Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek, Warface'in Xbox 360 Sürümü İçin Microsoft'u Sorumlu Gösterdi


    Crytek'in Free to Play olarak sunduğu FPS oyunu Warface, PC ve Xbox 360 için çıkmıştı. Fakat geçtiğimiz günlerde PC'de yoluna devam eden oyunun Xbox 360 sunucularının kapatılma duyurusu gelmişti. Bu duyuruyla ilgili Crytek cephesinden bir açıklama yapıldı.
 
    Game Informer'a açıklama yapan Crytek yetkilileri, oyunun sunucularının kapatılmasının kendilerinin değil Microsoft'un kararı olduğunu ve bu noktadan sonra kendilerinin bir şey yapamayacaklarını söyledi. Açıklamalarda, "Bu süreye kadar sunulan destekten dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Çoğu oyuncu gibi Crytek olarak biz de bu durumdan dolayı üzgünüz. Her ne kadar Warface'i Xbox 360'ta sunmaya devam edemeyecek olsak da, sadık oyuncularımıza PC üzerinden bir hediye vermeyi düşünüyoruz." sözleri yer aldı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Warface Crytek Cevat Yerli PC Cry Engine 3 MMO FPS Xbox 360
Far Cry 4'ün Harita Editörü için Eğlenceli Bir Tanıtım Videosu Söylenti: EA, Bu Gece Yeni Bir Need for Speed: Underground Duyuracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

jeofoking

5.12.2014 22:58:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus MS 360'a olan desteğini elinde olsa an itibariyle kesmek istiyor.Hala 360 kullanan oyuncularının One'a geçmesini istiyor.<br> <br> (mesela forza horizon 2'nin 360 versiyonuna hiç dlc çıkmayacak olması,bu tur f2p oyunların server larının kapatılması vs.)
micro çok hata yaptı X360 seven biri olarak asla xone almam.

Project Scorpio

5.12.2014 18:45:21

+1
Millet XO'a geçti sen gidip oyunu X360'a çıkartırsan oynayacak oyuncu bulamazsın serverlarında kapanır. Microsoft doğru kararı vermiş afferim olum 10.

KortX

5.12.2014 18:33:55

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Yaaaaaa Crytec
Partnerini iyi secmezsen seni boyle yari yolda birakir.
Ilk darbeyi rise ile yedin sonra bu. Ms seni kagit mendil gibi burusturup cope atti senin de ms nin kopekligini yaptigin yanina kar kaldi.
Doğru söze ne hacet. Ama millet seri eksilemiş. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar atasözü geldi aklıma.

Kasatka

5.12.2014 16:32:40

-3
Yaaaaaa Crytec Partnerini iyi secmezsen seni boyle yari yolda birakir. Ilk darbeyi rise ile yedin sonra bu. Ms seni kagit mendil gibi burusturup cope atti senin de ms nin kopekligini yaptigin yanina kar kaldi.

Sir Maximus is BACK

5.12.2014 16:11:54

-1
MS 360'a olan desteğini elinde olsa an itibariyle kesmek istiyor.Hala 360 kullanan oyuncularının One'a geçmesini istiyor. (mesela forza horizon 2'nin 360 versiyonuna hiç dlc çıkmayacak olması,bu tur f2p oyunların server larının kapatılması vs.)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warface
+ TAKİBE
AL
74 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız