Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cursed Dizisinden Kamera Arkası Görüntüleri Paylaşıldı

 
Britanya mitolojisindeki Kral Arthur efsanesinde yer alan Gölün Leydisi Nimue'ya odaklanacak olan Tom Wheeler'ın aynı isimli romanından uyarlama olan yeni Netflix dizisi Cursed'ten yeni bir video paylaşıldı.
 
Video, Cursed'ün kamera arkası görüntülerinden oluşuyor. Video sayesinde hem dizinin nasıl çekildiğine dair az da olsa fikir ediniyor hem de yeni sahneler görüyoruz. Özellikle efektler ve görüntü kalitesi açısından ortalama üzeri bir dizi olacak gibi duruyor.
 
Netflix üzerindeki tanıtım yazısı: "Kral Arthur efsanesinin bu yeni uyarlamasında genç Nimue, Merlin'i bulmak ve kadim bir kılıcı teslim etmek için paralı asker Arthur ile iş birliği yapıyor."

Cursed, 17 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak.

Frank Miller ve Tom Wheeler tarafından yaratılan dizinin başrollerinde Katherine Langford (Nimue), Gustaf Skarsgård (Merlin), Devon Terrel (Arthur), Daniel Sharman (The Weeping Monk) ve Sebastian Armesto bulunuyor. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dizi Haberleri cursed netflix kral arthur nimue gölün leydisi oyuncular vizyon tarihi ne zaman
Lucifer'ın 5. Sezonundan Fragman Paylaşıldı Far Cry 6'da Eski Kübalı Gerillalardan Esinlenilmiş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız