Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Drive 3 Tüm Platformlar için Duyuruldu

 
 
M2H, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ( Steam, Epic Games Store ), iOS ve Android için Crash Drive 3'ü duyurdu. Oyun 8 Temmuz'da piyasaya sürülecek.
 
Rekabetçi Etkinlikler

Devasa bir plaj topunu yok et, bir polis olarak hırsızları yakala veya kralın tacını çal... Bunlar, bu oyunun sunduğu 10 eğlenceli oyun etkinliğinden sadece birkaçı. Bu rastgele rekabetçi etkinliklere katıl, en fazla parayı kazanma yarışında rakiplerini geç ve harika yeni arabalar veya özelleştirmeler satın al.
 
Çılgın Araba Seviyesi Yükseltme

Nitro güçlendirmeleri kullanarak arabanın nitro kapasitesini artırırsın, en yüksek hızda sürerek de onun en yüksek hızını artırırsın... Çok basit, değil mi? Bir arabanın tüm istatistiklerini "en yüksek seviyeye çıkarmak", oyuncu seviyeni yükselterek yeni arabalar veya özelleştirmeler satın almanı sağlar. 50'den fazla araç topla ve arabanı ilginç antenler, güçlendirmeler ve üzerinde oyun adının yazılı olduğu özgün plakalarla özelleştir. Prestij için maksimum oyuncu seviyesine ulaş ve gerçek Crash Drive 3 patronunun kim olduğunu göster.
 
Açık Dünya Keşfi

Gidebileceğin kadar uzağa git! Boş zamanlarında serbestçe dolaş ve sınırsız, değişken açık dünyayı keşfet. Ay'a bir roket uçur, ormandaki kralın kalesine saldır, vahşi batı kanyonlarında salona git ya da karlı kutup arazilerinde buzda kayma eğlencesini yaşa. Buz gibi soğuk yetti mi? Tropik bölgelere doğru huzurlu bir feribot yolculuğuna ne dersin? Her alan özgün ve gizli bölgeler, koleksiyon parçaları ve özel gizli içeriklerle dolu...
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yarış aksiyon macera
Batora: Lost Haven 2022 Yılında Çıkış Yapacak Human: Fall Flat Artık PS5 için Mevcut

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız