Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çok Oyunculu Nişancı oyunu HAWKED, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı ve geliştirici UPWAKE.ME, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çok oyunculu nişancı oyunu HAWKED'i duyurdu. Şuan için bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
24-28 Kasım tarihleri ??arasında PC'de Steam üzerinden kapalı bir alfa testi gerçekleştirilecek. Oyunun "Avlanma Modu"nu içerecek ve geliştiricilerin, gelişimi etkileyecek geri bildirim toplamasına olanak tanıyacak. Katılımla ilgili ayrıntılar resmi web sitesinde mevcuttur.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
H.A.L.E. adındaki maceraperestler loncası, eşi benzeri olmayan bir yer keşfeder: Sürgün Adası. Burası kayıp bir medeniyete ait güçlü eserlere ev sahipliği yapan gizemli bir ada. Ancak H.A.L.E.'nin bu eserleri adadan çıkarma teşebbüsü, adadaki canavarların saldırıları nedeniyle başarısız olur. İşte bu noktada Haydutlar devreye girer; yağma meraklısı, hazine avcısı paralı askerler...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu HAWKED çok oyunculu pc PS4 PS5 Xbox One Switch Xbox Series
Steam Sonbahar indirimleri Bu Akşam 21:00'de Başlıyor! Rol Yapma Oyunu Lost Soul Aside'ın Yayıncılığını Sony Üstlendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız