Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crackdown 3 için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
   YouTube yayıncısı theRadBrad, Crackdown 3 için 10 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.
 

Crackdown 3'ün kıyamet kaosu ve yıkımdan oluşan evreninde süper güçlere sahip bir Ajan olarak suçları durdurmak üzere boom sokaklarına çıkma zamanı. Fütürüst bir şehri yukarıdan keşfedin, dönüşen bir araçta caddelerde yarışın ve acımasız bir suç imparatorluğunu durdurmak için güçlü yeteneklerinizi kullanın. Crackdown 3, Microsoft Cloud tarafından desteklenen iş birlikçi bir kargaşa ve yıkımın en büyük silahınız olduğu tamamen yeni bir çok oyuncu modu sunar.

 
   Crackdown 3, 7 Kasım'da Xbox One ve Windows 10 için çıkacak.
 
   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Crackdown Crackdown 3 Microsoft Xbox One Action Open World
Stranger Things 2. Sezon Tarihi Açıklandı Humble Bundle'da Capcom Oyunları Fırsatı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

14.7.2017 19:28:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Tam tersi Sony ve Nintendo altın çağını yaşıyor. 2017, 2018'de o kadar çok oyun geliyor ki Everest Dağı gibi. Sırf bu yılın yarısında 7 tane exc oyun oynadım ve gelmeye devam ediyor... PC tarihinin en kötü zamanını yaşıyor goty adayı oyunu var mı desem cevap veremezsin. Artık PC en çok konsol oyunları-f2p oynanan bir platform haline gelmiştir. (bknz Vanquish, xbox, Bayonetta portları). Valve'nin tek amacı tüm oyun dünyasını dota 2 ve f2p çatısı altında toplamaktır. Microsoft'u kötüleyip, Microsoft'tan kovulan daha paragöz bir adamın kurduğu firmayı savunuyorsun... Üstüne üstlük Xcom 2, Cities Skylines, Blizzard gibi ağır PC demirbaşları da konsola geliyor artık. Ama PS4 Nintendo excleri ve RDR 2 pc'ye gelmiyor.. Hele Mining felaketinden sonra PC'nin savunulacak bir tarafı da kalmadı fiyatlar uçtu. Eskiden pc fanıydım şu an tartışmasız konsol önde...
90'lı yılların ortalarından beri konsol kullanan biri olarak, konsol oyunlarının ne olduğunu, PC oyunlarından farkını müsaade ederseniz gayet iyi biliyorum. 3 nesildir MS'un konsol pazarına vermiş olduğu zararı defalarca bu forum sayfalarına yazmışımdır, maalesef bu nesilde Sony'nin de bir şekilde bu kervana katıldığını düşünüyorum. Evet azımsanmayacak sayıda exc. oyun çıktı ama gerçekten konsol oyunu diyebileceğimiz exc. oyunları hala görebildiğimizi düşünmüyorum. İşte Tearaway, Grativy Rush 2, Persona 5 gibi güzel oyunlar geldi ama hala eski nesillerdeki konsol ruhunu yansıtan oyunları görmediğimizi, bundan sonra da görmemizin zor olduğunu düşünüyorum. PC kanadında Gabe Newell'ın eski MS çalışanı olması onun Steam'de ortaya koyduğu başarılı çalışamaları, yenilikleri yokmuş saymamıza neden olamaz. Yabancıların mediocre dedikleri, ayrıca aralarından her yıl 10 kadar çok kaliteli yapımın çıktığı İndie oyun pazarının oyunlarını Steam hakkı ile bize sunuyor. İşin en kötü tarafı benim PC oyunculuğunu savunuyor gibi görünmem ama o eski konsol ruhunu yansıtan yaratıcı kaliteli oyunların PC kanadında geliyor olması, konsolların da gün geçtikçe PC oyunlarına benziyor olması ironidir. Tabii sizin gibi peşin fikirli insanların bunu anlamasını beklemek imkansız. MS kayışı kopartmış durumda, Sony rotasını bu yola çevirdi ve Nintendo'da köşesinde sağ mı, yoksa sol mu vuracak öyle manasızca duruyorken, bu vahim durumun farkında olmanızı da açıkçası beklemiyordum. Aman ya kime anlatıyorum, bence önce bir üyelik alın öyle gelin de, kiminle ne tartışacağız, ilerde bu tartışmayı nasıl sağlıklı bir şekilde sürdürebileceğiz önce ona bakalım...

BSC Misafiri

14.7.2017 18:31:07

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Konsollar belki nesillerce devam edecek ama benim gözümde konsol oyunculuğunu bittiği nesil bu nesildir. Maalesef MS un akıl almayan tutumları, Sony nin de MS kadar olmasa da aynı yola girmiş olması Nintendo nun belirsizliği, beni konsollardan soğutuyor. Maalesef yapacak tek şey, PC den devam etmekte. En azından PC cephesindeki özgün bağımsız yapımlar bizim gibi oyuncuların sığınacagı son liman oldu.
Tam tersi Sony ve Nintendo altın çağını yaşıyor. 2017, 2018'de o kadar çok oyun geliyor ki Everest Dağı gibi. Sırf bu yılın yarısında 7 tane exc oyun oynadım ve gelmeye devam ediyor... PC tarihinin en kötü zamanını yaşıyor goty adayı oyunu var mı desem cevap veremezsin. Artık PC en çok konsol oyunları-f2p oynanan bir platform haline gelmiştir. (bknz Vanquish, xbox, Bayonetta portları). Valve'nin tek amacı tüm oyun dünyasını dota 2 ve f2p çatısı altında toplamaktır. Microsoft'u kötüleyip, Microsoft'tan kovulan daha paragöz bir adamın kurduğu firmayı savunuyorsun... Üstüne üstlük Xcom 2, Cities Skylines, Blizzard gibi ağır PC demirbaşları da konsola geliyor artık. Ama PS4 Nintendo excleri ve RDR 2 pc'ye gelmiyor.. Hele Mining felaketinden sonra PC'nin savunulacak bir tarafı da kalmadı fiyatlar uçtu. Eskiden pc fanıydım şu an tartışmasız konsol önde...

The_Rahip

14.7.2017 11:48:54

0
Bu nesil zaten Ps ve Xbox'ın en leş dönemi ciddi olarak konsol pazarı nereye gidiyor belli değil. Bir sonraki nesil inşallah toparlanırlar ama ümidim yok. Oyun geliştiren şirketlerde sapıttı özellikle büyük bütçeli olanlar.

İdrak İstimlak

14.7.2017 11:36:43

0
Konsollar belki nesillerce devam edecek ama benim gözümde konsol oyunculuğunu bittiği nesil bu nesildir. Maalesef MS un akıl almayan tutumları, Sony nin de MS kadar olmasa da aynı yola girmiş olması Nintendo nun belirsizliği, beni konsollardan soğutuyor. Maalesef yapacak tek şey, PC den devam etmekte. En azından PC cephesindeki özgün bağımsız yapımlar bizim gibi oyuncuların sığınacagı son liman oldu.

The_Rahip

14.7.2017 11:22:37

0
Xbox'ın üst kademesi acayip destek veriyor bu oyuna ama nedendir anlamadım. Şu oyuna verilen destek yerine git Alan Wake ve Fable'ye ağırlık ver. Crytek batıyor git Crysis'i al yada Ryse'ı al adam edip One X lansman oyunu yap. Alan Wake ve Fable gibi iki muazzam oyunu köşeye atıp şu oyuna destek ve önem veriyorlar ya valla zoruma gidiyor :) Cell Shade severim ama bu oyunda öyle ilgi çekici bir havada yok.

Project Scorpio

14.7.2017 08:37:06

0
10 yıldır xbox fanıyım böyle çöp görmedim.

İdrak İstimlak

13.7.2017 20:09:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

İlk oyunun metası 83 mü neydi. İkinci oyun da 70. Gören de oyun tarihinin kilometre taşlarından biri sanacak. İlk oyunu gayet keyif alarak bitirmiştim. Ancak görüyorum ki, 10 sene önceki mekanikleri geriye götürmeyi başarmışlar. O da bir yetenek tabi. Bari geriye uyumluluğa getirseler de oynasam tekrardan. Sırf fanboyluk yapacaksınız diye şurayı kirletmeyin. Sizin şu saçma sapan, varoş fanboy vizyonunuz yüzünden adamlar çöp dahi üretseler gidip alıyorsunuz. Sonra da "ağbeyyy oyun sektörü öldü:(". E ölür tabi. Şunu eleştirmezsen helvasını da yeriz. Agents of Mayhem'e 10 dolarlık oyun demiştim, hakkını yemişim.
"Varoş fanboyu" yakıştırması ile terminolojiye önemli bir tanım kazandırdınız. Yahu insan azıcık utanır değil mi, 2-3 tane sözde exc. oyunu kalmış, her oyunu PC'ye de gelen bir konsolun böyle ipe sapa gelmez bir oyununu savunmak? Neymiş GoW ve UC serisinin bilmem kaçıncı oyunu gelmişte, hiç bir şey değişmemişmiş, yahu göz var, nizam var. Hadi diyelim haklısın, yahu çıkan diğer oyunlardan da mı haberin yok, her türde gelen birbirinden güzel sahici exc. oyunlardan? Days Gone Death Stranding Detroit: Become Human Final Fantasy VII Remake God of War Gran Turismo Sport The Last of Us Part II Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Shenmue III Uncharted: The Lost Legacy Uncharted 4 Yakuza: Kiwami Yakuza 6: The Song of Life Yakuza 0 Bloodborne Driveclub Gravity Rush 2 Horizon: Zero Dawn inFAMOUS: Second Son Killzone: Shadow Fall Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue Knack The Last Guardian LittleBigPlanet 3 NieR: Automata Nioh The Order: 1886 Persona 5 Ratchet & Clank Star Ocean: Integrity and Faithlessness Tearaway Unfolded Until Dawn World of Final Fantasy Bunlar çıkmış ve çıkacak olan oyunlar, yani daha bu listeye eklenmemiş ne oyunlar var, ayıp olmasın diye buraya yazmadım. İnsan şu oyunların karşına Forza, GeoW, Halo'dan başka bir oyun koyamıyor ve bunlar da PC'ye çıkıyorsa, daha neyin varoş fanboyluğunu yapıyor bu insanlar anlayamıyorum. İnsan utanır, susar yahu, susar!..

rambocuk

12.7.2017 21:32:25

0
xbox x i belki alıcam aç gözlülüğüme dayanmayıp , ama şu oyunu oynamam için üste para vermeleri gerek gerçekten hem görsel olarak hem oynanış olarak bir oyun bu kadar çirkin dururmu ya

Persona_Non_Grata

12.7.2017 14:39:09

+1
Gow ile uncharted ile bu çöpü karşilaştıranlar var, Sony bunların kafasına fazla sert vurma demiştim, bak işte sonuc bu

OnrGrTR

12.7.2017 14:35:43

0
yine bilgisi olmayan arkadaşlar crackdown un ne kadar eğlenceli bir oyun olduğunu bilmeyip oynamayıp akıllarınca yorum yapmaya kalkıyorlar ilk oyunu bitiren biri olarak ve 2 yi sevmeyen biri olarak 3. oyun ilk oyuna bayağı benziyor ve ilk oyunun 10 yıllık bir Xbox 360 oyunu olduğunu unutmadan bunun artı mı olacağı yoksa eksi mi olacağını oynayınca göreceğiz

Wayward Son

12.7.2017 14:17:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

2007 de cikmis Uncharted ile 2016 da cikmis U4'ün ayni mekanikleri kullaniyor diye hatta ve hatta U1'in oynanisi cok daha zevkli olmasindan dolayi ND'u kiniyorum . Bana fanboy yorumu yapma diyorsun,bi yukardaki yorumlara bak bakayim ne demisler. Hicbirinde elestiri yok. Sadece dalga gecme varken,gel Beni "Varosluk" ile sucla. Gözlemlerin ve tespitlerin nokta atisi kadar isabetli . Yine mi Halo,Gears diyen adamlar kacincisi cikacagi belli olmayan GOW ve sonraki Uncharted oyunu icin agizlarinin suyunu akitiyorlar .
Derdim aynı mekanikleri kullanması değil, mevcut mekanikleri geriye götürmesi. İyi oku.[:'(] Bak alalade yorumlar yapmıyorum, ilk Crackdown'ın suyunu çıkartmış biriyim ona göre düşün. Özel olarak açıp baktım, Crackdown 1 texture kalitesi olarak değil ancak genel görsellik olarak şu oyundan çok daha temiz duruyor. Cellshade olması da bu kadar kötü gözükmesini gerektirmiyor. Cellshade olup harika gözüken çok oyun var ki, ilk Borderlands şu oyundan iyi. Çatışmalar daha tok ilk oyunda. Karakterlerin hızlı yürümesi ilk oyunda daha inandırıcıyken, burada sanki buz pateni yapıyor gibiler. Ha keza atılan, tutulan nesnelerde de bir boşluk hissiyatı var. Bak dediğim gibi keşke aynı mekanikleri kullansalar. Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek yok. Ama bariz bir şekilde gerileme var. Millete "Crackdown bilmiyorsunuz" demişsin de sırf Xbox fanboyluğu için şu çöpü övmeyin. Yıkılabilir çevrenin sadece multiplayer için kullanılacak olması bir fiyasko (bunu en baştan duyurmuşlardı, halen fikirleri değişmemiş). Adamlar özel oyunu geriletmiş, siz övüyorsunuz. Sanırım daha iyi oyun oynama gibi bir amacınız yok. Yapımcı firma eleştirileri dikkate alır (Youtube'da da benzer eleştiri çok, sırf ben söylemiyorum) ve hataları giderirse ne ala. Dip Not: Uncharted 1 ve 4 arasındaki çatışma mekanikleri arasında dağlar kadar fark var. Yenilenen animasyonlar da sana daha fazla hareket kabiliyeti katıyor. Grapple olayı olsun, tok çatışmalar olsun UC4, 1'in fersah fersah önünde. Aynı mekanik dediğin şey "siper al-ateş et" ise onu neden değiştirsinler? Puzzle çözme, hazine peşinde koşma, kovalama sahneleri gibi şeyler birer klasik. Ona bakarsak Jackie Chan her filmde adam dövüyor. Ayrıca Halo ve Gears candır, tatavaya gerek yok.

Chirrut Imwe

12.7.2017 10:32:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

İlk oyunun metası 83 mü neydi. İkinci oyun da 70. Gören de oyun tarihinin kilometre taşlarından biri sanacak. İlk oyunu gayet keyif alarak bitirmiştim. Ancak görüyorum ki, 10 sene önceki mekanikleri geriye götürmeyi başarmışlar. O da bir yetenek tabi. Bari geriye uyumluluğa getirseler de oynasam tekrardan. Sırf fanboyluk yapacaksınız diye şurayı kirletmeyin. Sizin şu saçma sapan, varoş fanboy vizyonunuz yüzünden adamlar çöp dahi üretseler gidip alıyorsunuz. Sonra da "ağbeyyy oyun sektörü öldü:(". E ölür tabi. Şunu eleştirmezsen helvasını da yeriz. Agents of Mayhem'e 10 dolarlık oyun demiştim, hakkını yemişim.
2007 de cikmis Uncharted ile 2016 da cikmis U4'ün ayni mekanikleri kullaniyor diye hatta ve hatta U1'in oynanisi cok daha zevkli olmasindan dolayi ND'u kiniyorum . Bana fanboy yorumu yapma diyorsun,bi yukardaki yorumlara bak bakayim ne demisler. Hicbirinde elestiri yok. Sadece dalga gecme varken,gel Beni "Varosluk" ile sucla. Gözlemlerin ve tespitlerin nokta atisi kadar isabetli . Yine mi Halo,Gears diyen adamlar kacincisi cikacagi belli olmayan GOW ve sonraki Uncharted oyunu icin agizlarinin suyunu akitiyorlar .

gursoyf

12.7.2017 09:25:26

0
ben Saints Row dan bir farkını göremedim hatta o daha iyiydi oynanış bakımından. aynı tarzı tekrar tekrar önümüze getirince ve üstelik grafiksel ve oynanış olarak da bir artı koyamayınca ortaya bu oyunlar çıkıyor. ben açıkçası microsoft tan daha iyi bir oyun bekliyordum. gears of war, forza vs düşününce çok sönük bir oyun gibi duruyor şu anda.

BSC Misafiri

12.7.2017 09:20:10

+1
ÇöpBox ve Çöp Oyunları iyi oyunlar efenim.

The_Rahip

12.7.2017 07:59:02

0
Cell Shade grafik teknolojisini severim o yüzden grafiklere lafım yok lakin bu oyun neden bu kadar uzun bir geliştirme süreci geçirdi onu merak ediyorum. Yanılmıyorsam 2014'de duyuruldu. Eğlenceli bir oyun olacak belli ama ötesini beklememek lazım.

Wayward Son

11.7.2017 23:58:58

+6
quote:

Orjinalden alıntı: Chirrut Imwe Daha önce hiç CD oynamamış ağır zevksiz ve cahil PS bebeleri,çöp damgasını yapıştırmışlar yine
İlk oyunun metası 83 mü neydi. İkinci oyun da 70. Gören de oyun tarihinin kilometre taşlarından biri sanacak. İlk oyunu gayet keyif alarak bitirmiştim. Ancak görüyorum ki, 10 sene önceki mekanikleri geriye götürmeyi başarmışlar. O da bir yetenek tabi. Bari geriye uyumluluğa getirseler de oynasam tekrardan. Sırf fanboyluk yapacaksınız diye şurayı kirletmeyin. Sizin şu saçma sapan, varoş fanboy vizyonunuz yüzünden adamlar çöp dahi üretseler gidip alıyorsunuz. Sonra da "ağbeyyy oyun sektörü öldü:(". E ölür tabi. Şunu eleştirmezsen helvasını da yeriz. Agents of Mayhem'e 10 dolarlık oyun demiştim, hakkını yemişim.

George of Kagen

11.7.2017 23:55:57

+2
Xbox fanı konuşuyor; Bu oyundan daha kötüsü mezarda. Al diyor evdeki konsolu parçala. İğrenç yahu cidden iğrenç. Sen 89 milyar dolarlık değere sahip bir firmasın bu mudur elinden gelen?

deadlight54

11.7.2017 23:29:16

0
Hadi grafik tarzı cell-shade olsun, benim açımdan bir sorun yok fakat oyun ilk tanıtıldığında bile daha iyi duruyordu. En acı kısmı da ilk Crackdown'u geliştiren adamlar bu oyunu da geliştiriyor. Hiç açıp bakmadınız mı "arkadaşlar biz ne yapıyoruz" diye? Şu anki izlenimlerim hiçte olumlu değil. Multiplayer kısmı nasıl olur bilmiyorum.

Wayward Son

11.7.2017 23:05:40

0
GOTY

Persona_Non_Grata

11.7.2017 22:49:15

+2
Allah sabır versin xboylara

F355 Challenge

11.7.2017 22:30:59

+1
Çöp oğlu çöp.

White Death

11.7.2017 22:21:14

0
İkince oyunu bir süre oynamıştım onda da animasyonlar böyleydi çok fena soğutmuştu beni.

Bugra4129

11.7.2017 22:07:06

+1
Grafikler,Animasyonlar pert ee Crackdown diye başımızın etini yedikleri oyun bu mu?

BSC Misafiri

11.7.2017 22:00:32

+1
Oyun rezalet ötesi resmen. Grafikler, oynanabilirlik, şehir, fps droplar, aşırı arcade olması vs. Uzun zamandır bu kadar çöp oyun görmemiştim alacak olan adamın oyun zevki bitmiş demektir.

BSC Misafiri

11.7.2017 22:00:28

+1
yazık elindeki stüdyolara ne oyunlar yaptırıyorlar ... MS oyun işinden anlamıyor. Bir scalebound vardı adam gibi duran onu da iptal ettiler...

BSC Misafiri

11.7.2017 22:00:25

0
Bütün binalar yıklabilir olsa, binalarï patlatırken de içinden envai çeşit insan fırlasa, örnekolarak, gaste okuyan emekli dayı, et kesen kasap, ps oynayan çocuk felan oyun çok çılgın olabilirmiş, sonra da o yıktığımz binaların tekrar inşa edilişini görseydik felan... Bu şekilde hayalet bir şehir izlenimi veriyor. E hikayede sağlan değilseoyunun ne espirisi kaliyor o zaman?

gamer-x

11.7.2017 21:53:36

+1
Microsoft kadar kalitesiz exclusive oyun yapan başka firma yoktur zaten 5-6 tane exc oyunun var onlarıda adam gibi yap ayıptır ne varsa nintendo ve sony de var arkadaş

Jack Rabbit Slims

11.7.2017 21:51:17

0
Anaa bu oyun cell shademiş ya. Ben çok severim cell shade grafikleri.

MDugur

11.7.2017 21:38:36

+1
Patlamalar her ne kadar güzel görünse de o yürüme animasyonu, sağdan soldan aldığı nesneler ne olursa olsun atarken içi boş teneke fırlatıyor hissi ve hikayenin büyük ihtimal maksat hikaye olsun diye katılması oyundan soğutmaya yetiyor. AAA oyundan çok indie bir oyuna benziyor.

gaussfire

11.7.2017 21:35:16

+2
Fragmani 15 saniye izleyip alinmamasi gereken oyunlar listeme ekledim. Tesekkurler microsoft.

powersmachine54

11.7.2017 20:25:20

+2
2017 yılının en berbat oyunlarından biri geliyor.Ve grafikler çok berbat,oynanış berbat,hikayesi yok gibi,ve Xbox one X'de bu çöp grafiklere sahip oyunu 4k 30 fps ve cloud diye övdükleri saçma sapan şey ile xbox one konsollarına ve windows 10 sahiplerine Microsoft'tan yeni bir çöp multiexclusive oyun

Patren

11.7.2017 20:12:44

+3
Ben böyle bir çöp gölmedim

veterangamer

11.7.2017 19:46:01

+5
Xonex, 300k server ve one gamepad inin o eşsiz yumuşak hatlarıyla goty 2017 olacaktır bu oyun diğer oyunların hiç şansı yok. Pardon live ı unuttum oda vardı

BSC Misafiri

11.7.2017 18:51:45

+5
xxXbone Xxx'in gücü beni hayal kırıklığına uğrattı. Grafikler xbox 360 seviyesinde ve downgrade+30fps
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crackdown 3
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız