Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter-Strike için Source, Source 2 ve UE karşılaştırma videosu yayınlandı

 
 
Geçtiğimiz günlerde Counter-Strike 2'nin duyurulmasıyla beraber oyun camiasını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Bu heyecanla beraber oyundaki değişiklikleri görmek isteyen oyuncular araştırmaya koyuldu. Bu kapsamda birçok detay yayınlandı ve şimdi ise YouTube üzerinde CS:GO MEMES adlı bir kullanıcı Counter-Strike'ın Source, Source 2 ve Unreal Engine 5 sürümleri arasında yeni bir karşılaştırma videosu paylaştı.
 
Bu video, yakın zamanda duyurulan Counter-Strike 2'den neler bekleyebileceğimiz konusunda bizlere fikir veriyor.
 
Counter Strike 2 bu yaz geliyor
 
 
 
Yıllara meydan okuyan rekabetçi nişancı oyunu CS:GO'ya yeni bir güncelleme şeklinde gelecek olan Counter Strike 2, rekabeti üst düzeye çıkartmak istiyor. Bu kapsamda oyun yeni bir oyun motoruna taşınıyor ve birçok özellik elden geçiriliyor. Çok önemli değişikliklerin yer aldığı CS-2'de özellikle smoke ve sub-tick sistemi dikkat çekiyor.
 
Smoke artık yeni oyun motoruyla beraber çevreyle etkileşime geçerek bölgenin yapısına uyum sağlıyor ve yayılıyor. Bunun yanı sıra smoke üzerine bomba atılınca anlık olarak smoke kalkıyor ve bu süreçte rakipleri gafil avlayabiliyorsunuz. Üstelik smoke içerisinde ateş edilince merminin atıldığı yerden küçük bir hava boşluğu oluşuyor.
 
 
 
Diğer yandan sub-tick ile beraber rekabetçi deneyim üst düzeye taşınıyor. Artık yaptığımız hamleler oyun içerisinde gerçek zamanlı işleniyor ve herkes aynı senaryoyu anlık olarak aynı şekilde oyunda görebiliyor. 
 
Birçok değişikliğin yer aldığı oyunun üç farklı oyun motoruyla karşılaştırma videosu yayınlandı. Bu değişikliklere göz atmak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Ek olarak Unreal Engine 5'te CS olsaydı nasıl olurdu sorusunun yanıtı da aşağıdaki videoda yatıyor.
 
Counter-Strike - Source, Source 2 ve UE karşılaştırma videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Final Fantasy XVI için yeni oynanış videosu yayınlandı Surfshark VALORANT Challenge 2 Turnuvasının Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tropeus77

28.3.2023 18:22:19

0
Hepsi birbirinden farklı tamam da hangisi daha iyi? O konuda hiç bir farklılık yok..

BSC Misafiri

28.3.2023 00:38:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Unreal Engine yakışmamış çoğu kullanıcın da dediği gibi mobil oyun görüntüsü vermiş. Yine CS'ye Valve'in yaptığı kendi motoru yakışıyor.
COUNTER-STRIKE ile VALORANT'ı ayıran en büyük özellik zaten motordu. Valve'in motorları fps türü oyunlar için çok daha elverişli ve kaliteli motorlar. Mesela EA'e bağlı Respawn Entertainment bile Titanfall serisi ve aynı evrende geçen ve çokca oyuncusu bulunan online battleroyale oyununu Spurce motorunu kullanarak yapmışlar. Valve gerçekten oyun sektörü için çok değerli bir şirket.

Jer Aders

27.3.2023 22:26:21

0
Unreal Engine yakışmamış çoğu kullanıcın da dediği gibi mobil oyun görüntüsü vermiş. Yine CS'ye Valve'in yaptığı kendi motoru yakışıyor.

BSC Misafiri

27.3.2023 19:58:39

0
source 1 vs source 2 sreyya hanım ama unreal hayali güzeldi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız