Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çok Oyunculu Nişancı Oyunu HAWKED Duyuruldu

 
 
Yayıncı ve geliştirici UPWAKE.ME, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çok oyunculu nişancı (pvp + pve) oyunu HAWKED'ı duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Öte yandan oyunun kapalı bir alfa testi başlamak üzere. Bu alfa testi 24-28 Kasım tarihleri arasında Steam üzerinden PC platformunda gerçekleştirilecek. Bu test oyunun "Av Modu"nu oyunculara sunacak. Geliştirici ekip bu kapsamda oyunculardan gelen geri bildirimler toplayacak. Katılımla ilgili detaylar resmi web sitesinde mevcut. Bunun dışında Steam sayfasından direkt olarak kapalı alfa testine erişim talep edebilirsiniz.
 
HAWKED, hazine ve nişancılık unsurlarını bizlere sunacak
 
 
 
HAWKED, çevrimiçi PvP ve PvE hazine avı ve nişancılık oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyunda biz oyuncular gizemli bir adayı keşfetmek için ekip toplayacak, bu ekiple beraber yaratıklarla büyük savaşlara girecek ve kadim hazinelerini ele geçirmek için ekip çalışması yapacağız.
 
Oyun içerisinde hazine avı (yağma - loot), keşif unsurları, özelleştirme seçenekleri, kilidini açabileceğiniz yeni teçhizatlar ve daha fazlası yer alacak. 
 
 
HAWKED duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu HAWKED
Çok Oyunculu Nişancı Oyunu Convallaria'nın Yayıncısı Sony Oldu Dragon Ball Z: Kakarot - Bardock Alone Against Fate Oynanış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız