Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crimson Alliance'tan İlginç Pazarlama Stratejisi

Crimson Alliance izometrik kamera açılarına sahip bir aksiyon-rpg oyunu

     Son dönemlerde oyun dünyasında pazarlama stratejilerinde de bazı farklılıklar var. Oyunculara daha çekici gelebilecek pazarlama stratejilerinden birisini de Crimson Alliance'ın geliştiricisi Certain Affinity uygulayacak.
 
    7 Eylül'de Xbox Live'da tam sürümü 1200 puana (15 dolar) satılacak oyunu daha uygun fiyata da satın alabileceksiniz. Mercenary, Wizard ve Assassin olmak üzere 3 savaşçı sınıfı barındıracak olan oyunun bu savaşçı sınıflardan sadece 1 tanesini barındıracak sürümü 800 puana (10 dolar) alma şansınız olacak. Daha sonra diğer karakterleri açmak isterseniz de extra ücret ödemeniz gerekecek.
 
     İlk başta oldukça itici gelen bu sistem aslında oyuncuların 5 dolarlarını ceplerinde tutmalarını sağlıyor. Daha sonra diğer sınıfları isterlerse onları da açma şansları doğuyor. Kim bilir belki de Crimson Alliance'ı beğenmeyebiliriz ve diğer 2 sınıfla oyunu oynamak istemeyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak joystiq Certain Affinity Crimson Alliance Action-RPG
BlazBlue: Continuum Shift Extend'in Vita Videosu Mark Cerny: Oyun Disklerinin Ömrü Kolayca Bitmez

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crimson Alliance
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız