Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cs_Summit 6 Turnuvası Tamamlandı

 
     Beyond the Summit tarafından organize edilen cs_summit 6, Counter Strike: Global Offensive turnuvası tamamlandı. ESL One Rio bölgesel puanlama sistemi kapsamında çevrim içi olarak düzenlenen turnuvada Avrupa etabının şampiyonu BIG, Kuzey Amerika etabının şampiyonu Evil Geniuses oldu.
 
     Turnuvaya Avrupa'dan 16, Kuzey Amerika'dan ise 8 takım katıldı. Avrupa etabında; GODSENT, fnatic, Vitality, North, BIG, Heroic, NiP ve OG, Kuzey Amerika etabında; Evil Geniuses, Liquid, 100 Thieves ve Gen.G Playoff'lara yükseldi. Alt ve üst tur olmak üzere 2 aşamada 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda Avrupa etabında; Vitality - BIG, Kuzey Amerika etabında; Evil Geniuses - Gen.G, büyük finalde karşı karşıya geldi.
 
     5 maçlık seri formatında oynanan büyük final karşılaşmaların sonucunda BIG, Vitality takımını 3-2, Evil Geniuses, Gen.G takımını 3-0 mağlup etmeyi başardı. 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Endgame'de Natasha'nın Cenazesinin Olmamasını Scarlett Johansson İstemiş The Batman'in Görüntü Yönetmeni, Filmin Batman ve Alfred Üzerine Olduğunu Söyledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız