Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Co-op Nişancı Aksiyon Oyunu PERISH'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Yayıncı HandyGames ve geliştirici ITEM42, mitolojiden ilham alan birinci şahıs co-op nişancı aksiyon oyunu PERISH'ın 2 Şubat 2023'te Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun şu anda Steam'de demosu bulunuyor. Denemek ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görmek isteyenler bu demoyu indirebilir. 
 
Birinci şahıs, roguelike ve nişancı unsurlarını harmanlayan bir yapım
 
 
 
Çeşitli oyun unsurlarını birbirine harmanlayan bu yapım bizlere şiddet ve vahşeti de sunacak. Gerilimin hat safhada olacağı bu oyunda 1-4 kişi ile oynayabilecek ve ilerleyebileceğiz. Oyunda karşımıza çıkan düşmanları ve yaratıkları alt etmeye çalışacak ve bir yandan da hayatta kalmaya çalışacağız. Oyun ilk olarak kırık bir kılıçtan başka bir şey olmadan başlayacak daha sonra topladığımız eşyalar ile daha güçlü bir şekilde yol alacağız.
 
ITEM42'nin kurucu ortağı Regan Ware bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söylüyor: "Klasik mitolojiden ilham alan bu yapım birinci şahıs, nişancı, çok oyunculu ve roguelike unsurlarını birleştiriyor. PERISH oyununu geliştirirken sınırları zorlamak istedik. Öte yandan oyunu artık Google Stadia'da yayınlanmayacağımız için üzgünüz. Oyuncular oyunumuza Steam, Epic Games Store ve GOG gibi çeşitli platformlardan erişebilecek." 
 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PERISH
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake'in Çıkış Tarihi Açıklandı Assassin's Creed Valhalla Artık Steam'de

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız