Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Bandicoot 4: It's About Time'dan Yeni Oynanış Videoları

 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Toys For Bob'ın yaptığı orijinal üçlemenin devam oyunu Crash Bandicoot 4: It's About Time'dan çok sayıda yeni oynanış videosu yayınlandı. Snow Way Out ile Dino Dash seviyeleri ve Dr. Neo Cortex oynanabilir karakterine göz atma fırsatı yakalıyoruz.

Crash Bandicoot 4: It's About Time PlayStation 4 ve Xbox One için 2 Ekim'de çıkacak. PlayStation Store ve Xbox Store üzerinde 470,00 TL'den ön siparişte. Satın alımlar Crash ve Coco için nostaljik Totally Tubular görünümlerini içeriyor.
 
 
Canadian Guy Eh
 
 
 
Dengeki Online
 
 
 
Destructoid
 
 
 
Famitsu
 
 
 
Game Informer
 
 
 
GameSpot
 
 
 
 
GamesRadar
 
 
 
IGN
 
 
 
Kinda Funny Games
 
 
 
PlayStation Access
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crash Bandicoot 4: It’s About Time Activision Toys For Bob PlayStation 4 Xbox One
RIDE 4 Oynanış Fragmanı Halo Infinite Multiplayer Modunun Erteleneceği Söylentisi Yalanlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

betadragon

25.7.2020 12:59:51

0
Sabit kamera olmamış isimden satarız kafasıyla yapılmış gibi duruyor

BSC Misafiri

25.7.2020 08:36:49

+1
quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous Last of Us 2 Ghost of Tushima Cyberpunk 2077 Bu oyunlarla, çizgi film vari bir oyunu aynı ücrete tabi tutmak ne demektir? Oyuna kesinlikle kötü demiyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen.
Bize satan yok biz talip oluyoruz 300-400 kişi alıyor diye adam sana özel fiyat çekmez reis zaten gönülleri hiç yoktu bu saatten sonra sattıklarına dua edin

BSC Misafiri

25.7.2020 08:36:42

0
Ohoooo... Daha geliştirilme maliyetleri ile oyun motoru maliyetlerini karıştırıyorsanız çok işimiz var. Crash’i kıyaslamamızdan ötürü bir 3D platformer örneğiyle gidelim. Olabilecek en basit haliyle anlatıyorum. Resmî bir rakam verilmemiş de olsa Super Mario Odyssey minimum 50 milyon dolara geliştirilmiş bir oyun. The Last of Us Part 2 ise minimum 100 milyon bütçeyle yapılmış bir oyun. Bu ikisini aynı maliyetlerle yapılmış filmler olarak düşünelim. Sinemaya gittiğinizde bu iki filmden birine girmek isterseniz aynı parayı ödemek zorundasınız. Birinin yapım maliyetleri diğerine göre daha pahalıya patlamış olsa da bilete ödeyeceğiniz ücret aynı. Oyunlarda da böyle. Super Mario Odyssey’in grafikleri çocuk oyunu gibi duruyor diye, kusursuz level design örneği olan o bölümlerin maliyeti daha mı ucuz oluyor? Grafikleriyle övemeden duramadığımız Red Dead Redemption 2, PS3’e geliştirilen GTA V’ın ağaç asset’lerini kullanıyor baktığında. Neticede bunlar AAA dediğimiz işler ve bu tür oyunların açıklamasında “AAA game development is associated with high economic risk, with high levels of sales required to obtain profitability.” ibaresi geçiyor. Oyunun yapımına milyonlar harcamak demek zaten büyük risk içindesin demektir. Ünite başı 60 dolar alıyorlar sonuçta. Bundan ötürü de indie oyunların yapamadığı dev marketing’lerle AAA oyunların çoğunluğu aldığı riskin karşılığını hayli hayli alıyor. Bunları ucuza getirerek yapabiliyorsan indie developer oluyorsun. Oyun geliştirmek sadece kaliteli grafikler yapabilmek değildir.

rick dangerous

25.7.2020 01:08:56

+3
Last of Us 2 Ghost of Tushima Cyberpunk 2077 Bu oyunlarla, çizgi film vari bir oyunu aynı ücrete tabi tutmak ne demektir? Oyuna kesinlikle kötü demiyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen.

BSC Misafiri

25.7.2020 00:21:20

0
470 tl ha... bi 0 fazla koymuşlar.

RealArek

25.7.2020 00:07:38

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 500 etmez
200 TL bile etmez.

BSC Misafiri

24.7.2020 23:51:43

+1
500 etmez
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot 4: It’s About Time
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız