Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crusader Kings 3'ün İlk DLC'si Northern Lords Duyuruldu

 
Paradox Interactive, Crusader Kings III'ün ilk ücretli indirilebilir içeriği Northern Lords'u duyurdu.

16 Mart'ta çıkış yapacak.

Expansion Pass'e dahil olacak. Tek olarak Steam'de 13,50 TL'den ön siparişe açıldı. Microsoft Store üzerindeki fiyatı henüz belli değil.

İçeriği:
 

Efsanelerle dolu, karlı bir diyardan gelen azılı akıncılar olarak ün salmış Norslar, sadakatin asil bir soydan daha fazlasına dayandığı karmaşık bir toplum olmuştur. Nors liderleri kendilerini yalnızca bir savaşçı değil, bir yargıç ve yönetici olarak da kanıtlamak zorundaydı.
 
Northern Lords, en olumlu değerlendirmeleri alan 2020 oyunlarından Crusader Kings III'ün ilk Çeşitlendirme Paketidir. Nors toplumuyla bağlantılı yeni olaylar ve kültürel temalar sunar.
 
Nors Maceraperest Diyarları: Nors toplumundan karakterler memleketlerinden ayrılıp kendi krallıklarını kurmak için yabancı diyarlara sefer yapabilirler.
 
Jomsvikingler ve Kalkanlı Bakireler: Norsların kutsal savaşçıları ve gözü pek kalkanlı bakireleri senin adına silahlarını kuşanacaklar, şair karakterler ise senin için iğneleyici yergiler de romantik melodiler de besteleyebilirler.
 
Yeni Kültürel İçerik: Oyunu renklendirmek için özel Nors hanedanlığı mirası, Nors tanrıları için hayvan kurban etme törenleri, dövüşerek yargılanma ve kültürel yeniliklerin yanı sıra sayısız yeni olay.
 
Yeni Görseller ve Müzik: Oyun deneyimini geliştirmek için orijinal görseller ve müzik içeriği.
 
Ve dahası: Gözlerini kan bürümüş berserker savaşçılar, misyonerler, runik taşlar, Vareg maceraperestleri, yeni kararlar ve Nors toplumunun heyecan verici tarihinden öne çıkan diğer unsurlar. 

 
Tanıtım fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Crusader Kings III Crusader Kings 3 Paradox Interactive Paradox Developement Studios grand strategy
Empire of Sin Xbox Game Pass'e Geliyor Stellaris'in Yeni Genişlemesi 15 Nisan'da PC için Çıkacak

BSC Misafiri

14.3.2021 00:36:23

0
Bir viking furyasıdır gidiyor. Severim gerçi problem yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crusader Kings III
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız