Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek'in Co-Op Oyunu Hunt'ın Geliştirilme Süreci İyi Gidiyor


      2014'ün yazında Crytek USA tarafından duyurulan Hunt: Horrors of the Gilded Age'in geliştirilme görevi geçtiğimiz yaz Crytek Frankfurt'a devredilmişti. Uzun süredir hakkında haber alamadığımız bu yapımın geliştirilme süreci ne alemde?
 
      CryEngine'in marka müdürü Marcel Hatam, Twitter üzerinden gelen "oyunun geliştirilme aşaması nasıl gidiyor? Oyun hala hayatta mı?" sorusuna yanıt olarak "Hunt'ın geliştirilmesi Frankfurt merkezine taşındı ve süreç iyi gidiyor. Ne yazık ki oyunun çıkış aralığı hakkında 'geliştirilme devam ediyor.' cümlesinden başka bir şey diyemem. Üzgünüm." cümlelerine yer verdi. 
 
     Hatam, her ne kadar oyun hakkında bir çıkış aralığı vermese de bir oyuncunun "Umarım önümüzdeki yılın Gamescom festivalinde yer alır." mesajına karşılık "Anlaştık. Bu harika olurdu." yorumunu yaptı. Yani Hunt'ı 2016'nın Ağustos ayından önce raflarda görmemiz biraz zor olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Crytek Hunt Shooter Korku F2P Free-to-play Online
Fallout 4'te Ölümcül Yaratıkları Yoldaş Olarak Peşinize Takmak İster misiniz? Pachter: "Yayıncı Desteği Olmadan NX de Patlar"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Horrors of the Gilded Age
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız