Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Company of Heroes 2, Yeni Eklentisiyle Batı Cephesine Geri Dönüyor


    Multiplayer konusundaki bazı problemleri nedeniyle ilk oyunlara nazaran çok da fazla ilgi göremeyen Company of Heroes 2 için ilk eklenti paketi duyuruldu. Relic Entertainment, Company of Heroes 2: The Western Front Armies'i duyurdu. 
 
    Ana oyunla beraber bizi İkinci Dünya Savaşı'nın doğu cephesine götüren yapım, bu DLC'de batı cephesine geri dönüyor. 'Standalone' yani kendi başına oynanabilen bir eklenti olacak olan The Western Front Armies, Amerikan ve Alman Oberkommando ordusunu oyuna ekleniyor. Bu ek pakette ayrıca 8 yeni harita da oyuna eklenmiş oluyor.
 
    Ana oyunu gerektirmeyen bu ek paketinde ordu tiplerini teker teker 12.99 dolardan satın alabiliyorsunuz. Ama direkt olarak bütün ek paket içeriklerini 19.99 dolardan satın alabileceksiniz. Daha fazla detay yakında paylaşılacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Relic Entertainment Company of Heroes 2 THQ RTS strategy sega
Square Enix'ten Deus Ex'le İlgili Yeni Bir İsim Hakkı Sony Platformlarında 'Self Publishing' Sistemini Kullanan Yapımcı Sayısı 1.000'i Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

benilker

5.4.2014 11:58:47

0
Güzel haber. üzücü nokta da şudur ki oyunun optimizasyonu hala çok kötü, pay to win az da olsa var diyebiliriz ve yeni patchden sonra özellikle rus oynayan bulmak çok zor dengeler tamamen bozuldu ne zaman girsem yüzde 80 alman yüzde 20 rus oranıyla uzunca bi süre radar ekranını seyretmek zorunda kalıyoruz ayrıca bu kadar bekledikten sonra tabi ki sıradan ilk gelen rusu salıyo önüne 50 leveldayım karşıma 5 yıldızlı level 100 ruslar geliyo hoş olmuyo mm de çok orantısız kalıyor. bu sorunları iyice giderip keşke bi süre daha bekleselerdi derim ben. açıkcası 2. oyunda biraz daha para göz olmuşlar nerden koparsak kar diye yaklaşıyolar sanırım. herşeye rağmen oyun atmosferi muhteşem. dakikalarca ter attıkdan sonra alınan zafer paha biçilemez. oynattırıyo kendini namıssız!

RealArek

2.4.2014 13:12:07

0
Özelikle mp için ülke sayısı biraz daha fazla olması lazım zaten.

imakenya dragons

29.3.2014 21:40:49

+1
Oyun optımazyon ozurlusu gıbı, yada benım ekran kartı bıtık.bu arada batıya donmesı sevındırıcı bı haber.

tizar

29.3.2014 04:25:05

-2
bu oyundan cacık olmaz paket çıkaracaklarına adam gibi optimize etsinler nerede ilk oyun nerede bu rezalet oyun. japonya pasifik cephesini ekleyeceklerine hala saçma sapan eski batı cephesi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes 2
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız