Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek'in Kingdoms'ı God of War'a Benzemeyecek


 
     Son dönemlerde aksiyon oyunlarının God of War'dan fazlasıyla etkilendiğini görüyoruz. Hatta Dante's Inferno'ya GoW kopyası desek hiç de yanlış olmaz. Bir yandan da her şeyi saçma bir şekilde God of War'a benzeten bir oyuncu grubunun olduğu da kesin. Örneğin Crytek'in Xbox 360'a özel olarak çıkaracağı ve kod adı Kingdoms olan oyun gibi.
 
     Kingdoms duyurulur duyurulmaz bir grup oyuncu anlamsız bir şekilde Kingdoms'un God of War'a benzeyeceğini söylemişti. Henüz oynanışı anlatan en küçük bir video veya bilgi olmamasına rağmen bu böyle bir benzetme yapılması çok komikti. Crytek de Kingdoms ile ilgili bazı açıklamalar yaparken bu konuya değindi.
 
     Cevat Yerli bu konu hakkında şu açıklamayı yaptı. "Bu noktada God of War karşılaştırmaları anlamsız. Oyunumuzun God of War'la hiç bir benzerliği olmayacağı kesin."
 
     Oyunun geliştirilmesi ve konsepti ile ilgili sözlerine devam eden Cevat Yerli şu sözlerle açıklamalarını sonlandırdı.
 
      "Oyunun neredeyse %20'sini tamamladık. Çok çok erken bir dönemdeyiz. Bir çok test yapıyor ve çok hoş fikirleri deniyoruz. Bu oyunla ne yapmayı istediğimizi ve ne tür bir konseptin oyuna özel bir gelişim sağlayacağını biliyoruz ve bunun çerçevesinde yeni şeyler deniyoruz. Bence insanlar bu oyunun ne ile ilgili olduğunu görünce çok şaşıracaklar, çünkü bu geçmişte yaptıklarımızdan çok farklı bir oyun."
 
     Microsoft E3 fuarında bu oyunun Kinect'e özel olmayacağını açıklamıştı. Kinect desteğinin olup olmayacağı da henüz belli değil, ama neden olmasın ki? Codename Kingdoms'ın sitemizde yer alan videosunu hatırlamak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360
Ubisoft'un İptal Olan Oyunundan Müthiş Bir Video Civilization V'te Mech'ler de Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

onurcan.kaymak

6.8.2010 12:09:36

0
Ah PC ah acıyorum sana!!

BSC Misafiri

5.8.2010 17:30:28

0
pc içinde bi planları olsa bari.

Spoon!

5.8.2010 16:52:20

0
gercekten güzel senaryolu bir oyun bekliyordum, bu grafik motoruna crysis ayıp kacıyordu

Jack Rabbit Slims

5.8.2010 14:58:52

0
Bu oyun Crytek'in en iyi oyunu olacak. Crysis gibi saçma bir seriyi yapan firmanın bu tarz bir oyun düşünmesi ilgi çekici ve enterasan. Çok da hoş bir sürpriz.

ShafakCool

5.8.2010 14:45:00

0
Fable 3e kinect desteği gelecek ama çıktıktan bir süre sonra...

cryptdlg

5.8.2010 14:40:55

0
MS in kafa oyunlarindan biri olan Fable Kinect e destel vermemis. Crytek Kingdom da neden vermesin diyorsunuz ? Buyuk firmalarin kinect ve move pek ilgisini cekmiyor. İkisinede cikan oyunlar sınırlı kalacak. Yada oyun icinde kinect yada move ile oynanabilen bolumleri cok az olacak. Sony nin sixaxis muhabbeti gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız