Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'nin Çıkışıyla Birlikte Fotoğraf Modu Büyük İhtimalle Erişilebilir Olacak

 
CD Projekt Red firmasının yeni oyunu Cyberpunk 2077'nin resmi Twitter hesabından neredeyse her gün yeni görseller paylaşılıyor. Gerçekten muazzam denebilecek fotoğraflar bunlar. Oyun konusu ve geçtiği evren gereği gerçekten güzel manzaralara ve karelere sebep oluyor. Cyberpunk 2077'nin paylaştığı son tweet ile birlikte bu güzel manzaraların fotoğrafını çekebileceğiz gibi duruyor.
 
Paylaştıkları son tweette şehrin bir görünümünü görüyoruz ve görüntüden hemen sonra bir fotoğraf makinesi simgesi görüyoruz. Daha önceden geliştirici firmanın yaptığı açıklamada, bir fotoğraf modu olmasını istediklerini söylemişlerdi. Bu görsel ile oyunun çıkışı ile birlikte "Fotoğraf Modu" olacağını galiba söyleyebiliriz.
 
Oyun grafik anlamında istenileni verebilirse gerçekten fotoğraf modu sayesinde oldukça kaliteli görseller görebiliriz. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Machinarium ve Samorost Geliştiricisinin Yeni Macera Oyunu Pilgrims Çıktı Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları (30 Eylül - 7 Ekim)

Babblebabble

8.10.2019 09:49:13

0
quote:

Oyun grafik anlamında istenileni verebilirse
Witcher 3 gayet tatmin ediciydi bence, CP2077'nin de aşağı kalacak bir yanı olacağını zannetmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız