. Her şey iki kutuptan oluşmuyor. Birini yapıyorsan, diğerini yapmıyorsundur diye kesin kararlar hükümler vermezsiniz insanlar hakkında. Witcher 3 bu oyunun yanında şaheser. Bak yine modladım oynuyorum. Ama Cyberpunk'ın rezaleti, ne başkasının DLC'si ile, ne başkasının downgrade oluşu ile falan açıklanacak bir rezalet değil. BSC'den başınızı kaldırır biraz sağa sola bakarsanız, sadece buradaki 30 yorumla sınırlı olmadığını görürsünüz bu tepkilerin. Son 10 yılın en büyük hayal kırıklığı seçildi oyun :))) Adam hala kuru soğan edebiyatı yapıyor sezercik gibi. "Sevinn, dövmeyin, o kıymetlimissss." Hiç bir firma babamın oğlu değil. Kötü ürün satarsa kösteğimi yer, iyi ürün çıkarırsa kredi kartıma sahip olur. Bu kadar basit ! Çünkü ben tüketiciyim. Hedefi benim cüzdanım. Bunun için ortaya koyduğu iş ile, söylemleri ile, reklamları ile, yarattığı beklentileri ile çıkardığı ürün tutarlı olmalı. Yahu göz göre göre herkese yalan söyleyip, verilen emeği de hiç ettiler. Başlarına davalar açtılar, piyasayı manipüle ettiler. Bende bizim memleket ile ilgili bir anektod paylaşayım seninle. Odunu sevdikleri kadar, hırsıza hırsız demeyi de bilmeyen bir milletir bizimkisi. Haberin olsun.
Pembe silahlı yorum bana aitti ancak dediğine katılıyorum. İki kutuptan oluşmuyor lakin özellikle bu forumda maalesef orta yolu bulunamıyor hiçbir şeyin. Bu oyun üzerinden çok yorum yapıldı, ancak mantıklı yorum çok azdı. Saçma sapan argümanlarla oyunu savunanlar ile (oyunu tam anlamıyla deneyim etmek için 4K gerek, 7 yıllık konsoldan zaten ne bekliyordunuz gibi üzücü yorumlar) Oyunu beğenmeyenler tam anlamı ile birbirine girdi. Firmanın yalan söylediği gerçeğini göz ardı etmeden oyunu beğendiği ifade etmek bu kadar zor olmamalı ancak ne hikmet ise oyuna toz kondurmayanlar kanser hücrelerine dönüşmüş halde. Bir firma iyi bir iş yapmış ise savunursunuz ancak hata yaptığı zaman da bunu dile getirmeniz gerekir. En azından 2 noktada firma dava açılabilecek düzeyde yalan beyanda bulunmuştur. Birisi eski nesil konsollarda iyi çalıştığını söyledikleri talihsiz açıklama, diğeri de PC için paylaştıkları sistem gereksinimleri. Paylaşılan bilgilere göre mütevazi bir sistem toplayan çok arkadaşımız olmuştur zira insanlar 1060 ile oyunu rahat bir şekilde oynayabileceklerini düşündüler. Diğer taraftan, DLC konusunda oyunu beğenmeyenlerin firmaya sallaması bence yanlış. DLC belasını oyun dünyasının başına musallat edenler CDPR ın ücretsiz verdiği içerikleri neredeyse yarı oyun fiyatına satıyorlar. Bu noktada firmaya biraz kredi verilmesi ger

haktan24

30.12.2020 11:20:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: haktan24 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: freshmind &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: haktan24 adamlar ne yapsa suc oldu artık hiç bir insan oglu hiç bir firma hiç bir şirket tökezlemesin ayagı cukura girmesin destek olup cıkaracagımıza bir köstek de biz oluyoruz hiç bir şey kolay üretilip yapılmıyor bir dünya insanın emegi alın teri var su oyunda halende yok oyun böyle yok oyun şöyle ücretsiz dlc mi olur olmaz yerleştirin 50 100 tl ne gerek var ücretsiz dlc ye verin odunu verin odunun bizim insanımızda zaten odunu cok sever ne gerek ugrasıyorsunuz okadar bosuna emek ücretsiz dlc her cyberpunk 2077 haberlerinin altında en az 30 yorum var adam akıllı yorum yapan insanlar bir elin parmagını geçmez yazıktır günahtır nasıl bir kafa taşıyorsunuz anlayabilmiş degilim...&lt;/blockquote&gt; Ne imla var, ne basit-cümle yapısı denebilecek düzeyde kendini ifade edebilme yeteneği var, burada millete sallıyor. İroniye bak. Bozuk oyuna sahip çıkıyor, bozuk oyuna para veriyor, insanların basit şeylere, basit dlclere para vermesini hedefi haline getiriyor. Merak etme ağbisi. Kendi paranı kazandığın zaman, daha güzel muhakeme edersin paranın değerini. Ben iade edip korsan oynadım oyunu. Hakları da buydu. Bozuk oyuna 250 tl veremem. DLC'lerine hiç veremem. Beyaz sakallı adam skini de almadım hayatımda, pembe silahta almadım... ama bozuk oyunu para da vermedim ! 21 yıldır oyun oynuyorum, 30 yaşında adamım. Her şey iki kutuptan oluşmuyor. Birini yapıyorsan, diğerini yapmıyorsundur diye kesin kararlar hükümler vermezsiniz insanlar hakkında. Witcher 3 bu oyunun yanında şaheser. Bak yine modladım oynuyorum. Ama Cyberpunk'ın rezaleti, ne başkasının DLC'si ile, ne başkasının downgrade oluşu ile falan açıklanacak bir rezalet değil. BSC'den başınızı kaldırır biraz sağa sola bakarsanız, sadece buradaki 30 yorumla sınırlı olmadığını görürsünüz bu tepkilerin. Son 10 yılın en büyük hayal kırıklığı seçildi oyun :))) Adam hala kuru soğan edebiyatı yapıyor sezercik gibi. "Sevinn, dövmeyin, o kıymetlimissss." Hiç bir firma babamın oğlu değil. Kötü ürün satarsa kösteğimi yer, iyi ürün çıkarırsa kredi kartıma sahip olur. Bu kadar basit ! Çünkü ben tüketiciyim. Hedefi benim cüzdanım. Bunun için ortaya koyduğu iş ile, söylemleri ile, reklamları ile, yarattığı beklentileri ile çıkardığı ürün tutarlı olmalı. Yahu göz göre göre herkese yalan söyleyip, verilen emeği de hiç ettiler. Başlarına davalar açtılar, piyasayı manipüle ettiler. Bende bizim memleket ile ilgili bir anektod paylaşayım seninle. Odunu sevdikleri kadar, hırsıza hırsız demeyi de bilmeyen bir milletir bizimkisi. Haberin olsun.</blockquote> Merhaba güzel abicim öncelikle güzel mesaj içerigin için sana teşekkür ü borc bilirim imla kurallarına elimden geldigi kadarı ile dikkat etmeye calısacagım evet bende kendi mesaj ımı okuduktan sonra way babayın sarap çanağına dedim bu konuda sonuna kadar haklısın öncelikle aynı yaştayız Allah a çok sükür kendi paramı kendim kazanıyorum emeğin kazancın ne kadar zor olduğunu bilen bir insanım haklı oldugunuz taraflar gibi haksız oldugunuz taraflarda var ben oyunu pc platformunda oynuyorum konsol durumu berbat xbox ve ps4 için yeni nesil konsollarda yine fena değil gel gelelim sizin de yaptıgınız en cahilce hareket bu oyuna para vermediniz eyvallah ancak korsan indirip oynadım demenizde ayrı bir ironi oluyor ozaman sizin anlayısınıza göre

haktan24

30.12.2020 11:07:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: haktan24 adamlar ne yapsa suc oldu artık hiç bir insan oglu hiç bir firma hiç bir şirket tökezlemesin ayagı cukura girmesin destek olup cıkaracagımıza bir köstek de biz oluyoruz hiç bir şey kolay üretilip yapılmıyor bir dünya insanın emegi alın teri var su oyunda halende yok oyun böyle yok oyun şöyle ücretsiz dlc mi olur olmaz yerleştirin 50 100 tl ne gerek var ücretsiz dlc ye verin odunu verin odunun bizim insanımızda zaten odunu cok sever ne gerek ugrasıyorsunuz okadar bosuna emek ücretsiz dlc her cyberpunk 2077 haberlerinin altında en az 30 yorum var adam akıllı yorum yapan insanlar bir elin parmagını geçmez yazıktır günahtır nasıl bir kafa taşıyorsunuz anlayabilmiş degilim...</blockquote> Ne imla var, ne basit-cümle yapısı denebilecek düzeyde kendini ifade edebilme yeteneği var, burada millete sallıyor. İroniye bak. Bozuk oyuna sahip çıkıyor, bozuk oyuna para veriyor, insanların basit şeylere, basit dlclere para vermesini hedefi haline getiriyor. Merak etme ağbisi. Kendi paranı kazandığın zaman, daha güzel muhakeme edersin paranın değerini. Ben iade edip korsan oynadım oyunu. Hakları da buydu. Bozuk oyuna 250 tl veremem. DLC'lerine hiç veremem. Beyaz sakallı adam skini de almadım hayatımda, pembe silahta almadım... ama bozuk oyunu para da vermedim ! 21 yıldır oyun oynuyorum, 30 yaşında adamım. Her şey iki kutuptan oluşmuyor. Birini yapıyorsan, diğerini yapmıyorsundur diye kesin kararlar hükümler vermezsiniz insanlar hakkında. Witcher 3 bu oyunun yanında şaheser. Bak yine modladım oynuyorum. Ama Cyberpunk'ın rezaleti, ne başkasının DLC'si ile, ne başkasının downgrade oluşu ile falan açıklanacak bir rezalet değil. BSC'den başınızı kaldırır biraz sağa sola bakarsanız, sadece buradaki 30 yorumla sınırlı olmadığını görürsünüz bu tepkilerin. Son 10 yılın en büyük hayal kırıklığı seçildi oyun :))) Adam hala kuru soğan edebiyatı yapıyor sezercik gibi. "Sevinn, dövmeyin, o kıymetlimissss." Hiç bir firma babamın oğlu değil. Kötü ürün satarsa kösteğimi yer, iyi ürün çıkarırsa kredi kartıma sahip olur. Bu kadar basit ! Çünkü ben tüketiciyim. Hedefi benim cüzdanım. Bunun için ortaya koyduğu iş ile, söylemleri ile, reklamları ile, yarattığı beklentileri ile çıkardığı ürün tutarlı olmalı. Yahu göz göre göre herkese yalan söyleyip, verilen emeği de hiç ettiler. Başlarına davalar açtılar, piyasayı manipüle ettiler. Bende bizim memleket ile ilgili bir anektod paylaşayım seninle. Odunu sevdikleri kadar, hırsıza hırsız demeyi de bilmeyen bir milletir bizimkisi. Haberin olsun.
Merhaba güzel abicim öncelikle güzel mesaj içerigin için sana teşekkür ü borc bilirim imla kurallarına elimden geldigi kadarı ile dikkat etmeye calısacagım evet bende kendi mesaj ımı okuduktan sonra way babayın sarap çanağına dedim bu konuda sonuna kadar haklısın öncelikle aynı yaştayız Allah a çok sükür kendi paramı kendim kazanıyorum emeğin kazancın ne kadar zor olduğunu bilen bir insanım haklı oldugunuz taraflar gibi haksız oldugunuz taraflarda var ben oyunu pc platformunda oynuyorum konsol durumu berbat xbox ve ps4 için yeni nesil konsollarda yine fena değil gel gelelim sizin de yaptıgınız en cahilce hareket bu oyuna para vermediniz eyvallah ancak korsan indirip oynadım demenizde ayrı bir ironi oluyor ozaman sizin anlayısınıza göre bakın ben firma savunucusu degilim şirkette herhangi bir gelirim veya ayırdıgım bir bütcem yok olamazda ancak suan piyasaya baktıgım kadarı ile 250 tl bandında bu tarz tek

Alkımm

30.12.2020 09:45:15

+5
Millet ana hikaye yeterli filan diyorda yeterli filan değil.Witcheri 230 saat oynamış ve hala yapacak şey bulunurken cyberpunk 41 saat ile komple bitti.Ana hikaye odaklı yapılsa 8.saatte çok rahat bitiyordu.Oyun yarım yamalak yapılmış buglar havada uçuyor defalarca eski savelere dönmem gerekti kısaca olmamış.Şimdi dlc çıkarmanın bir mantığı yok oyunu düzeltin önce.

Psyduck17

30.12.2020 09:37:58

+4
cdpr: yeni dlcmiz ile daha çok bug, daha düşük performansa ücretsiz erişebileceksiniz.

Aerosol 34

30.12.2020 09:27:55

+1
dlc'den önce oyunu cidden sağlam bir şekilde elden geçirmeleri lazım, sonradan dlc'ye geçmeleri gerek yaşanılan hatalardan sonra dün sildim 2-3 ay sonra artık tekrardenerim cidden böyle bir yapıma yazık etmişler.

Abdülhak Hamit Tarhan

30.12.2020 09:15:14

+1
Firma herhangi bir indirim yapmadı, Epic Games kupon dağıttı. O kupon da önsipariş ve 80tl altı oyunlarda çalışmıyor. Oyun önsiparişten çıkıp 80Tl üzeri fiyatıyla markette yerini alınca kupon otomatik fiyatını düşürdü satın alırken. Bundan ibaret.

BlackBeasT

30.12.2020 09:08:59

+1
Bu oyunu konsolda ya da 4k altı çözünürlüklerde oynarsanız beğenmemeniz de normaldir!" CP77 Twitch'de 720p izleyip burda 4K muhabeti yapmıyorsundur değil mi? RTX 3090'da Ultra 44fps... Medium 70fps Bu tablodan sonra nasıl bir hayal dünyan varsa artık... Sormazlar mı madem 4K altında oynamak caiz değil PS5 için Next-Patch nirde? Oyunu oynayıp bitiren zaten hikaye iyiydi diyor'da Oyunun kendisine gelince orda sıkıntılar başlıyor... Olacak denilen yapılan vaadleri, çıkarılan içerikleride listesini bir zahmet araştır... Bazıları için yazmak gerekiyor: PC'de bitirdim oyunu PS4 yada Xbox sahibi değilim...

Abdülhak Hamit Tarhan

30.12.2020 09:05:51

0
Witcher'da da böyle oldu

Thrashbringer

30.12.2020 08:56:45

+1
önce ana oyunu bi teslim edeydiniz keşke.

Revrains

30.12.2020 08:19:54

0
Yapıştır gelsin zaten 2021'i bekliyorum oyun toplansın eski nesil konsollarda diye sınır bozucu hal aldı oyun toplayın şunu

Nameria

30.12.2020 07:51:06

+3
Gezegendeki en yalancı firmalardan bir tanesi. Marketing-pazarlama-yağlama ballama ekibi, oyunu geliştiren asıl ekibin emeklerini yok ediyor. 2-3 tane eleman var basın ve halkla ilişkiler ekibinden, sağa sola sıkıp duruyorlar. Oyunu asıl yazan, kodlayan ekibi dinlemedikleri defalarca, firmadan ayrılan çalışanlar tarafından ifşa edildi. Benim bir beklentim yok artık kendilerinden.

freshmind

30.12.2020 07:32:43

+7
quote:

Orjinalden alıntı: haktan24 adamlar ne yapsa suc oldu artık hiç bir insan oglu hiç bir firma hiç bir şirket tökezlemesin ayagı cukura girmesin destek olup cıkaracagımıza bir köstek de biz oluyoruz hiç bir şey kolay üretilip yapılmıyor bir dünya insanın emegi alın teri var su oyunda halende yok oyun böyle yok oyun şöyle ücretsiz dlc mi olur olmaz yerleştirin 50 100 tl ne gerek var ücretsiz dlc ye verin odunu verin odunun bizim insanımızda zaten odunu cok sever ne gerek ugrasıyorsunuz okadar bosuna emek ücretsiz dlc her cyberpunk 2077 haberlerinin altında en az 30 yorum var adam akıllı yorum yapan insanlar bir elin parmagını geçmez yazıktır günahtır nasıl bir kafa taşıyorsunuz anlayabilmiş degilim...
Ne imla var, ne basit-cümle yapısı denebilecek düzeyde kendini ifade edebilme yeteneği var, burada millete sallıyor. İroniye bak. Bozuk oyuna sahip çıkıyor, bozuk oyuna para veriyor, insanların basit şeylere, basit dlclere para vermesini hedefi haline getiriyor. Merak etme ağbisi. Kendi paranı kazandığın zaman, daha güzel muhakeme edersin paranın değerini. Ben iade edip korsan oynadım oyunu. Hakları da buydu. Bozuk oyuna 250 tl veremem. DLC'lerine hiç veremem. Beyaz sakallı adam skini de almadım hayatımda, pembe silahta almadım... ama bozuk oyunu para da vermedim ! 21 yıldır oyun oynuyorum, 30 yaşında adamım. Her şey iki kutuptan oluşmuyor. Birini yapıyorsan, diğerini yapmıyorsundur diye kesin kararlar hükümler vermezsiniz insanlar hakkında. Witcher 3 bu oyunun yanında şaheser. Bak yine modladım oynuyorum. Ama Cyberpunk'ın rezaleti, ne başkasının DLC'si ile, ne başkasının downgrade oluşu ile falan açıklanacak bir rezalet değil. BSC'den başınızı kaldırır biraz sağa sola bakarsanız, sadece buradaki 30 yorumla sınırlı olmadığını görürsünüz bu tepkilerin. Son 10 yılın en büyük hayal kırıklığı seçildi oyun :))) Adam hala kuru soğan edebiyatı yapıyor sezercik gibi. "Sevinn, dövmeyin, o kıymetlimissss." Hiç bir firma babamın oğlu değil. Kötü ürün satarsa kösteğimi yer, iyi ürün çıkarırsa kredi kartıma sahip olur. Bu kadar basit ! Çünkü ben tüketiciyim. Hedefi benim cüzdanım. Bunun için ortaya koyduğu iş ile, söylemleri ile, reklamları ile, yarattığı beklentileri ile çıkardığı ürün tutarlı olmalı. Yahu göz göre göre herkese yalan söyleyip, verilen emeği de hiç ettiler. Başlarına davalar açtılar, piyasayı manipüle ettiler. Bende bizim memleket ile ilgili bir anektod paylaşayım seninle. Odunu sevdikleri kadar, hırsıza hırsız demeyi de bilmeyen bir milletir bizimkisi. Haberin olsun.

Gamermn

30.12.2020 02:53:15

+1
Bu dlc olayı nedir Allah aşkına. 2 günde Bitirdik bekliyoruz ki bence kısaydı da . Sileriz Sonra parça parça dlc yayınlarlar tekrar indiririz 100 gb.eziyetten başka bişey değil para politikası hep.

haktan24

30.12.2020 00:45:20

+1
adamlar ne yapsa suc oldu artık hiç bir insan oglu hiç bir firma hiç bir şirket tökezlemesin ayagı cukura girmesin destek olup cıkaracagımıza bir köstek de biz oluyoruz hiç bir şey kolay üretilip yapılmıyor bir dünya insanın emegi alın teri var su oyunda halende yok oyun böyle yok oyun şöyle ücretsiz dlc mi olur olmaz yerleştirin 50 100 tl ne gerek var ücretsiz dlc ye verin odunu verin odunun bizim insanımızda zaten odunu cok sever ne gerek ugrasıyorsunuz okadar bosuna emek ücretsiz dlc her cyberpunk 2077 haberlerinin altında en az 30 yorum var adam akıllı yorum yapan insanlar bir elin parmagını geçmez yazıktır günahtır nasıl bir kafa taşıyorsunuz anlayabilmiş degilim...

BSC Misafiri

29.12.2020 22:34:42

+1
Ne değişik adamlar var şu dünyada. Pembe silah skinine dünyanın parasını bayılan adamlar gelmiş normalde oyunda olması gereken içeriği ücretsiz veren falan filan gibi boş muhabbetler ile firmaya yükleniyor. Son 15 günde oyunu bir şekilde beğenip oynayanlara her şey söylendi bu forumda. CDPR bunlara fazla geldi herkes gidip beyin gerektirmeyen battle Royal ini oynayabilir. 35 TL'ye Blood and Wine gibi DLC çıkartan firmaya DLC konusunda ders verenler gitsin 35 TL ye beyaz saçlı "Cool" adam oynanabilir karakterine aynı parayı versin. Ne çok agladiniz yeter yahu.

BSC Misafiri

29.12.2020 22:33:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood oyunun ana içeriğinden çıkarıp beleş DLC diye bize yutturan ve oyuncunun kahramanı olan CDPR helal beee!
Tabi, kıytırık silah skinine 10 dolar istemeleri gerekiyordu. Nasıl düşünemediler bunu.

FatihTSFC

29.12.2020 22:31:21

+5
BSC ve DH Misafir hesaplarını bloklamak, bu forumdaki en doğru tercihlerden biri.

chris92

29.12.2020 21:31:08

+5
he bir oyunu beğenmek için 4k alacağım :D Rockstarın oyunları 1080pde de iş görüyor .neyse zevkler ve renkler deyip geçiyorum bu balon oyunu abartanlara ayar oluyorum iki led ışık görünce bayılıyorlar

BSC Misafiri

29.12.2020 21:02:54

+1
Ana oyun bitmemiş mi? Siz hangi oyunu oynuyorsunuz ana hikayeyi bitmedi diyorsunuz bir de? 2 kez bitirdim oyunu rockstar fanboyları bu oyun rdr2 yi satış rakamlarında geçti diye baya bi rahatsız olmuşlar habire onlar saldırıyor! Öyle ya da böyle oyun güzel bu zaman kadar görülmemiş yansıma efektleri ve kaplamalar 4k ve detaylı grafik ayarlarında ortaya çıkıyor. Bu oyunu konsolda ya da 4k altı çözünürlüklerde oynarsanız beğenmemeniz de normaldir!

BSC Misafiri

29.12.2020 20:42:12

+7
"Bug fixing ile dlc ekibi aynı ekip değil" diyorsunuz ama, hani cd projekt o kadar büyük bir şirket değildi aynı anda 2 projeyle uğraşacak ekip büyüklüğü yoktu, hani oyun 8 değil 4 yılda yapılmıştı önce witcher 3 ün bitmesi beklenmişti? bunları sormuyorsunuz. Daha ana oyunu tam bitirmeden ek içerik çıkarmaya çalışmak yüzsüzlük ve açgözlülük değil de nedir? Yüzyılın en balon oyunu oldu şu cyberbug2077...

BSC Misafiri

29.12.2020 20:33:18

0
Dlc'ler, umarım bu muhteşem oyuna yakışır nitelikte olurlar. Merakla bekliyoruz. Teşekkürler CDPR.

fasttornado

29.12.2020 20:20:33

+7
Bu haber şaka olmalı heralde. Daha konsollarda sıradan şekilde çalışabilecek bir oyun yapmayı becerebilmiş değiller. Önce çalışan oyun yapmayı başarsınlar, kimse DLC falan beklemiyor. İki ay sonraya gün veriyorlardı. Heralde DLC yapacağız diye onu da beceremeyecekler.

BSC Misafiri

29.12.2020 19:53:59

+5
Keşke önce mevcut oyunu düzeltselerdi. Bug fix'den bahsetmiyorum. Kendi vaat ettikleri her binaya girilme ve her npc ile etkileşime geçilme sözünden bahsediyorum.

BSC Misafiri

29.12.2020 19:53:47

+1
Ulaaan bak yine erken duyuruyorlar

BSC Misafiri

29.12.2020 19:53:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: JackTim İlk dlc Jonnhy Silverhand Alternative Look.
Yok yok karakterin saçını değiştirme, berber falan :) bence seviyeyi o kadar yüksek tutma :D

gamer-x

29.12.2020 19:49:34

0
ücretsiz sakal dlc si bekliyorum

BSC Misafiri

29.12.2020 19:36:52

+1
Kanka içerik istemez. Adam et yeterli. gtx 1080'imizle rezil olmayalım yanı bu kadar basit..

Eaglex85

29.12.2020 19:20:39

+1
Oyunu bitirdim olumsuzluklara rağmen çok beğendim, düzeltmelerle ve dlc'lerle şubatta tekrar oynatır kendini...

:::LOSTPLANET:::

29.12.2020 19:14:50

0
Zaman herşeyi gösterecek.

ploff

29.12.2020 19:11:47

+3
Yapay zeka dlcsi gelir mi acaba?

snowtger

29.12.2020 19:11:42

+4
DLC işini çok iyi yapan bir firma. Hayatımda yüzlerce oyun bitirdim. Dikkatimi çeken sadece 1 DLC oldu, o da TW3 'Blood and Wine' DLC'si. Daha DLC haritasına girerken bile dilim tutuldu, bayıldım. Gelecek güncellemeler ile birlikte CP2077 DLC'lerinin de altından kalkacaklarından şüphem yok. Oyunu bayıla bayıla bitiren yüzbinlerce insan var. Bu kadar güzel grafikli bir açık dünyalı oyunda RX 580 ile orta ayarlarda 45 fps alıyorsam, bu gayet iyidir. Optimizasyon faciası değildir. Bir bitmedi oyuna sayıp sövmeler. Ertelenince neden ertelendi dediler, çıktığında da neden erken çıkardınız diyorlar. Oyun bugları düzeltilince o sövüp sayanlar oynamasın bir zahmet. Malum facia.

ibo-wan

29.12.2020 19:10:43

+4
Hayatımda ilk defa önsiparişle oyun aldım, adamlar bir hafta sonra 60tl indirim yaptı epicde. Bundan sonra bedava oyun bile verseler torrentlemeyen en adidir

JackTim

29.12.2020 18:38:27

0
İlk dlc Jonnhy Silverhand Alternative Look.

BSC Misafiri

29.12.2020 18:34:22

+2
DLC güzel olabilir oyun sorunlu oyun ? Sen oyunu tam düzeltmeden paralı DLC çıkartmak ne demek .yoldum ben fanboyları biraz daha yolayim . üzülmüyorum cyberpunk fanboylarina yollunmaya devam beyler

BSC Misafiri

29.12.2020 18:34:17

0
Oyunun bug fixing ile ilgilenen ekip ile dlc yapan ekip aynı ekip değil o yüzden yorumlarda boş boş yok oyunu düzeltsinler öyle dlc getirsinler gibi boş yorumlar atmayınız bütün stüdyolarda böyledir her ekip farklı bir iş ile uğraşır.

Mütercim Bey

29.12.2020 18:12:02

+4
Şurada ücretli DLC'lerini yerenlerin ücretli DLC'lerinin ne kadar kapsamlı olabileceği hakkında bir fikirleri olmadığına eminim. Eğer sözlerinde dururlarsa Witcher 3'teki gibi ayrı bir oyun tadında DLC'ler gelecektir.

BSC Misafiri

29.12.2020 18:03:33

+1
Felaketler yılı 2020 yılını çok güzel özetleyen oyun;Cyberpunk 2077 faciası :)

BSC Misafiri

29.12.2020 18:03:32

+2
abi ne ara bunların bu kadar arkası kalktı

FU-Frank Underwood

29.12.2020 18:00:51

+29
oyunun ana içeriğinden çıkarıp beleş DLC diye bize yutturan ve oyuncunun kahramanı olan CDPR helal beee!

Fearless_tr

29.12.2020 17:56:32

+10
Saka gibi bir firma, ben olsam imajimi duzeltmek icin bütün dlcleri ücretsiz yapardim adamlar bozuk oyuna birde ücretli dlc düsünüyormus :)))

Deswaaa

29.12.2020 17:53:34

+7
Ocak ve şubat ağır güncellemesini bekliyorum hala oynamıyorum

Johnny Silverhand

29.12.2020 17:52:48

+12
bence önce oyunu tam düzeltsinler. dlcler hep gelir zaten. gerçi ben oynarken çok fazla sorunla karşılaşmadım. ama herkes bu kadar şanslı olmadı.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız