Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cult County İçin Kickstarter Kampanyası Başladı


     Genelde Nintendo için, az sayıda ama kaliteli oyunlar yapan yapımcı Renegade Kid, yeni first person korku-hayatta kalma oyunları Cult County için Kickstarter kamanyası başlattı.
 
     Renegade Kid kurucularından olan Jools Watsham tarafından Kickstarter videosunda anlatıldığına göre stüdyo Dementium 3 oyununu yapamamış, çünkü oyunun lisans sözleşmeleri yeni bir oyuna izin vermiyormuş. Bu sebeple Dementium'a ruhani bir devam oyunu olarak Cult County'yi yapmaya başlamışlar.
 
     Cult County'de lanetli Texas Kasabası'nı gezerken ve çarpık sakinleri ile tanışırken, yalnızlığa ve "kişiselleştirilebilen yakın dövüş ve silahlı dövüş sistemine" odaklı bir oyun oynayacağız. Annesi ölmek üzere olan Gavin Mellick isminde bir karakteri kontrol ettiğimiz oyunda, kızkardeşine ulaşmaya çalışan Mellick kendini tuhaf kum fırtınaları ve bir görünüp bir kaybolan tarikat tipleri ile karşı karşıya buluyor.
 
     Cult County Mayıs 2015'te PS4, Xbox One, Wii U, PS3, PS Vita, PC, Mac ve Linux için çıkış yapacak. Hatta Steam platformunda Greenlight sistemine girmeden, doğrudan satış onayı almış durumda. Daha önceden 3DS için çıkacağı duyurulan oyun ne yazık ki bu sistemde çıkış yapamayacak. Renegade Kid çalışanları bunun sebebini "Oyunu istediğimiz hale getirmek için Unity motorunu kullanmayı seçtik ve ne yazıkki 3DS Unity desteklemiyor." diyerek açıklıyor.
 
     Xbox 360 versiyonunun çıkışı da kesin olmadığı halde, eğer Kickstarter kampanyasında 640.000$ miktarına ulaşılırsa bu konuda çalışmalar yapılabileceği söyleniyor. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kickstarter Cult County Renegade Kid Dementium Kickstarter
Batman: Arkham Knight'ta Gotham Şehri Her Zaman Yağmurlu Olacak Microsoft Siri'ye Rakip Olarak Halo Evreninden Cortana İle Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

imakenya dragons

4.4.2014 08:02:50

0
Parayı toplayıp oyunu cıkartmayan akıllı fırmalar, ordasınız bılıyorum.

BSC Misafiri

3.4.2014 20:40:28

0
Devir tersine döndü herhalde. Eskiden nerdeyse her oyun çıkışını X360 da erken yapardı. Şimdi utanmasalar çıkarma bile çıkarmayacaklar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız