Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cube'ün Oyunu mu Geliyor?

 
    Hani bazı filmler vardır ya, "Bunun oyunu yapılsa ne güzel olurdu deriz." Herhalde bunu geçtiğimiz senelerde çıkan Cube üçlemesi için de kesin söylemişizdir. Filmi izlemeyenler için ilk filminden yola çıkarak biraz anlatırsak; Cube, bir kaç birbirini tanımayan insanın sadece küplerle dolu bir yapının içerisindeki kurtulma mücadelelerini konu alıyordu. Bazı küp odalar tuzaklarla dolu olduğu için filmde her yeni odaya girmeye çalışan bu şanssız kişiler, seyirciye daha da heyecan pompalıyorlardı.
 
    İlk Cube filminin yönetmeni olan Vincenzo Natalli, MTV'ye verdiği bir söyleşide filme bir video oyun uyarlaması yapmayı çok istediğini belirtti. Natalli, filmi hazırlarken kendine hep, "acaba film mi hazırlıyoruz yoksa bir oyun mu?" diye soruyormuş.
 
   Natalli, MTV'deki söyleşisinin sonlarına doğru da oyun yapımcılarına seslenmeyi de ihmal etmedi;
 
    "Eğer beni duyan oyun yapımcıları varsa, beni arayın" 
 
   Nedense ben artık, film yapımcılarının da oyun endüstrisinde dönen muazzam paralara göz diktiğıni düşünüyorum. Eğer Cube'ün bir filmi yapılcaksa nasıl olur, olmasa da olur mu, artık orasına siz karar verin diyorum.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Cube film uyarlaması vincenzo natalli mtv
Medal of Honor'dan Yeni Ekran Görüntüleri MW2'nin Yeni Harita Paketi Biraz Daha Detaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız