Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Bandicoot 4: It’s About Time — Korsan Temalı Seviye Oynanış Videosu

 
IGN; yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Toys For Bob'ın yaptığı orijinal üçlemenin devam oyunu Crash Bandicoot 4: It’s About Time için üç dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınladı. Korsan temalı seviye gösteriliyor.

Crash Bandicoot 4: It's About Time PlayStation 4 ve Xbox One için 2 Ekim'de çıkacak. PlayStation Store ve Xbox Store üzerinde 470,00 TL'den ön siparişte. Satın alımlar Crash ve Coco için nostaljik Totally Tubular görünümlerini de içeriyor. Son haberlere göre oyunda 100'den fazla seviye bulunacak ve kozmetik içerikler için mikro ödemeler bulunacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Crash Bandicoot 4: It’s About Time Activision Toys For Bob PlayStation 4 Xbox One
Diablo II 20. Yıl Dönümünü Kutluyor Crysis Remastered Çıkış Tarihi, Ekran Görüntüleri ve Fragmanı Sızdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

30.6.2020 19:30:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: L-BLock <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: lamuarte 470 lira bu oyuna çok fazla. Eski oyunlarından da pek farkı yok gibi duruyor zaten. Bu serinin büyük fanı değilseniz bu para bence verilmez.</blockquote> 470 TL her oyuna fazla güzel kardeşim. HİÇBİR OYUNA VE-RİL-MEZ ! HEE HO!
Haklısın ama günümüz türkiyesinde düzgün ve yeni çıkan bir AAA oyun için 500 tl vermek zorundayız. Özellikle ps ve switch için bu zorunlu. Bu ölçüye göre bile fazla. Yoksa bir oyuna 100 lira verdiğinde bile sağda solda "evi de satsaydın" diyenler oluyor.

xenferious

30.6.2020 00:56:46

0
Bunun yerine Road Rush çıkarsalar daha çok sevinirdim

BSC Misafiri

30.6.2020 00:11:12

+2
Animasyonlar çok garip duruyor. Koşarken bacaklarının animasyonu yumuşak geçiş yapmak yerine sanki bacakların biri ilerde biri geride olup aralarında geçiş yapıyormuş gibi gözüküyor. Crash'ı çok yüzeysel modellemişler trilogy oyununun animasyonları ve Crash'ın modellemesi çok daha güzeldi. Onun dışında her şeye rağmen oynanış, bölüm tasarımı çok ilgi çekici duruyor heyecanla bekliyorum.

rambocuk

30.6.2020 00:01:37

0
çok harika duruyor umarım oynarken de harika olur, keşke bizde de 500 birim değilde avrupalı amerikalılar gibi 60 birime alabilsek

L-BLock

29.6.2020 23:13:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: lamuarte 470 lira bu oyuna çok fazla. Eski oyunlarından da pek farkı yok gibi duruyor zaten. Bu serinin büyük fanı değilseniz bu para bence verilmez.
470 TL her oyuna fazla güzel kardeşim. HİÇBİR OYUNA VE-RİL-MEZ ! HEE HO!

lamuarte

29.6.2020 22:38:21

+3
470 lira bu oyuna çok fazla. Eski oyunlarından da pek farkı yok gibi duruyor zaten. Bu serinin büyük fanı değilseniz bu para bence verilmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot 4: It’s About Time
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız