Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crystal Dynamics Yeni Stüdyosuna Taşındı

 
   1992 senesinde kurulan ve 20. yılını geride bırakan Tomb Raider serisi ile tanıdığımız Crystal Dynamics çok daha fazla olanaklara sahip oldukları yeni bir stüdyoya geçiş yaptı. 
 
   "Aylarca süren planlama, inşaat ve inşaat ekibinin geçirdiği uzun gecelerden sonra muhteşem görkemli yeni stüdyomuza geçtik." dedi Crystal Dynamics ortak-stüdyo patronu Scot Amos basın bülteninde. Scot Amos ayrıca herkesin istediği gibi ayarlayabileceği hidrolik masalardan karanlık seven geliştiriciler için karartma tonlarına ve ışık emici boya gibi bazı harika yeni olanaklara sahip olduklarını da belirtti.
 
   Scot Amos açıklamasına şu şekilde devam etti.
 
"Tam donanımlı altı adet ses geçirmez ses odasına geçtik. Ekibimizin büyümesiyle birlikte, toplantı alanımızı arttırdık ve doğal olarak tonlarca yeni nesil 4K ekranlarla donattık, ayrıca dev mutfağın hemen yanına konsol ve PC oyun istasyonları kurduk. Son olarak, en iyi geliştirme verimliliği için iki özel oda ekledik: bir fotogrametri yakalama alanı ve tam donanımlı hareket yakalama sahnesi."
 
   Crystal Dynamics şu anda Marvel ve Square Enix ortaklığı sonucu Eidos Montreal ile birlikte yeni bir Avengers oyunu üzerinde çalışıyor. Oyunun türü ve platformları gibi konularda bilgi yok. Bilgiler 2018 yılında paylaşılacak.
 
   Crystal Dynamics'in yeni stüdyosuna ait fotoğraflara galeriden ulaşabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe lara croft
Lost Region için İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı “Project Prelude Rune” Square Enix Tarafından Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E87629FD5

24.2.2017 14:43:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Uncharted cakmasi dedigin oyun uncharted dan once piyasada vardi asil uncharted tomb raider çakmasi misafir bey
İyi de eski Tomb Raider'dan söz ediyor kardeşim, okuduğunuzu anlamaktan bu kadar mı yoksunsunuz? [:\-] 2013'ten sonra %100 Uncharted çakması oldu, eski Tomb Raider'dan eser kalmadı.

BSC Misafiri

22.2.2017 12:33:35

0
oyuna ilk tomb raider oyunuyla başladım, playstatıon 1 de oynamıştım.tomb raider 2013 ü oynadım, uncharted serisini oynadım.tomb raider 2013 den itibaren, uncharted birbirine benzesede, oyunların verdikleri tat farklı.çakma olsun yada olmasın ben her iki oyunu da çok severek oynuyorum.o zaman bütün dövüş oyunları biri birinden çakma,futbol oyunları,rpg oyunları biri diğerinden çakma...önemli olan çakma olması değil, kaliteli olması...

Megathrone26

22.2.2017 11:27:34

+1
Tomb raidera bayildim tam benim tarzim. Yeni gelecek oyunlarda da insallah sadece Singleplayer olur.

BSC Misafiri

22.2.2017 08:13:03

+2
quote:

Orjinalden alıntı: IamxMSFT
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Eski gözlüklü, çift tabancalı, gizemli tomb raider'dan eser kalmadı. 2013 yılında yeni bir sayfa açıp sıradan bir Uncharted çakması oldular. Eski oyunları Core Design Eidos yapmıştı.
Uncharted cakmasi dedigin oyun uncharted dan once piyasada vardi asil uncharted tomb raider çakmasi misafir bey
Okuduğunu anlamakta problem var galiba, adam 2013 ten sonrası çıkan oyunlardan bahsetmiş, buram buram uncharted dan özenmiş oyunlar, ki yapımcıların kendisi bunu kabul ediyor size ne oluyorda kabul etmiyorsunuz? haa anladım microsoft un exclusive diye sizi kandırdığı oyun değilmiydi sonuncusu tamam haklısın o zaman.

RemaG7

22.2.2017 01:23:46

+1
Merhaba arkadaşlar yorumlarını okudum ve bazı söylediklerinize katılıyorum bazılarına katılmıyorum. Bir arkadaşım uncharted çakması demiş benzer yönelerinden dolayı şu konuda haklılık payı var. Evet Tomb raider uncharted tan önce var olan bir oyundur . Doğru fakat reboot yani yeniden yapımı tarz olarak değişti ve uncharted örnek alındı bu bir gerçek ama reboot ve sonrası için bu söylediklerim geçerli. Bunların haricinde eski tomb raider çok çok iyi bir seridir ta ki 5.oyuna kadar biraz tökezleme zamanları olmuştur 5.oyundan sonra. Fakat reboot yapım olan ve rise of tomb raider da gerçekten çok güzel ve keyifli oyunlardır. Eski oyunlarda bulmacalar daha zorlayıcı ve iyi hazırlanmış , mistik atmosfer ve öğeler biraz daha fazlaydı çift tabanca olayı zaten ikondur. Yeni oyuna biraz daha zorlayıcı bulmacalar ve o eski atmosfer eklense tadına doyum olmayan bir oyun çıkabilir elbette. Son olarakta ben bir çelişki gördüm SPOİLER ... reboot olan tomb raider ın sonunda çift tabanca yı almıştık fakat rise of tomb raider da yoktu silahlar . Ben şahsen görmek isterdim. Bu arada en iyi tomb raider hangisi derseniz benim içimden geçen Tomb Raider 4 the last revelation ( mısırda geçen ) enfes bir oyundur.

Patren

22.2.2017 01:23:23

0
Mekanda 10 numara yabancilar calisani cok dusunuyor

Patren

22.2.2017 01:19:57

+1
Yeni tomb raider serisi 10 numara herkese tavsiye ederim film gibi oyun yapmislar

Lord Melkor

21.2.2017 23:54:48

+1
Tomb Raider ın şuanki halinden oldukça memnunum Birkaç oyun sonra yani adım adım eski korkusuz haline dönüşeceğini düşünüyorum.

IamxMSFT

21.2.2017 23:38:58

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Eski gözlüklü, çift tabancalı, gizemli tomb raider'dan eser kalmadı. 2013 yılında yeni bir sayfa açıp sıradan bir Uncharted çakması oldular. Eski oyunları Core Design Eidos yapmıştı.
Uncharted cakmasi dedigin oyun uncharted dan once piyasada vardi asil uncharted tomb raider çakmasi misafir bey

BSC Misafiri

21.2.2017 23:32:32

0
Sanki next-gen oyun motoruyla yapılmış

BSC Misafiri

21.2.2017 23:32:31

0
Eski gözlüklü, çift tabancalı, gizemli tomb raider'dan eser kalmadı. 2013 yılında yeni bir sayfa açıp sıradan bir Uncharted çakması oldular. Eski oyunları Core Design Eidos yapmıştı.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız