Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Constantine Filminin Yönetmeni Devam Filmi İçin Keanu Reeves ile Görüşmüş

 
DC'nin ilk ismi Vertigo olan sonradan DC Black Label olarak ismi değiştirilen evreninin en önemli karakterlerinden biri olan Constantine'in filmi 2005 yılında yayınlanmıştı. Keanu Reeves'in başrolünde olduğu film izleyiciler tarafından beğenilen bir film olmuştu.
 
Çoğu izleyici filmin devamını beklerken aradan 15 yıl geçmesine rağmen doğru düzgün tek bir haber bile çıkmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde filmin yönetmeni Francis Lawrence, yaptığı bir röportajda devam filmi için Keanu Reeves ile görüştüğünü açıkladı. Hatta sadece Reeves ile değil, filmin yapımcısı Akiva Goldsman da bu görüşmeye katılmış. Sonuç olarak da +18 olan bir film yapmak istemişler. Hatta söylediğine göre bir süre devam filmi için çalışılmış.
 
Hayranları umutlandıran ve heyecanlandıran bu açıklamanın bir şeyleri değiştirip değiştirmeyeceği önümüzdeki süreçte belli olacaktır. Hatta J.J. Abrams'ın yapacağı Constantine filminin ekibine katılabilir Reeves ve yönetmen Lawrence. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber Constantine konstantin keanu reeves devam filmi
Söylentiye Göre Anakin Skywalker, Obi-Wan Dizisinde Olacak Jamie Foxx'un Başrolünde Olduğu Netflix'in Yeni Filmi Proje'den Fragman Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2020 17:54:06

0
Matt ryan daha çok role uyuyor diyen arkadaşlar; keanu reeves sigara içişi diye birşey var oldlar bilir onu geçtim çaresizlik dramasında kimse keanu reeves ten daha iyi rol kesemez

iamburak

17.7.2020 15:03:43

0
Saçları kesip Constantine'e geri gelsin

Caped 117 Crusader

17.7.2020 10:20:55

0
keanu reeves ile 2. film efsane olur. gelsin

memomix

17.7.2020 02:51:38

0
Lütfen John Wick Constantine gelmesin lütfen... Aynı imajdan vazgeçmeis lazım artık bu adamın.. Matrix 4 te bile John Wick görünümlü olacak gibi duruyor,çekim sahnelerinde görmüştük.. Sıyrılmalı derhal..

BSC Misafiri

16.7.2020 21:06:50

0
Matt Rayn-ın ikincin bir sezonu gelmeyen diziden sonra başarısız yapım damgasıyla yeni bir Constantine filminde oynaması mümkün değil. Son zamanlar Keanu Reeves-in elde etdiği hype olmasaydı onun yeni Constantine filminde olması da açıkcası beklenir birşey değildi.

RealArek

16.7.2020 17:00:10

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri abi tamam Reis iyi oynamisti ilk filmde ama getirin Matt Ryani , o daha cok oturuyor role</blockquote> MATT anca Keanu Reevesın getir götürünü yapar john yoksa constantine de yoktur !
Hem filmi hem dizisi gelsin bence sıkıntı yok ama filmin devamı kesin gelsin.

BSC Misafiri

16.7.2020 15:35:01

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri abi tamam Reis iyi oynamisti ilk filmde ama getirin Matt Ryani , o daha cok oturuyor role
MATT anca Keanu Reevesın getir götürünü yapar john yoksa constantine de yoktur !

BSC Misafiri

16.7.2020 15:03:51

0
Birak filmi dizisine devam etsinler

BSC Misafiri

16.7.2020 14:27:55

0
abi tamam Reis iyi oynamisti ilk filmde ama getirin Matt Ryani , o daha cok oturuyor role
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız