Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crusader Kings III Bir Milyondan Fazla Sattı

 
Paradox Interactive 2020 üçüncü çeyrek ve 2020'nin ilk dokuz ayına ait finansal sonuçlarını açıkladı.

Bu yılın başarılı yapımlarından Crusader Kings III bir milyondan fazla sattı. Strateji oyunu Xbox Game Pass'e dahil olarak çıkışını gerçekleştirmişti. Bir milyon oyunun net satış miktarı, toplam oyuncu sayısı değil.

İsveçli şirket 2020 üçüncü çeyrekte 494.8 milyon İsveç kronu [57.3 milyon dolar] gelir elde etti. Bir önceki yılın aynı çeyreğine kıyasla %75 daha fazla. Faaliyet kârı 187.7 milyon İsveç kronu [21.8 milyon dolar]. Bir önceki yılın aynı çeyreğine kıyasla %102 fazla.

Artışta Cities: Skylines, Crusader Kings III, Europa Universalis IV, Hearts of Iron IV ve Stellaris'in payı olduğu belirtildi.

2020'nin ilk dokuz ayında 1360.1 milyon İsveç kronu [175.2 milyon dolar] gelir sağlarken 552.6 milyon İsveç kronu [64 milyon dolar] faaliyet kârı elde ettiler. Bir önceki yılın aynı periyoduna kıyasla gelir %50 ve faaliyet kârı %78 arttı.
 
Paradox Interactive ayrıca üçüncü çeyrekte geliştirme sürecindeki duyurulmamış bir oyunu iptal etmiş. Bu da 28 milyon İsveç kronu [3.25 milyon dolar] zarara sebep olmuş.
 
Paradox Interactive bu yıl Parisian Playrion Game Studio ve Iceflake Studios'u bünyesine kattı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Crusader Kings III Crusader Kings 3 Paradox Interactive Paradox Developement Studios grand strategy
Cyberpunk 2077 İki Disk ile Geliyor, PS4'te Minimum 70GB Gerektirecek PlayStation CEO: PS5 Oyunları için £70 Makul Fiyat

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crusader Kings III
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız