Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 1.1 Yaması Yayınlandı

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 için versiyon 1.1 yamasını konsollar, PC ve Stadia için yayınladı.

Oyun içindeki çeşitli sistemlerde bellek kullanımında iyileştirmeler yapıldı. Karakterler, etkileşimler, navigasyon, oyun içi videolar (haberler, tv, vs.), yeşillik, lazer efektleri, mini harita, cihazlar, yapay zeka, trafik, çevresel hasar sistemi, GPU ile ilişkili sistemler ve daha fazlası.

Çeşitli çökme hataları giderildi. Kayıt dosyasını yüklerken, oyunun açılışında / kapanışında ve geri dönüşü olmayan noktalarda yaşanan çökme hataları.
 
PlayStation 4 Pro ve PlayStation 5'te kalabalık alanlar için performans optimizasyonu. Xbox One, Xbox One X ve Xbox One S'te karakter oluşturma, aynalar, tarama, kamera uzaktan kontrolü ve envanter ile harita menülerinde iyileştirilmiş bellek kullanımı. Steam çevrimdışı modda başarım kazanabilme ve Nvidia ekran kartlarında önbelleğin yüklenmesiyle ilgili oyun açılışındaki çökmelerin düzeltilmesi, platformlara özel iyileştirmeler arasında.
 
Bunların yanı sıra görevler, açık dünya, kullanıcı arayüzü ve görsel açıdan da pek çok hata düzeltildi ve iyileştirmeler yapıldı. 
 
İndirme boyutu PlayStation'da 16.84 GB, Xbox'ta 16.54 GB, Steam'de 5 - 9 GB arasında ve GOG'da 1.1 GB.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Vicarious Visions, Blizzard'a Katıldı Journey to the Savage Planet 28 Ocak'ta Steam'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Locke Lamora

29.1.2021 18:57:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Locke Lamora lan o değilde bu muydu büyük yama dedikleri? hani yapay zeka ? hani polis düzeltmesi? büyük yama bile değil ki bu bildiğin hotfix! büyük yama konseptleri böyleyse geçmiş olsun gençler kazık girdi bu oyun düzelmez. 2. büyük yamadan da bi cacık olmayacağı anlaşıldı. 2023 de belki bir şeyler olur ya da olmaz.</blockquote> Yapay zeka'nın bir oyun çıktıktan sonra düzeltildiğini nerdeyse hiç görmedim öyle bir beklentisi olan var ise hiç umutlanmasın.
inşallah yanılırsın :(

BSC Misafiri

25.1.2021 19:46:18

+2
quote:

Orjinalden alıntı: piratekingxi Oturdum Ps5'de 120 saat kadar oynadım. Bug yok denecek kadar azdı grafik desen Ps4 versiyon olmasına rağmen güzeldi. Ben neredeyse hiçbir sorun yaşamadım ve oyundan çok büyük bir zevk aldım 60fps de cabası. Oynamayan bile oyunu kötülüyor.
Dünya üzerinde teksiniz hocam, tebrik ederim.

BSC Misafiri

25.1.2021 14:56:32

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Locke Lamora lan o değilde bu muydu büyük yama dedikleri? hani yapay zeka ? hani polis düzeltmesi? büyük yama bile değil ki bu bildiğin hotfix! büyük yama konseptleri böyleyse geçmiş olsun gençler kazık girdi bu oyun düzelmez. 2. büyük yamadan da bi cacık olmayacağı anlaşıldı. 2023 de belki bir şeyler olur ya da olmaz.
Yapay zeka'nın bir oyun çıktıktan sonra düzeltildiğini nerdeyse hiç görmedim öyle bir beklentisi olan var ise hiç umutlanmasın.

:::LOSTPLANET:::

25.1.2021 06:54:07

+1
Dün akşam update'i kurup oyuna kaldığım 2.görevden devam edeyim derken görevi bitirmeye müsaade etmedi oyun, 2 kez çöktü.Oyuna devam edemedim.

BSC Misafiri

24.1.2021 22:35:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: mertekin 20 yama yaınlasan ne olur bu saatten sonra. Oyunun adı çıktı bikere. Oyunuda tüketti oyuncular. Ha hala benim gibi bu oyunu oynamayanlar ilerde daha düzgün bi oyun deneyimi yaşar faydası bu olur.
Zaten amaç o

:::LOSTPLANET:::

24.1.2021 20:25:26

0
Daha indirme kısmında ilk zorluk başlıyor.Steam sağolsun kaplumbağa hızında gidiyor ver stabil şekilde bekliyor indirme.

Numenorian Man

24.1.2021 01:12:57

+2
Bu oyunu 2022de falan oynanabilecek seviyeye gelince ilk kez o zaman çıkmış gibi indirimle vs alıp oynarım. Hype yapanlara da geçmiş olsun

Firoles

24.1.2021 00:13:04

0
Bende PS5 de oynuyorum bu oyunu ama bug’lar dolu. Güncelleme sonrası denemedim ama düzelecek eminim. Adamlara güveniyorum. :)

mertekin

23.1.2021 23:50:57

+1
20 yama yaınlasan ne olur bu saatten sonra. Oyunun adı çıktı bikere. Oyunuda tüketti oyuncular. Ha hala benim gibi bu oyunu oynamayanlar ilerde daha düzgün bi oyun deneyimi yaşar faydası bu olur.

Locke Lamora

23.1.2021 21:38:18

+4
lan o değilde bu muydu büyük yama dedikleri? hani yapay zeka ? hani polis düzeltmesi? büyük yama bile değil ki bu bildiğin hotfix! büyük yama konseptleri böyleyse geçmiş olsun gençler kazık girdi bu oyun düzelmez. 2. büyük yamadan da bi cacık olmayacağı anlaşıldı. 2023 de belki bir şeyler olur ya da olmaz.

Firoles

23.1.2021 21:12:03

0
TPS? :))

alsndnz

23.1.2021 20:03:04

+6
quote:

Orjinalden alıntı: sh4dy_081991 Ben kendi adıma artık CoD, AC vs birbirinin kopyası her sene çıkan oyunları oynamıyorum. Arada böyle Cyberpunk, RDR, Last of us gibi hikaye ağırlıklı ve farklı havası olan oyunları oynuyorum. Bu oyundada hikayesine odaklanarak oynadım yani millet fiziğe npc yapay zekasına falan takıldı belki oyundan soğudular çünkü çok baştan savmaydı o tarz etkileşimler bu oyunda, bi Rockstar gibi açık dünya detaylarına çok önem vermemişlerdi, bense pek oralı olmadım açıkçası. RDR2 o konuda inanılmaz takıntılı bir oyundu ve o kadar gerçekçiliğe ve detaya gerek varmıydı insanlar onu sorgulamıştı o zaman. CB'ı bi kere bitirdim, sağlam yamalansın bir kez daha oynamayı düşünüyorum. Görevler güzeldi detaylıydı oyunda bu yüzden olsa gerek oynarken eğlendim oyunu. Genel olarak grafikler güzeldi ve gameplayda fena değildi oyunun atmosferide güzeldi. Ama bu oyuna karşı çok hypelı olanlarıda anlıyorum adamlar büyük ihtimal çığır açacak inanılmaz büyük bir oyun bekliyordu, ben öyle bir beklentiye girmediğim için hayal kırıklığım olmadı bu oyunla ilgili. CDPR bu oyun ile bir hata yaptı ama kıymetli bir yapımcı bence, en azından bir seriye ve oyun kalıbına takılıp kalmadılar. Witcher ile CB farklı oyunlardı, o hissi verdiler. Artık benzer oyunları oynamaktan gına geldi bana çoğunu oynarken eğlenemiyorum bile. CDPR umarım sonunda toparlar. Ama bir daha böyle büyük bir oyuna girişirlermi şüpheliyim açıkçası.
biribirinin kopyasi oyunlari oynamiyosan bunuda oynamazsin mekanik olarak farcry 3ten hallice bir oyun gidip mekan basip adam olduruyorsun hikayesi iyide olabilir ama rpg diyorsan rpg olacak oyun farcry degil aksiyon olabilir bunda bi sikinti yok ama rpg elementi 0 oyunda hic bir seye etkin yok.

BlackBeasT

23.1.2021 18:41:00

0
PS4 CP77 1.06 vs 1.1 karşılaştırması

piratekingxi

23.1.2021 18:26:00

0
Oturdum Ps5'de 120 saat kadar oynadım. Bug yok denecek kadar azdı grafik desen Ps4 versiyon olmasına rağmen güzeldi. Ben neredeyse hiçbir sorun yaşamadım ve oyundan çok büyük bir zevk aldım 60fps de cabası. Oynamayan bile oyunu kötülüyor.

BSC Misafiri

23.1.2021 17:01:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: chris92
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun düzeldikten sonra bu yakınanlar nasıl da güzel güzel oynayacak. O zaman da överler. İronik.
oyunun düzelmesi için baştan yapılması lazım böyle birşeye giremeyecekleri için düzelmeyecek oyun .he sen şuanda bile öve öve bitiremeyenlerdensin sanırım oyna oynayabildiğin kadar bu balonu
Oyunu öven yok ki kardeşim. Adam sadece oyun düzelince, yerden yere vuranlar da nasıl oynar, üstüne bekli överler bir de demek istemiş. Sen bu kesimden değilsin sanırım ne olursa olsun oynamayacağım tayfasından değilsen bence yerden yere de vurma oyunu. Kötü mü bir durum evet, ama oynamamak almamak senin elinde.

sh4dy_081991

23.1.2021 16:35:20

0
Ben kendi adıma artık CoD, AC vs birbirinin kopyası her sene çıkan oyunları oynamıyorum. Arada böyle Cyberpunk, RDR, Last of us gibi hikaye ağırlıklı ve farklı havası olan oyunları oynuyorum. Bu oyundada hikayesine odaklanarak oynadım yani millet fiziğe npc yapay zekasına falan takıldı belki oyundan soğudular çünkü çok baştan savmaydı o tarz etkileşimler bu oyunda, bi Rockstar gibi açık dünya detaylarına çok önem vermemişlerdi, bense pek oralı olmadım açıkçası. RDR2 o konuda inanılmaz takıntılı bir oyundu ve o kadar gerçekçiliğe ve detaya gerek varmıydı insanlar onu sorgulamıştı o zaman. CB'ı bi kere bitirdim, sağlam yamalansın bir kez daha oynamayı düşünüyorum. Görevler güzeldi detaylıydı oyunda bu yüzden olsa gerek oynarken eğlendim oyunu. Genel olarak grafikler güzeldi ve gameplayda fena değildi oyunun atmosferide güzeldi. Ama bu oyuna karşı çok hypelı olanlarıda anlıyorum adamlar büyük ihtimal çığır açacak inanılmaz büyük bir oyun bekliyordu, ben öyle bir beklentiye girmediğim için hayal kırıklığım olmadı bu oyunla ilgili. CDPR bu oyun ile bir hata yaptı ama kıymetli bir yapımcı bence, en azından bir seriye ve oyun kalıbına takılıp kalmadılar. Witcher ile CB farklı oyunlardı, o hissi verdiler. Artık benzer oyunları oynamaktan gına geldi bana çoğunu oynarken eğlenemiyorum bile. CDPR umarım sonunda toparlar. Ama bir daha böyle büyük bir oyuna girişirlermi şüpheliyim açıkçası.

haktan24

23.1.2021 16:30:11

+1
Oyunu cok savundum halen de savunmaya devam ediyorum ancak burama kadar geldi sizin yapacagınız uptade lerin hotfix lerin ben ulan 2 3 hotfix cıktı üstüne saglam denilen 1.1 uptade geldi halen oyun giriş cıkısta türkce dil ingilizce ye dönüyor dinden imandan cıkarttınız artık beni de en basit olan bir sorunu dahi bu kadar hotfix uptade ile düzeltemediyseniz vay sizin halinize cd project red bu saatten sonra kim sayar kim söver herkes e saygı duyuyorum bundan öncede duyuyordum ancak bu son raddeye geldi artık elimde tutacak bir tarafı kalmadı...

BSC Misafiri

23.1.2021 15:14:09

+5
GTA 5 i ilk çıktığında PS3 üzerinden oynamıştım. Optimizasyon gayet iyiydi. Neslin sonunda çıkan ve cihazın sınırlarını zorlayan bir oyuna göre iyiydi yani. Cyberpunk in da PS4 neslinde en azından GTA 5 in PS3 versiyonu kadar iyi bir performans vermesi gerekiyordu. Her firmanın harcı değilmiş demekki.

einhander

23.1.2021 13:53:27

+6
2022 de çıkacak oyunu ıkı yıl erken cıkartıp tester yerıne koyulduk gıbı hıssedıyorum

yerdavader

23.1.2021 12:27:05

0
Microsoft stüdyoları ve EA games dışında hangi firma ilk çıktığı gün optimeze oyun olarak çıkartıyor ki? Böyle büyük oyun almak için 1 yıl beklemek çok mantıklı, assassin's creed Valhalla cyberpunk bunun örneği, ama hatırlıyorum da GTA 5 ve Witcher 3 de çıktığı gün çok kötüydü. Beklemek en mantıklısı

BSC Misafiri

23.1.2021 12:03:41

+2
OyUnU sİZiN yÜzÜnÜzdEn ErkEn ÇıKarDılAr Bi süttürün gidin. Oyunu 2020 Haziran'da ön siparişe açarsan tabii ki insanlar erken çıksın ister. Ki 2018'de Gameplay atmışın, Nisan'20'de Gold sürüm duyurmuşun. Tamamen pazarlama küstahlığı. Oyun kötü falan değil bu arada. Vadedilen şeyler bu oyunu yansıtmasa da keyifle oynayıp 4 farklı son ile bitirdim.

Fotinix

23.1.2021 11:48:58

+4
Güncellemesi bile bozuk bu oyunun. 5.4gb güncelledim daha sonrasında 5.7 şimdi de 11.3 indiriyorum şaka mı bu

Venomstr

23.1.2021 11:29:15

+4
Şuanda firmayı savunmak en gereksiz ve en zararlı şey olabilir. Adamlar bozuk oyun çıkardılar. Oyun konsollarda bozuk ve bitmemiş. İnsanları kandırdılar. Yalan reklam yapıldı. Oyun bitmedi, eksik. Davalar açıldı ve tepki verilmesi gerekli. Bunlara tepki göstermezseniz sahtekarlığı normalleştirmiş olursunuz. Kaldı ki PC Gamer sitesi bu oyuna 78 verdi.

chris92

23.1.2021 11:28:46

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun düzeldikten sonra bu yakınanlar nasıl da güzel güzel oynayacak. O zaman da överler. İronik.
oyunun düzelmesi için baştan yapılması lazım böyle birşeye giremeyecekleri için düzelmeyecek oyun .he sen şuanda bile öve öve bitiremeyenlerdensin sanırım oyna oynayabildiğin kadar bu balonu

Deswaaa

23.1.2021 11:26:22

0
Oyuna steam den diyil de oyunun kurulu olduğu cyberpunk exe girildiğin de oyunu tr olarak başlatıyor enteresan

Boone

23.1.2021 11:16:14

+3
Adamların güncellemelerde vadettikleri bile yalan çıkıyor. Bu güncelleme oyunun çehresini baştan aşağı değiştirecek olan güncelleme değil miydi? Konsol karşılaştırmalarını izledim. Biraz daha smooth hissettirse de çoğu yerde oyunu daha çok bozmuş diyenler var. Bazen altyazılar sonsuza kadar ekranda falan kalıyormuş. Bundan önce yayınladıkları 3 Hotfix bile bu "büyük" güncellemeden daha çok şeyi düzeltmişti.

BSC Misafiri

23.1.2021 11:13:18

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pre-order yaptığım güne lanet olsun. Gerçi son ertelemede refund yapmıştım ama seneye bu ülkeden ciuuuv diye hadi kapanış 2077 olsun deyip çıkışına 3-5 gün kala almıştım.. Yazık oldu parama..
ne değişik insanlarsınız ya adamlar para iadesi yapabilirsiniz dedi yapsaydın oyunu erteleyince küfür ediyorsunuz oyunu erken çıkarmanın sonuçları bu sizin gibi oyuncular sayesinde

BSC Misafiri

23.1.2021 11:13:04

0
arkadaşlar şimdi 1,3den 1,06 kadar güncelleme dosyaları var şimdi yeni bir güncelleme geldi ben bu yeni güncellemeyi kursam yeter mi yoksa o eski güncellemeleri de kurmam gerekiyor mu

Antikaruh

23.1.2021 11:09:16

+2
Hiç bir şey değişmemiş ... Playstation üzerinde özellikle, npc ve trafik kalabalığı artmış, stabilite biraz elden geçirilmiş bu kadar. PC'de 1 gb patch gog üstünde. Konsolda 16-17 gb. Konsolu düzeltene kadar PC'ye yarar bir şey sunamayacaklar, anlaşıldı. Eğer diğer major patch de böyle bir şey ise resmen gg wp ! Adamların planlarında bu patchden 2 tane yayımlayıp free dlc çıkarmak var :D :D Bazıları da 2 aya oyunun bütün çehresi değişir diyordu :)

Sp!deR

23.1.2021 10:48:56

+1
Ölü oyun

BSC Misafiri

23.1.2021 10:42:47

+3
Pre-order yaptığım güne lanet olsun. Gerçi son ertelemede refund yapmıştım ama seneye bu ülkeden ciuuuv diye hadi kapanış 2077 olsun deyip çıkışına 3-5 gün kala almıştım.. Yazık oldu parama..

BSC Misafiri

23.1.2021 10:29:46

+3
yani milyon dolarlık şirketi savunmak istemezdim ama oynamadığı oyuna balon diyenler var çok saçma tavır. onu geçtim oynadığınız halde 3 5 bug görüp balon diyorsanız siz balon görmemişsiniz, 80 85 puanlık gayet güzel oyun cyberpunk ama tabi bizim oyun kültürü aşırı gelişmiş türk oyuncu kitlesi 95 puan altını beğenmiyor

BSC Misafiri

23.1.2021 10:29:18

+5
Oyun düzeldikten sonra bu yakınanlar nasıl da güzel güzel oynayacak. O zaman da överler. İronik.

JackTim

23.1.2021 10:12:55

+7
1.1 sürümüne bir bakayım dedim yarım saatde tam 7 tane bugla karşılaştım düzeltecekleri oyunu dahada bozmuşlar 1.06'a göre daha buglu.Ve hala oyundan çıkınca dil yine İngilizceye dönüyor çıldırmamak elde değil. not:Steam

BSC Misafiri

23.1.2021 03:07:15

+8
Ha gayret düzelecek erken erişim türü olmayan erken erişim oyunu iyiki erken erişmemişim şu balona
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız