Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter Strike 2 Çıkışıyla Beraber Yükselişe Geçti!

 
 
Valve ekibi geçtiğimiz günlerde Counter-Strike 2'nin artık oynaması ücretsiz bir oyun olarak Steam üzerinden PC için yayınlandığını duyurdu. Bu kapsamda oyuncular tam sürüm yapıyla beraber çıkış yapan oyuna akın etmeye başladı. CS 2 bu doğrultuda günde 1 milyonu aşkın oyuncuyla beraber buluştu.
 
Seçkin durumuna ulaştıran paket mevcut 
 
 
 
Counter-Strike 2 aynı zamanda oyuncuları Seçkin statüsüne ulaştıran ve diğer Seçkin statüsüne sahip oyuncularla eşleşmelerine olanak tanıyan bir yükseltmeyle geldi. Seçkin kısma özel hediyelik eşyaların ve silah kasalarının bulunduğu "Seçkin Durumu Yükseltmesi" şu anda 394,95 TL'den mevcut.
 
Counter-Strike, 20 yıldan fazladır dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncunun geri bildirimiyle şekillenen rekabetçi bir oyun deneyimi sunuyor. Şimdi ise CS tarihinde yeni bir döneme geliniyor. Counter-Strike 2 ile beraber oyunda birçok yeni özellik, grafik iyileştirmesi ve mekanik bulunuyor. Temel yapının da korunduğu oyun hem eski oyuncuları hem de yeni oyuncuları çekiyor.
 
Çıkış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Cities: Skylines 2'nin Yeni Nesil Konsol Sürümleri Ertelendi: İşte Sebep Geçmişe Gideceğeniz Nostalji Nişancı Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yaratıc1KLAVYE

29.9.2023 18:55:16

0
Oyunu beğendim. Ufak tefek eksikleri mevcut. Bunlardan ilki;bazı haritaların üzerinde çalışılmamış, mesela Mirage hiç yeni gibi hissettirmiyor ama İnferno harika olmuş. Haritada kullanılan renk paleti haritanın havasına cuk oturmuş. Ayrıca yakın ve orta mesafede hafif makinelerin isabet oranı artmış gibi,tam tersi ak47 ise taramak tam bir işkenceye dönmüş. Tüm C.S oyunları içerisinde sert mermi attığını hissetmediğim tek ak47 olmuş. Bunun gibi irili ufaklı eksileri var ama ücretsiz bir oyun için gayet güzel görünüyor oyun.

BSC Misafiri

29.9.2023 17:26:39

0
oyun şu ana dek hiç hoşuma gitmedi. ama haritalar eksik hem mekanikler bir tuhaf hissettiriyor. sesler de bir tuhaf böyle boğuk gibi

xXBerkanXxD

29.9.2023 16:48:55

0
CS GO'nun yeni oyun motoruna aktarılmış haline 2 olarak isimlendirdiler yani yeni bir oyun değil, tıpkı Last of Us Part 1'in remake olmadığı gibi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız