Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CryEngine 3 Firmaların Kullanımına Açıldı

CryEngine 3 ile birlikte daha iyi grafiklerin yanı sıra yapay zeka gibi unsurlar da geliştirilmiş olarak karşımıza çıkacak.
FarCry ve Crysis gibi yapımlar ile oyun sektörünün en başarılı firmaları arasına girmeyi başaran Crytek, dün yaptığı açıklama ile merakla beklenen CryEngine 3'ün firmaların kullanımına açıldığını belirtti.
 
Firmaların kullanımına açılan oyun motoru için bir de tanıtım videosu yayınlandı. 
 
"Yeni nesil hazır" sloganı ile gösterilen tanıtım videosu ise oyunseverleri oldukça şaşırtacaktır. Yeni motor ile birlikte PS3 ve Xbox 360 desteğini de getiren Crytek, videoda motorun konsol versiyonuna ait görüntülere de yer vermiş.
 
Oyun motorunun yayınlanması ile birlikte bir açıklama yapan Crytek başkanı Cevat Yerli "CryEngine 3 motoru ile bugünün ve yarının en iyi yapım çözümlerini sunuyoruz. CryEngine 3 en iyi grafiksel hesaplamalar ile şimdiden yeni nesile hazır.  Şirketler ve oyun yapımcıları için en iyi seçenekleri sunan oyun motorumuz gerçek zamanlı çözümler üretende tek motor olma ünvanını koruyor." diyerek CryEngine 3'ten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
CryEngine 3'ün yayınlanan tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak crysis 2 crytek CryEngine3 PC PS3 xbox 360
Secret World'un Beta Kayıtları Başladı GoW 3'ün Japonya Demo Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 2
+ TAKİBE
AL
243 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız