Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crimson Desert Belirtilmeyen Bir Tarihe Ertelendi

 
 
Pearl Abyss, açık dünya aksiyon macera oyunu Crimson Desert'ı daha önce planlanan 2021 çıkış yılından ileri bir tarihe erteledi. Ancak herhangi bir tarih verilmedi. Oyun Konsol ve PC için satışa sunulacak.
 
Erteleme hakkında şu ifadeler öne çıktı: ''Crimson Desert'ın oynanış fragmanını geçen yıl yayınladığımızdan beri topluluktan aldığımız tepkiler, ekibimiz için büyük bir teşvik kaynağı oldu. Gösterdiğiniz inanılmaz destek ve coşku için teşekkür ederiz. 
 
Şu anda yeni maceralar ve heyecan verici deneyimi sizlere yaşatmak adına Crimson Desert'ı geliştirmeye yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ancak, daha da derin ve daha zengin bir oyun için yeni fikirler eklemeye gerektiğine karar verdik. Bu yüzden mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için Crimson Desert'ın çıkışını ertelemeye karar verdik. Gelecekte güncellenmiş bir programı sizlere sunacağız.''

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Crimson Desert Black Desert Online Pearl Abyss çık dünya devasa çok oyunculu rol yapma oyunu
That's No Moon Adlı Yeni Stüdyo Kuruluyor Yurukill: The Calumniation Games için Web Sitesi Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crimson Desert
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız