Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek CEO'su Cevat Yerli Görevini Devrediyor

 
   Crytek'in CEO'su ve Başkanı Cevat Yerli şirketteki mevcut görevini bırakıyor.

   Şirketin websitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, Crytek'in yeni CEO'ları Avni Yerli ve Faruk Yerli olacak. Cevat Yerli ise stratejik hissedar olarak Crytek'te görev almaya devam edecek.
 
   Cevat Yerli,
 
   "Şirketin güçlü bir pozisyonda olması ile birlikte, son iki yılda mevcut liderliğin mükemmel başarılarını tanımak için ve yönetici liderliğini Avni ve Faruk'a resmen devretmek için ideal bir zaman. Neredeyse 20 yıl önce kardeşlerimle kurduğum şirketin CEO'su olarak çalışmaktan onur duydum ve bu zaman boyunca ekibimizin yeni atılımlar başardıklarına şahit oldum. Crytek'e hissedar rolünde yardımcı olmaya devam etmek için sabırsızlanıyorum ve yarının ne getireceğini görmek için çok heyecanlıyım. Şirketin Avni, Faruk ve geri kalan liderlik ekibinin gözetiminde parlamaya devam edeceğinden eminim."
 
   Crytek Hunt: Showdown ve Warface oyunlarını geliştirmeye ve CRYENGINE motorunu daha iyi bir hale getirmeye devam edeceğini ekledi. Ayrıca "2017 sonbaharında yapılan yatırım Crytek'i güçlendirdi ve gelecekteki büyüme için şirkete gerekli sermayeyi getirdi."

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Hunt: Showdown
PlayStation Plus Mart 2018 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu Activision Bu Yıl Remaster Oyunlar Çıkaracağını Doğruladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.3.2018 20:31:08

0
Uğursuz Microsoft yüzünden bir firmayı Ceosunu daha kaybettik. Batan gemi xbox one'a atlayan Crytek çöküşe geçti. Sağ kalmayı başaran kaptan Cevat Yerli tekneye atlayıp gemiyi terk etti

Drima

3.3.2018 12:09:35

+1
Sadece son oyuna diyorum dostum. 1 ve 2 ye en ufak lafım yok. 3. oyuna sen diyorsan tam oyun, çıkarmak için çıkmamış.. O senin görüşündür.

Guest-AEF248198

3.3.2018 11:31:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Drima Ama giysi kanka? Faruk ve Avni abi çıkarın bi teknoloji demosu daha da oynayak yıllar sonra gene Crysis'i
O dönem piyadada oyunların Türkçe yapılması diye bir olay söz konusu değilken o dönemin en popüler oyunu olan Crysis'i Türkçe dublaj yaptılar. O "teknoloji demosu" diye nitelediğin oyunları biz keyifle ve zevkle oynadık bitirdik.

Project Scorpio

2.3.2018 23:24:54

+1
Cevat Yerli adamın dibidir. E3 de tüm Dünya ya gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyunları tanıttığı günler dün gibi aklımda.

Guest-E87629FD5

2.3.2018 23:15:35

0
Cevat dı fah?

2K

2.3.2018 22:54:42

+1
İlk oyunları olan Far Cry'da bile her zaman sadece grafiğe önem verip gerisini boş veren bir firma olduğu için pek Türk kurmuş, etmiş beni ilgilendirmiyor. Zaten kurucuları Türk diye şirkete sempatin olur anlarım da hala Google kullanmaktan uzak arkadaşların Türk firması sanması garip geliyor. Crytek bir Alman firması eğer başında Türk var diye şirketlere sempati duyacaksanız United Biscuits, Samumed ve daha aklıma gelmeyen birçok şirketi de böyle ayrı bir yere koyalım. Türk dili ekliyor en azından diyorsanız ekliyor da bu işi ücretsiz yapan arkadaşların yaptığı çevirilerin bile yanından geçemeyen, inanılmaz kötü çevirilerdi. Crytek ilk başta Nvidia için teknoloji demoları yapan bir firmayken oyun geliştirme işini girdi ve yaptıkları oyunların belki Warhead hariç pek teknoloji demosundan farkı yok. Konu, yapay zeka, optimizasyon ortadayken ki firmanın geldiği durumda oyunlarının ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor sadece firmayı kuranlar Türk diye ayrı bir yere koyup, övmeye oyunlarını yüceltmeye pek gerek yok diye düşünüyorum.

jedi39

1.3.2018 17:11:14

0
Son dönemde neredeyse hiç yoktular. Değişim şarttı, doğru karar.

gokuba

1.3.2018 16:55:22

+1
Helal olsun adamlara Dünya oyunlarına yön veren oyunlar yaptılar, call off duty gibi seriler bile bu adamları taklit etti daha ne yapsınlar?

Drima

1.3.2018 15:14:20

+3
Ama giysi kanka? Faruk ve Avni abi çıkarın bi teknoloji demosu daha da oynayak yıllar sonra gene Crysis'i

***Respect***

1.3.2018 12:24:07

0
Geç kalınmış bir karar olduğunu düşünüyorum. Şirket son yıllarda gerçekten kötü yönetiliyordu. Umarım Crytek bu değişimle eski günlerine geri döner. Hayırlı olsun.

Source

1.3.2018 11:26:49

+5
Crytek benim için her zaman ayrı bir yeri olmuştur sonuçta Türklerin kurduğu bir şirket ve dünya çapında tanınan oyunlara imza attı buda bizi gururlandırdı. Umarım bu değişiklik geçmişte Crysis gibi başarılı serilere imza atmaya devam etmesini sağlar.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız