Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Co-Op Oyun "KeyWe" 2021 Yılında PC İçin Yayınlanacak

 
Yayıncılığını Sold Out'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Stonewheat & Sons'ın yaptığı co-op oyun KeyWe'nin PC iin 2021 yılında yayınlanacağı duyuruldu. Ayrıca oyun için bir de duyuru fragmanı yayınlandı.
 
Oyun şu an için sadece PC için duyuruldu ancak geliştirici stüdyo oyunu ileride PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için de yayınlamak istiyor. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Postalar yerlerine ulaştırılmalı! KeyWe, tuhaf bir postanede çalışan iki küçük kivi kuşu Jeff ve Debra'yı anlatıyor. Postaları yerlerine götürebilmeleri için onlara yardım etmelisiniz. 
 
Telepost'un çeşit çeşit bulunan posta odalarında paytak paytak yürüyün ve mevsimlerin yarattığı tehlikeleri alt ederek postaları sahiplerine ulaştırın. Bu maceranızda bir arkadaşınızla ortak olun ve birlikte çalışın. Sahip olduğunuz kivi kuşunu özelleştirin ve daha iyi bir posta kuşu olmak için eşyaların kilidini açın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu KeyWe co-op posta kuşu oyun sold out yayıncı macera
Outward'ın Satış Sayısı Açıklandı ve Oyunun Resmi Soundtrack Listesi Yayınlandı Space Engineers 15 Nisan'da Xbox One'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
KeyWe ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız