Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 – Johnny Silverhand Fragmanı, Oynanış Fragmanı ve Kamera Arkası Videoları

CD Projekt RED, bugün düzenlenen Night City Wire sunumunda Cyberpunk 2077'den yeni videolar yayınladı.
 
Keanu Reeves'in karakteri Johnny Silverhand'e yakından bakma fırsatı yakalıyoruz. Johnny Silverhand oyunda Samurai adlı müzik grubunun solisti. Samurai grubunu da İsveçli hardcore punk grubu Refused canlandırıyor.
 
Beş dakikalık yeni oynanış fragmanı ise etkileşimler ve aksiyon sahneleri, yan etkinlikler, karakter gelişimi, hikaye, arka plan ve karakterler hakkında yeni bilgiler içeriyor.
 
Cyberpunk 2077 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte çıkacak. İlk günden geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5 ve Xbox Series'te oynanabilecek. Yeni nesil için özel hazırlanmış versiyon 2021'de.
 
Johnny Silverhand Fragmanı (Türkçe Altyazılı)
 
 
Oynanış Fragmanı
 
 
Keanu Reeves Kamera Arkası
 
 
Müzikler Kamera Arkası
 
 
JALI Kamera Arkası (Türkçe Altyazılı)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Nioh Collection için Ekran Görüntüleri ve Yükleme Sürelerini Gösteren Videolar Yayınlandı GeForce Now, Safari Üzerinden iOS'e Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.11.2020 20:09:47

0
dragon' dogmamı :D birde bölermiş çarparmış :D senin olayın CD PROJEKT RED haterliği başka birşey değil.d

arnavut_efe

23.11.2020 08:18:47

0
hocam şans verdim zatende ben orta çağ oyunlarını çok severim en çok bayıldığım oyun türü, hani grafik felanda pek önemli değil benim için. Oynanış mekanikler kontroller skiller bu tarz oyunlarda olmazsa olmaz şeyler witcherdada bu saydığım ögeleri göremedim. yorumun içinde teşekkür ederim yani insan beğendiği bir oyunu bu şekilde ifade etmesi gerekir zaten diğer arkadşaların yaptığı arşa çıkarmak insanları beklenti içerisine sokmak ben buna karşıyım sadece bunu kabul edemiyorum yoksa isteyen istediğini oynar beğenir beğenmez saygım sonsuz ama abartan arkadaşlar lütfen yapmayın...

arnavut_efe

23.11.2020 08:03:11

0
dragon' dogma oyunu witcher'ı 3 e bölüp 5 e katlar bana göre hikayesi daha önce bi oyunda görmediğim türden bir hikaye ve skilleri oynanış kontrolleri çok güzel hele skilleri anlatılmaz yani oynayan bilir.. benim firma takıntım yok sizler gibi, güzel olan her oyunu oynarım. Gözünde bir sıkıntı yoksa dünyanın en iyi karakter modellemelerini yapıyorlar diyip fanboyluk yapmana bi göndermede bulunmuştum :) Ortamına gelirsekte böyle uçuk kaçık atmosferli oyunlar bana hitap etmiyor oynayınca severim sevmem o ayrı witcherında atmosferi tam bana göre mesela ama oynanış skiller karakterin dönüşü duruşu vuruşu bana göre çok önemli detaylar buda o oyunda hiç sevmediğim şeyler bi hikayesini görücem diye bunları gözardı etmekte ne biliyim.. he birde bethesda'ya söylemişsinde sanki withcerda hiç bug yok youtubede dolu videosu var işte fanboyluk böyle birşey ......

Zarbo257

21.11.2020 17:09:38

0
Witcher 3 ü sarmadı diye bırakan birine ben şimdi neyi anlatayım ki. Belli firmayı sevmiyorsun belli ki tarzın değil. Seni o zaman Bethesda' nın bug dolu animasyon özürlü kütük rpg lerine alalım. Gözünde bir sıkıntı yoksa bariz bir şekilde oyunun modellemelerinin çok iyi olduğunu trailer' lardan bile anlayabilirsin. Sırf yüz ağız animasyonları için daha önce yapılmamış bir teknik kullanmışlar. Ortam desen bu tarz bi atmosferde ve böyle bir senaryo da geçen kaç oyun oynadın merak ettim? Custimizasyon olayını hiç söylemiyorum bile. Hani varsa söyle oynayalım.

ploff

20.11.2020 21:42:09

+2
Dostum oyunun o kadar saglam bır seneryosu ve yan gorevlerı varkı.. Keske oyuna bıraz sans verseymısınız. Ilk başlar bıraz sıkıcı oldugunu kabul edıyorum. Fakat oyunun ılerleyen kısımlarında gorev mantıgı kendıne hayran bıraktırıyor. Harıtadakı detay sevıyesı ınanılmaz. Dlcler herbırı bas yapıt. Ozellıkle son cıkan dlc neredeyse ana oyundan bıle cok daha ıyı.. Grafık olarak, konu olarak. Tabı bu bırazda zevk meselesı.. Kısıden, kısıye degısır. Orn mılyonların oynadıgı Pubg elımı bıle surmem.

Mütercim Bey

20.11.2020 18:27:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: arnavut_efe &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Zarbo257 Soluksuz izledim ya Witcher 3 den sonra bu firmanın kazandığı parayı olduğu yeni projeye aktarıp kendilerini bu kadar geliştirmesi şok edici bir olay. Yani toplamda 3 oyun yapmış bir firmanın bu derece kaliteli bir iş ortaya koyması inanılır gibi değil aşırı güzel duruyor zerre korkum yok bekleneni tam anlamıyla verecek. Ayrıca o karakter modellemeleri nedir be kardeşim bu adamlar oyun dünyasının en iyi karakter modellemelerini yapmayı artık iyice alışkanlık haline getirdiler.&lt;/blockquote&gt; yok artık daha neler :D hayatımda hiç oyun oynamasam inanırdım dediğine daha çıkmamış oyuna bu kadar aşık olmanız gerçekten çok tuhaf. Popüler olan bişeyi gözünüz kapalı aşırı savunuyorsunuz&lt;/blockquote&gt; Sanane arkadaş milletin keyfinin kayhası mısın? Beğeni yorumlarına tepki veriyorsun?</blockquote> İnsanlar bu oyunlara para veriyor bu işlerden pek anlamayan genç kardeşlerimizi yanlış yönlendirmek istemeyiz değilmi ? hem bu yorumumun muhattabı sen değilsin sen beni eleştiriyorsunda ben neden başkasını eleştiremiyorum ? bir oyunu sevebilirsin ama onu böyle arşa çıkarmak ne kadar doğru ? oyun daha çıkmadan yok karakter modellemesi yok her detaya çalışılmış yok cd project ise bu adamların yaptığı oyun patlamaz felan bunlarmı doğru olanlar soruyorum sana ? normal seviyede beğendiğini heyecanla beklediğini söyleyen insanlara yorum yazmıyorum farkettiysen... örneğin sizin ööövveee övveee bitiremediğiniz witcher'a ben 3 saat dayanabildim ertesi günü gidip değiştirdim konsol aldığım yerde takas yaptım burda benide yanlış yönlendirmiş olmuyormusunuz ? mesela evolve oyununuda oyuncuların %90 ı beğenmiyor ben halen daha oynuyorum heryerde bas bas demiyorum oo çok güzel oyun oynayın çok emek var şöyle böyle diye..
Peki sen neden sabah akşam kötüleyip "genç kardeşlerini" kötü yönlendiriyorsun?

arnavut_efe

20.11.2020 14:18:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: arnavut_efe <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Zarbo257 Soluksuz izledim ya Witcher 3 den sonra bu firmanın kazandığı parayı olduğu yeni projeye aktarıp kendilerini bu kadar geliştirmesi şok edici bir olay. Yani toplamda 3 oyun yapmış bir firmanın bu derece kaliteli bir iş ortaya koyması inanılır gibi değil aşırı güzel duruyor zerre korkum yok bekleneni tam anlamıyla verecek. Ayrıca o karakter modellemeleri nedir be kardeşim bu adamlar oyun dünyasının en iyi karakter modellemelerini yapmayı artık iyice alışkanlık haline getirdiler.</blockquote> yok artık daha neler :D hayatımda hiç oyun oynamasam inanırdım dediğine daha çıkmamış oyuna bu kadar aşık olmanız gerçekten çok tuhaf. Popüler olan bişeyi gözünüz kapalı aşırı savunuyorsunuz</blockquote> Sanane arkadaş milletin keyfinin kayhası mısın? Beğeni yorumlarına tepki veriyorsun?
İnsanlar bu oyunlara para veriyor bu işlerden pek anlamayan genç kardeşlerimizi yanlış yönlendirmek istemeyiz değilmi ? hem bu yorumumun muhattabı sen değilsin sen beni eleştiriyorsunda ben neden başkasını eleştiremiyorum ? bir oyunu sevebilirsin ama onu böyle arşa çıkarmak ne kadar doğru ? oyun daha çıkmadan yok karakter modellemesi yok her detaya çalışılmış yok cd project ise bu adamların yaptığı oyun patlamaz felan bunlarmı doğru olanlar soruyorum sana ? normal seviyede beğendiğini heyecanla beklediğini söyleyen insanlara yorum yazmıyorum farkettiysen... örneğin sizin ööövveee övveee bitiremediğiniz witcher'a ben 3 saat dayanabildim ertesi günü gidip değiştirdim konsol aldığım yerde takas yaptım burda benide yanlış yönlendirmiş olmuyormusunuz ? mesela evolve oyununuda oyuncuların %90 ı beğenmiyor ben halen daha oynuyorum heryerde bas bas demiyorum oo çok güzel oyun oynayın çok emek var şöyle böyle diye..

BSC Misafiri

20.11.2020 13:24:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Soluksuz izledim ya Witcher 3 den sonra bu firmanın kazandığı parayı olduğu yeni projeye aktarıp kendilerini bu kadar geliştirmesi şok edici bir olay. Yani toplamda 3 oyun yapmış bir firmanın bu derece kaliteli bir iş ortaya koyması inanılır gibi değil aşırı güzel duruyor zerre korkum yok bekleneni tam anlamıyla verecek. Ayrıca o karakter modellemeleri nedir be kardeşim bu adamlar oyun dünyasının en iyi karakter modellemelerini yapmayı artık iyice alışkanlık haline getirdiler.
yok artık daha neler :D hayatımda hiç oyun oynamasam inanırdım dediğine daha çıkmamış oyuna bu kadar aşık olmanız gerçekten çok tuhaf. Popüler olan bişeyi gözünüz kapalı aşırı savunuyorsunuz
şu an popüler olan da her şeye muhalefet yapmak sanırım. ilgi çektiniz, başka haberlerin altına alabiliriz sizi.

BSC Misafiri

20.11.2020 10:33:46

+4
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Soluksuz izledim ya Witcher 3 den sonra bu firmanın kazandığı parayı olduğu yeni projeye aktarıp kendilerini bu kadar geliştirmesi şok edici bir olay. Yani toplamda 3 oyun yapmış bir firmanın bu derece kaliteli bir iş ortaya koyması inanılır gibi değil aşırı güzel duruyor zerre korkum yok bekleneni tam anlamıyla verecek. Ayrıca o karakter modellemeleri nedir be kardeşim bu adamlar oyun dünyasının en iyi karakter modellemelerini yapmayı artık iyice alışkanlık haline getirdiler.
yok artık daha neler :D hayatımda hiç oyun oynamasam inanırdım dediğine daha çıkmamış oyuna bu kadar aşık olmanız gerçekten çok tuhaf. Popüler olan bişeyi gözünüz kapalı aşırı savunuyorsunuz
Sanane arkadaş milletin keyfinin kayhası mısın? Beğeni yorumlarına tepki veriyorsun?

arnavut_efe

20.11.2020 10:22:07

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Soluksuz izledim ya Witcher 3 den sonra bu firmanın kazandığı parayı olduğu yeni projeye aktarıp kendilerini bu kadar geliştirmesi şok edici bir olay. Yani toplamda 3 oyun yapmış bir firmanın bu derece kaliteli bir iş ortaya koyması inanılır gibi değil aşırı güzel duruyor zerre korkum yok bekleneni tam anlamıyla verecek. Ayrıca o karakter modellemeleri nedir be kardeşim bu adamlar oyun dünyasının en iyi karakter modellemelerini yapmayı artık iyice alışkanlık haline getirdiler.
yok artık daha neler :D hayatımda hiç oyun oynamasam inanırdım dediğine daha çıkmamış oyuna bu kadar aşık olmanız gerçekten çok tuhaf. Popüler olan bişeyi gözünüz kapalı aşırı savunuyorsunuz

Zarbo257

20.11.2020 10:07:59

+4
Soluksuz izledim ya Witcher 3 den sonra bu firmanın kazandığı parayı olduğu yeni projeye aktarıp kendilerini bu kadar geliştirmesi şok edici bir olay. Yani toplamda 3 oyun yapmış bir firmanın bu derece kaliteli bir iş ortaya koyması inanılır gibi değil aşırı güzel duruyor zerre korkum yok bekleneni tam anlamıyla verecek. Ayrıca o karakter modellemeleri nedir be kardeşim bu adamlar oyun dünyasının en iyi karakter modellemelerini yapmayı artık iyice alışkanlık haline getirdiler.

arnavut_efe

20.11.2020 10:06:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: ploff Wıthcer 3 ve butun Dlclerını %100 bıtıren bırı olarak soyluyorum. Bu adamların yapacagı oyunun patlama ıhtımalı %0.5 :))) Uzun zamandır rpg oyunlarına hasret kalmıstık. Gorsellık, anımasyon elestırenlere, arkadas bu tarzı seven ıcerıge bakar. Icerık doyurucuysa anımasyonlar vs. o kadarda onemsemez. Zaten onemsıyecek olsak kımse Skyrım oynamazdı :)) Bu arada 1200 saat Skyrım oynamıslıgım var ;) Oyunda zaten herhangı bır sorun yok. Adamlar her detaya calısmıs. Tam manasıyla mod destegı gelırse en az 2 - 3 yıl bu oyun benı oyalar.
Bende witcher 3'ün neyini bu kadar sevdiğinizi anlamış değilim. RPG Hastası olarak ilk ps4 aldığımda aldığım oyundu konsol aldığım yer önermişti çok iyi rpg diye 1 gün oynadım sarmadı gittim değiştirdim

ploff

20.11.2020 01:39:25

+7
Wıthcer 3 ve butun Dlclerını %100 bıtıren bırı olarak soyluyorum. Bu adamların yapacagı oyunun patlama ıhtımalı %0.5 :))) Uzun zamandır rpg oyunlarına hasret kalmıstık. Gorsellık, anımasyon elestırenlere, arkadas bu tarzı seven ıcerıge bakar. Icerık doyurucuysa anımasyonlar vs. o kadarda onemsemez. Zaten onemsıyecek olsak kımse Skyrım oynamazdı :)) Bu arada 1200 saat Skyrım oynamıslıgım var ;) Oyunda zaten herhangı bır sorun yok. Adamlar her detaya calısmıs. Tam manasıyla mod destegı gelırse en az 2 - 3 yıl bu oyun benı oyalar.

BSC Misafiri

20.11.2020 01:20:02

0
reklam, sen nelere kadirsin..

BSC Misafiri

20.11.2020 01:19:55

+3
oyunu çıkmadan, tüm zamanların en iyi oyunu ilan edenlere laf yok ama balon olacağını söyleyince auuvv..

BSC Misafiri

20.11.2020 01:19:49

+3
judy ile ilişkiye girmek var ben şahsen ikna oldum.

BSC Misafiri

20.11.2020 01:19:42

0
Bu oyunu sony erteletti last of us part 2 yılın oyunu olabilsin diye. Çünkü cyberpunk 2077 20 gün ertelememiş olsaydı kesin yılın oyunu seçilirdi.

Dürüstİnsan

20.11.2020 01:17:41

0
GTA 5 online moduyla öne çıkan bir oyun. İçerik olarak Cyberpunk 2077 daha detaylı bir oyun olacak. Rdr 2 desen daha mantıklı olurdu.

deadlight54

19.11.2020 23:39:35

+5
Yahu yazmayayım yazmayayım diyorum ama şu oyunu hakketen yanlış beklentilerle bekleyenler var. Sayın romalılar, olimposlular, forumdaşlar, oyunsever dostlarım yapmayın etmeyin. Bu oyun da sırf açık dünya ve araba sürme var diye GTA 5 ile kıyaslama gafletine düşmeyin. Hepimiz biliyoruz ki, GTA 5’in açık dünyasının çeyreğini bile veremeyecek ve sırf bu yüzden hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Bu oyun her şeyden önce RPG be, bak türkçesini yazayım ar pi ci. Kendi karakterini oluşturup özelleştirdiğin, kendi yolunu ve seçimlerini yapabildiğin bir oyun olacak Cyberpunk 2077. Şu oyunu düzgün beklentilerle bekleyin, sonra bir ton boş eleştirilerinizi okumayalım şurda.

gorkem0707

19.11.2020 23:22:41

0
Lan bu oyun için kisacalisma ödeneği talep ettim şirket den 🤣 series s aldım hazır bekliyrm :) alaaaahu akbarrr 😇

Dürüstİnsan

19.11.2020 23:15:35

+1
Gerçekten ciddi emek var oyunda. Daha önce söylemiştim. İyi bir PC'de fragmanlardaki grafik kalitesini alırız gibime geliyor. Oyunu bu nesile alacak olanlar iyi düşünsün. Yeni nesil için yama sonra gelecek diye biliyorum.

wassuplaying

19.11.2020 22:52:01

+2
Açıkçası geçenki Xbox videosunda karakterlerin hareketleri falan çok göze batıyordu. Bu ise farklı görüntülerden oluşturulmuş bir fragman. Zaten ilgi çekici olması gerekiyor. Hala endişeliyim biraz ama yine de iyi bir oyun olacağını biliyorum.

BSC Misafiri

19.11.2020 22:47:40

+1
Efsoooo

BSC Misafiri

19.11.2020 22:24:41

+2
Bu sonbahar kış döneminde oynayacak bir tane adam gibi oyun yok.Cyberpunk 2077 bunun üstüne adeta ilaç gibi gelecek.Mutlak yılın oyunu.20 sene önce çıkan Deus Ex'in yaratacağı etkide bir rpg olacaktır.

.Meraxes.

19.11.2020 22:24:05

+2
Mükemmel mükemmel mükemmellllll... Ulen ne olurdu dolar 2-3 lira olaydıda seni full kapasite oynatacak bir canavar toplayabilseydik be. Orta ayarlarda oynayacak olmam üzüyor beni gözümün nuru

Sarohan

19.11.2020 22:17:15

+1
Adamların detay seviyesinin dibinin dibine vurmuş. Bazıları kıl güzel değil, ağız hareket etmiyor diye zırvalasın.

Deswaaa

19.11.2020 22:13:15

+1
Çıksa da sabahlara kadar doya doya oynasam sabrım kalmadı artık

BSC Misafiri

19.11.2020 22:07:56

+3
Bu oyunun dünyasında kaybolmak için sabırsızlanıyorum, Tam istediğim gibi tam bir hikaye ve RPG oyunu..Diğer konulardan büyük bir beklentim yok..

RealArek

19.11.2020 21:57:07

+1
1 yıl önce ön sipariş verdim gel artık :D

haktan24

19.11.2020 21:43:10

+4
balon diyenlere kısacası bebelere balonnnnn demek istiyorum bu oyun ortalıgın anasını aglatacak demedi demeyin.....

Revrains

19.11.2020 21:27:45

+3
Bir oyun çıkmadan ondan nefret edemezsin ama çıkmadan aşık olabilirsin muhteşem bir deneyim bizi bekliyor

BSC Misafiri

19.11.2020 21:22:05

0
Oyun tam bir RPG miş ve 7 saat Prologue kısmı var Gta bekleyenler üzülebilir

psycho90

19.11.2020 21:23:01

+1
Geçen günkü gameplay’i yerden yere vuranlar bakalım buna ne bahaneler bulacaklar Johnny ve Gameplay fragmanları muazzam olmuş resmen 🤘🏻

Mütercim Bey

19.11.2020 21:20:58

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Johnny Silverhand Balon diyenler ağlıyor şuanda. Geliyor tüm zamanların en iyi oyunu <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/guitar.gif" align="middle" border="0" alt="">
Balon diyenler birazdan yine damlar "balooon ama bana ne balonn" diye. Saçma sapan detaylarda bug, glitch görüp oyun çöp diyen güruha hiç girmeyeyim, belli ki oyunlar hakkında pek fikirleri yok.

BuDuTR

19.11.2020 21:21:27

0
Johnny Silverhand Fragmanı harika olmuş. En son Battlefield 1 ve Devil May Cry 5 fragmanlarında bu kadar çok heyecanlanmıştım.

Rcp272

19.11.2020 21:15:20

+4
Yani şimdi biri kalkacak 1.51 deki arkadaki adamın hamburger yiyişini diyecek sonra balon diyip gidecek.Bu oyun iyi optitimize çıktığı takdirde son 10 yılın bile en iyi oyunu olabilir.Bu kadar iddalı bir oyunun geldiğini düşünüyorum.İzlediğim en iyi fragmanlar arasındalar.Detaylar muazzam.Müzikler muazzam Judy V tüm karakterler muazzam gözüküyor.

Johnny Silverhand

19.11.2020 21:09:29

+8
Balon diyenler ağlıyor şuanda. Geliyor tüm zamanların en iyi oyunu

BSC Misafiri

19.11.2020 21:07:02

+3
gel artık geeeel iki gözümün çiceği, burnumda tütüyorsun gel artııık, ne olursan ol yine de gel artık parmaklarıma, oynim seni

Hudson51

19.11.2020 21:08:06

+3
Silverhand fragmanı müthiş müthiş. Full hype bekliyoruz. Bekle bizi aralık!

Rcp272

19.11.2020 21:03:03

+7
Gümbür gümbür muazzam bir oyun geliyor.Oyananış fragmanındaki görüntüler oyunun ilk 4 5 saati ise diğer fragmanlar gibi vay halimize.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız