Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Code Vein Oynanış Videoları

 
   Bandai Namco, God Eater serisindeki ekip tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Code Vein için üç yeni oynanış videosu paylaştı.
 
   İlk videoda ana üs gösteriliyor. Eski bir şapelde kurulmuş olan ana üste size eşlik edebilecek, yeni nesneler satabilecek veya ekipmanlarınızı iyileştirebilecek tüccarlar ve NPC'ler bulunacak. Oyuncular, belirli karakterlere bağlı çeşitli görevler üstlenerek Affinity statlarını yükseltebilir ve daha güçlü nesneler kazanma fırsatı yakalayabilir.

   İkinci video alevlerin olduğu bir mekanda üçüncü videoda ise buzla kaplı bir mekanda aksiyona odaklanıyor.
 

   Pek uzakta olmayan bir gelecekte gizemli bir felaket yaşadığımız dünyaya yıkım getirdi. Bir zamanlar güç ve refahın simgesi olarak yükselen gökdelenler şimdi Kıyamet Dikenleri tarafından paramparça edilen insanlık tarihinin cansız mezarları haline geldi. Yıkımın tam ortasında Vein olarak adlandırılan Hayaletlerin gizli bir topluluğu bulunuyor. Bu son kale anıları ve kan arzuları karşılığında güç Yetenekleriyle donanmış az sayıda kişinin hayatta kalmak için mücadele ettiği yerdir. Tamamen kana susamış bir savaşçı olun ve içinde hiç insanlık kalmamış şeytani bir hayalet olan Lost'a katılma riskini alın. Kana susamış bir şekilde amaçsızca gezinerek açlığını gidermek isteyen Lost'u hiçbir şey durduramaz. CODE VEIN'de geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarın ve peşinizi bırakmayan kabuslarınızdan kaçmak için ekibinizi oluşturun ve cehennemin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkın.
 
   Code Vein 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bandai Namco God Eater Shift Inc. Code Vein Aksiyon RPG
Monster Hunter: World'ün Dağıtım Miktarı ve Dijital Satışları Beş Milyonu Aştı Metal Gear Survive PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OnLiNe MaNaGeR

12.2.2018 04:54:58

0
Düşmana mı vuruyor yoksa ağaca mı vuruyor belli değil. Vurma hissi yok neredeyse. Pek bir beklentim yok bu oyundan. 7/10 alır gibi en fazla.

porsux

30.1.2018 11:02:49

0
çok sıradan gözüküyor neyi başarmışlar anlayamadım

french press

30.1.2018 09:24:18

0
bloodborne çakması

BSC Misafiri

30.1.2018 07:41:10

0
Bildiğim kadarı ile Souls tarzı olacak. Grafikleri de hoşuma gitti. Listemde bakalım hayırlısı

mehmetalpertr

29.1.2018 22:25:06

+1
bir tek bende mi görünmüyor acaba ? BSC sitesinden yorum gönderemiyorum! gönder buttonu kalkmış. Bütün browserlarda denedim çıkmıyor !!! Sadece DH Forumdan yorum gönderebiliyorum .. Yoksa engel felan mı yedik ?!?!

Guest-2C5CD639E

29.1.2018 17:29:26

0
Şu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum E3 2016'da gösterilmişti yanılmıyorsam te o zamandır bir bekleyiş :) İnşallah Yazın çıkar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Code Vein
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız