Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Conan Exiles'ın Epic Games Store'da Ücretsiz Verilmesi İptal Edildi

 
Funcom'un çok oyunculu hayatta kalma oyunu Conan Exiles'ın normalde bu hafta Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak verilmesi planlanıyordu fakat iptal edildi.
 
Epic Games tarafından belirtilene göre oyunun ücretsiz olarak verilmemesine karar verildi ve yakında Epic Games Store'da ücretli olarak çıkışını gerçekleştirecek.
 
The Escapists 2'nin de 18 - 25 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulması planlanıyordu fakat ertelenmişti. 9 - 16 Temmuz tarihleri arasında Killing Floor 2 ve Lifeless Planet: Premier Edition ile birlikte ücretsiz olarak verilecek. Conan Exiles için erteleme söz konusu değil, tamamen iptal.
 
Bu haftanın ücretsiz oyunu Hue 9 Temmuz Türkiye saati ile 17:59'a kadar kütüphaneye eklenebilir. Ekledikten sonra sizde kalıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Rick and Morty'nin Son Sezonunun Tamamı Netflix'e Yüklendi The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos 27 Ağustos'ta PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.7.2020 10:07:10

0
Steam sevebilirsiniz. yıllarca kullanmışsın. Ama ben Steam den eli yüzü düzgün bir oyunu bedava aldığımı bilmem. Epic benim için bir numara olmaya doğru gidiyor. Paramı sokakta bulmadım. Steam babamın oğlu değil. Millet şunu eksik bunu eksik yazıyor. Steam yaşıyor felan filan. Sosyalleşme k isteyen aha orda sosyal medya var tonla. Ben oyun oynamak için giriyorum.

YildirimBuyucusu

4.7.2020 22:14:53

+2
Asıl fanboy, bu tarz yorum yapan insanlardır. No Steam No Buy diye gezinen insanlar bunlar. Bana şu arkadaşı savunma.

:::LOSTPLANET:::

4.7.2020 21:34:40

+2
Ücretsiz hizmet veriliyor.Altyapı ucreti alıyor mu bizden? Multi oynamak icin üyelik ucreti vereceksin diyor mu? Bunlara ragmen ucretsiz oyun veriyor.Verecegi şeyi iotal eder, degistirir.Her tür karar alma hakkı saklıdır.Kanunda boyle maddeleri vardır firmaların.Karsılıgında ne verdik? Ben 5 kurus harcamadim Epic'e örnegin.Bunu bile tartışır olduk.Şunun aciklamasinı yapmak bile fikir azabı geliyor bana.

BSC Misafiri

4.7.2020 21:27:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: YildirimBuyucusu
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Epic överler henüz uğramamış, ilginç :)
Epic överler ne alaka kardeş? Bu adamlar bir oyunu bedava vermeyi iptal etti diye ben Epic Games'i kullanmayı mı bırakacağım?
her epic games haberinin altında türeyen ve epicten maaş alıyormuş gibi fanboyluk yapan kişilerden bahsediyor adam epic iyi kötü birşey dememiş sen nerden bu sonuca ulaştın

BSC Misafiri

4.7.2020 19:38:19

0
Ps4 te açıp sonra bi daha yüzüne bakmadığım saçma bi oyun bi işe yaramaz görselle alakası yok oyunun.

emrahcey

4.7.2020 18:31:19

+1
Ark , Conan, GRAV hepsi beni için aynı NPC yok, hikaye var ama yok...Tahta topla, şunu yap bunu yapdan ileri gitmeyen oyunlar...Türü sevenleri üzmüştür.

xlight007

4.7.2020 18:13:52

0
epic över :D

BSC Misafiri

4.7.2020 17:46:32

+2
GTA V'den nelere kadar bir sürü kaliteli oyu verdi, Conan iptal olmuş ne yazar. Epic'in kalitesi hala yerinde.

YildirimBuyucusu

4.7.2020 16:53:51

+12
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Epic överler henüz uğramamış, ilginç :)
Epic överler ne alaka kardeş? Bu adamlar bir oyunu bedava vermeyi iptal etti diye ben Epic Games'i kullanmayı mı bırakacağım?

BSC Misafiri

4.7.2020 16:51:12

0
Epic överler henüz uğramamış, ilginç :)
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız