Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Corona Virüsü, Switch'in Kuzey Amerika'da ve Avrupa'daki Dağıtımını Etkilemeyecek

 
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yaklaşık 1 ayda 1000 kişiden fazla insanın ölümüne yol açan Corona Virüsü'nün oyun dünyasındaki etkilerini de birkaç haftadır görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde sizlere aktardığımız gibi Nintendo, Nintendo Switch konsolunun ve ürünlerinin dağıtımında ve üretiminde aksaklıklar yaşanacağı konusunda bir özür yazısı paylaşmıştı.
 
Şimdi ise Switch konsolunun dağıtımında Kuzey Amerika'nın ve Avrupa'nın bu durumdan etkilenmeyeceği açıklandı. 
 
"Corona Virüsü sebebiyle Japonya'daki Switch üretiminde ertelenme yaşanacağını doğrulayabiliriz. Ancak küresel olarak bir sorun çıkmayacağını söyleyebiliriz. Kuzey Amerika'da ve Avrupa'da ürün satışları bu durumdan etkilenmeyecek." 
 
Corona Virüsü şu an için 1000'den fazla insanın ölümüne sebep oldu. Şu anda virüs toplamda 34.000'den fazla insanda bulundu ve resmi olarak 25 ülkede görüldü.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016 corona virüsü
Parti Oyunu Shaolin5, Nintendo Switch ve PC İçin 2021'de Yayınlanacak Cliff Bleszinski ve Fox, Fox Satın Alınmadan Önce Yeni Bir Alien Oyunu Hakkında Görüşüyormuş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız