Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 Yakında Xbox Game Pass'e Gelebilir

 
 
CD Projekt Red tarafından 2020 yılı içerisinde yayınlanan açık dünya rol yapma aksiyon macera oyunu Cyberpunk 2077 yakında Xbox Game Pass kütüphanesine gelebilir. Bir Reddit kullanıcısı Xbox Store'da Game Pass Ultimate oyunu olarak Cyberpunk 2077'nin listelendiğini tespit etti. Bu durum kısa bir süre oyunun Game Pass hizmetine geleceğini gösteriyor.
 
Phantom Liberty genişleme paketi bu yıl içerisinde geliyor
 
 
 
Sorunlu çıkışına rağmen yeni güncellemeler ile toparlayan ve şu anda oyuncular tarafından beğenilen yapım Cyberpunk 2077 için bu yıl yeni bir DLC geliyor. Ücretli olarak yayınlanacak olan yeni genişleme paketi Phantom Liberty olarak adlandırılıyor. Bu genişleme paketinde biz oyuncular, Solmon Reed ile bir takım oluşturabileceğiz. Bu ekip ile çeşitli casusluk ve hayatta kalma görevlerine dahil olacağız. 
 
Ek paket, Night City'ye yeni bir mekan getirecek ve yeni bir karakter kadrosunu oyunculara sunacak. Hollywood yıldızı Keanu Reeves, Johnny Silverhand'in rolünü yeniden canlandıracak.
 
Cyberpunk 2077 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games ve GOG üzerinden PC için mevcut. Phantom Liberty genişleme paketi ise 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Redfall ve Forza Motorsport'un Çıkış Tarihleri Xbox Etkinliğinde Açıklanabilir eFootball 2023’ün Yeni Sezonu ve ‘Back to the Club’ Şimdi Sizlerle!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JaReD22

14.1.2023 00:20:26

+1
Witcher geldiyse bu da gelir

Grafitty-G

13.1.2023 21:06:05

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bırakın şu Xbox-miksbox gelmesini çıkarın oyunu Nintendo Switch e de heryerde özgürce takılak yahu :)) her oyun elden ring dahil Nintendo Switch içinde gelmeli kesinlikle rahat port yapılabilir, o kadar yazdım burdan persona 5 gelsin diye herkes oynatmaz vs vs vs laf ettiler noldu geldi işte hemde 3 ve 4 dahil, no Man sky bile geldi, şimdi de cyberpunk 2077 elden ring Dying Light 2 red dead redemption 1 ve 2 GTA 4 ve 5 veee monster hunter world oyunlarını kesinlikle Nintendo Switch de görmek istiyorum alooowww :))
Aynen şurdan bi touch blue

BSC Misafiri

13.1.2023 19:03:14

+1
Bırakın şu Xbox-miksbox gelmesini çıkarın oyunu Nintendo Switch e de heryerde özgürce takılak yahu :)) her oyun elden ring dahil Nintendo Switch içinde gelmeli kesinlikle rahat port yapılabilir, o kadar yazdım burdan persona 5 gelsin diye herkes oynatmaz vs vs vs laf ettiler noldu geldi işte hemde 3 ve 4 dahil, no Man sky bile geldi, şimdi de cyberpunk 2077 elden ring Dying Light 2 red dead redemption 1 ve 2 GTA 4 ve 5 veee monster hunter world oyunlarını kesinlikle Nintendo Switch de görmek istiyorum alooowww :))

7ender

13.1.2023 18:38:19

+1
Oynayacağım zaman cd takmak zor oluyordu... Gelsin , severiz ve oynarız...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız