Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberprank 2069 Adlı Oyun Steam'den Kaldırıldı

 
Daha önce Cyberpunk 2069 olarak bilinen Cyberprank 2069 birkaç gün öncesine kadar Steam'den satın alabileceğiniz gerçek bir oyundu.

Oyunun orijinal açıklama kısmı da şu şekildeydi:
 
"Bu yeni nesil bir rol yapma oyunu. Geleceğin dünyasını yansıtan gerçek bir yaşam simülasyonu. 2069'da insanlar akıllı bilgisayarlar tarafından köleleştirilecek. Şimdi ise siber getto. Ana karakter geçmişten gelen bir polis ve görevi geleceğin şehrinin en zengin mahalle sakini olmak."
 
Steam'de Cyberpunk temalı onlarca oyun var ve bu da onlardan biriydi. Şu ana kadar bir sorun yok. Asıl sorun Cyberprank 2069'un açıklama kısmını değiştirmesinden sonra başladı.
 
"Bu şaka oyununu 22 Temmuz 2019'dan önce satın alan herkese teşekkürler. Her birinize noel hediyesi olarak Cyberpunk 2077 oyununun kopyası verilecek. En komik incelemeyi yazan koleksiyoncu sürümünü kazanacak."
 
Cyberpunk 2077 koleksiyoncu sürümünü kazanmak için kullanıcı incelemesi yazmaya teşvik etmek Steam'in politikalarına aykırı ayrıca 10 dolarlık bir oyunu alıp 60 dolarlık Cyberpunk 2077 hediye edileceğinin söylenmesi hiç inandırıcı değil.

Cyberprank 2069 bunun üzerine Steam'den kaldırıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Watch Dogs Legion'un Hikaye Yapısından Endişe Edenlere Ubisoft'tan Cevap Var Dying Light Geliştiricisi İlk Oyuna Yeni İçerik Eklemeye Devam Edecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.7.2019 19:07:19

0
İade sistemi olmasaydı dolandırmışlardı yani.

TheNewAtilla

24.7.2019 16:49:16

0
Çöplük..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız