Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyanide & Happiness – Freakpocalypse Part 1: Hall Pass To Hell Bu Yaz PC ve Switch İçin Yayınlanacak

 
Yayıncılığını Serenity Forge'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Explosm, Skeleton Crew Studios'un yaptığı, kara komedinin olduğu macera oyunu Cyanide & Happiness – Freakpocalypse Part 1: Hall Pass To Hell, bu yaz Nintendo Switch ve PC için yayınlanacak. 
 
Oyun açıklanmayan bir süreliğine Switch ve PC için özel olacak. Buraya tıklayarak oyunun Nintendo sayfasına, buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Siz popüler olmayan, garip ve kızıl bir yetimsiniz. Şimdi ise dünyayı kurtarma zamanı.
 
Oyunu Coop “Go Away, Weirdo” McCarthy olarak oynuyorsunuz ve tek yapmak istediğiniz dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek. Sorun şu ki: Kimse sizden hoşlanmıyor, okul berbat bir yer, bir balo tarihi bulamıyorsunuz, öğretmenleriniz dahil herkes size zorbalık yapıyor ve işleri sadece daha kötü hale getirmek için yardım ediyorlar. Liseden canlı kaçacak mısın? Seni kim sevecek? Sevgiyi hak ediyor musun ki? Bu oyuna neden Freakpocalypse deniyor? Bu soruların hepsinin cevabına bu oyunda ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cyanide & Happiness - Freakpocalypse Part 1: Hall kara komedi zorbalık oyun macera Cyanide & Happiness
Shoot ’em up Oyun "B.ARK" 2020'nin Sonlarında Switch İçin Yayınlanacak Levelhead, 30 Nisan'da PC, Switch, Xbox One ve Mobil Cihazlar İçin Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız