Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı ve geliştirici Square Enix, aksiyon rol yapma oyununun yeniden yapım sürümü olan Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion için çıkış fragmanını yayınladı. Çıkış fragmanı içerisinde çeşitli oynanış görüntüleri yer alıyor.
 
Reunion, ilk olarak 2007'de PlayStation Portable'a özel olarak piyasaya sürülen Crisis Core: Final Fantasy VII'nin tam bir yeniden düzenlenmiş sürümü olarak karşımıza çıkacak.   
 
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion Aralık'ta geliyor  
 
 
 
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, tamamen yeni 3D modellere, yeniden seslendirilmiş karakterlere, yüksek oyun içi optimizasyona, yeniden oluşturulmuş arka plana ve grafiklere sahip olacak.   
 
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, 13 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunun şu anda ön siparişleri açık durumda. Standart sürüm 429,00 TL, DIGITAL DELUXE EDITION ise 579,00 TL'den sipariş verilebilir.
 
 
Çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera
Maze Theory ve Pluto Digital, Emergent Entertainment PLC Şirketini Kurdu Yu-Gi-Oh! Master Duel, 50 Milyon indirmeye Ulaştı

mehmetalpertr

29.11.2022 23:55:30

0
Oyunun ilk halini oynayamamıştım zamanında. Bunu ön sipariş geçtim. Bakalım nasıl ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız