Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Command & Conquer: Rivals Mobil için Duyuruldu

 
   Electronic Arts, gerçek zamanlı strateji oyunu Command & Conquer: Rivals'i akıllı telefonlar için duyurdu.
 

Mobil platform üzerinde rekabete dayalı ve gerçek zamanlı strateji oyunu Command & Conquer: Rivals ile Tiberium Savaşı’nda ordunu zafere taşı! Global Savunma İnisiyatifi ve Nod Kardeşliği’nden Kumandanlarla savaşta düşmanına hükmet. Eşsiz bir kumandan, piyade birlikleri ve araçlarla ordunu özelleştir. Bire bir savaşlarda rakiplerinin topraklarını fethet ve kuvvetlerini stratejilerin doğrultusunda yönlendirerek bütün savaşlardan zaferle çık. Bu savaşta hakimiyet kazanmak, güç kazanmak demek.
 
ORDUNA HÜKMET

Command & Conquer: Rivals oyununda zaferle mi yoksa hüsranla mı karşılaşacağın becerilerinin ardında yatan stratejiye bağlı. Kuvvetlerini komuta etmesi için bir Kumandan seç; her Kumandan, yaklaşımını etkileyebilecek ve savaşın gidişatını değiştirebilecek güçlü yeteneklere sahiptir. Piyadeler, tanklar, hava araçları ve yüksek teknoloji ile donatılmış devasa silahlarla sana galibiyet kazandıracak kombinasyonlar oluştur. Kumandanının eşsiz yeteneklerine uygun şekilde ordunu özelleştir, daha sonra topyekun yürütülen savaşta dehşet uyandıran silahlar ve araçlarla düşmana saldır.
 
SAVAŞ MEYDANINDA RAKİPLERİNE HÜKMET

Haritada üstünlük kazanmak için gerçek zamanlı mücadele yürütürken diğer oyuncularla bire bir savaşlara gir! Hangi safta savaşacağını seç: Global Savunma İnisiyatifi mi, Nod Kardeşliği mi? Değerli malzeme konvoyları sayesinde malzeme ikmali yap ve ordunu destekle. Kumandanlarını, silahlarını ve yeteneklerini geliştirecek müthiş ödüller kazanmak için günlük görevleri tamamla. Her zaferle birlikte ordunu genişlet ve lider tablolarında yüksel! 

 
   Command & Conquer: Rivals iOS ve Android için çıkacak. Çıkış tarihi henüz belli değil ancak Android kullanıcıları Google Play üzerinden ön kayıt yaptırarak oyunu pre-alpha olarak oynayabilirler.

   Duyuru fragmanını ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer
Battlefield V Multiplayer Oynanış Videoları Kingdom Hearts III 29 Ocak 2019'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.6.2018 10:02:44

+2
Şu seriye yazık oldu. EA konferansı da berbattı. Ama bu seri total war olabilirdi europa universailles olabilirdi hearts of ıron olabilirdi ama seriyi bitirdiler. Bana imkan versinler fikir babası ben olayım varya şu oyunu dünya çapında multi strateji oyunu yaparım. Öyle cıbıldak oyunculara para vermekle olmaz.

DiyarDilimPırasa

10.6.2018 09:49:48

+3
Utanmadan bir de tralier hazırlamışlar. Yazık oldu şu seriye.

kataaay

10.6.2018 02:18:37

+4
çapsız ea ciddi ciddi bu oyunu bize 10 dakika izlettirdi yokluktan. Özünde güzel bir oyun olabilir belki(bir fikrim yok) ama E3 gibi bir organizasyonda 20 dakikaya yakın mobil oyun izletmek ne cidden(diğer oyunları da katarsak süre bu oluyor yaklaşık)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız