Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'nin Yan Görevleri Ana Hikayeye Etki Edebilecek

 
GamingBolt ile bir röportaj gerçekleştiren CD Projekt RED bölüm tasarımcısı Miles Tost Cyberpunk 2077'deki yan görevlerin ana hikayeye etki edebileceğini belirtti.
 
"Yan görevler cyberpunk dünyamızın hikayelerini anlatmak için harika fırsatlar. Neticede, ana görev çizgisinin bir parçası olmamalarına rağmen halen oyunun dünyası ile bağlantılılar ve karakterler gibi belirli kısımları detaylandırabilirler. Yani hepsi iç içe geçmiş durumda. Ve evet, bu ayrıca yan görevlerimizin ana hikayeyi etkileyebileceği anlamına geliyor." 
 
Yaklaşık iki ay önce yapılan bir röportajda da, CD Projekt RED Cyberpunk 2077'deki yan görevlerin ana görev standardında olacağından ve her yan görevin tam bir hikaye gibi hissettirdiğinden emin olmak istediklerini belirtmişti.

Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak cogconnected Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Agony Geliştiricisi Madmind Studio Birinci Şahıs Hayatta Kalma Korku Oyunu Paranoid'u Duyurdu Red Dead Redemption 2 Kamptan Kaybolan Karakterler Sorunu Bir Sonraki Güncelleme ile Düzeltilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

veterangamer

18.11.2018 21:30:03

+1
Goty 2020 açık ve net.

Johnny Silverhand

18.11.2018 17:20:32

0
RPG dediğin böyle olmalı. Misal buna en yakın (bayağı geçmişe gideceğiz ama) Morrowind var. Hırsızlar Loncasına katılırsan belli bir süre sonra diğer loncaların görevlerini istesen de yapamıyorsun yada cebinde Skooma varsa hiçbir şekilde legal satıcılara bir şey satıp alamıyorsun. Bu tarz şeyler her RPG'de olması gerekiyordu. Cyberpunk dediklerinin hepsini yaparsa güzel bir şey çıkaracaklardır ortaya ben inanıyorum.

einhander

14.11.2018 11:33:04

+1
w3 dekı gıbı harıka yan gorevler olucagı kesın

BSC Misafiri

7.11.2018 06:21:31

0
şu şöyle olacak bu böyle olacak demeyi bırak ta şu yeni gelin nazından vaz geçip bir çıkış tarihi ver CD Projekt
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız