Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Modern Warfare II'nin Multiplayer Modunun PC Grafik Ayarları Yayınlandı

 
 
Call of Duty serisinin yeni oyunu Modern Warfare 2'nin çok oyunculu beta süreci şu anda devam ediyor. Şimdi ise oyunun çok oyunculu modunun PC grafik ayarlarını paylaşıldı. Ortaya çıkan bilgilere göre bu yeni COD oyunu hem NVIDIA'nın DLSS teknolojisini hem de AMD'nin FSR 1.0 teknolojisini destekleyecek.
 
Call of Duty: Modern Warfare II için açık beta (PlayStation'a özel) 16 Eylül'de erken erişim olarak ardından 18 Eylül'de açık erişim olarak başladı ve 20 Eylül'de sona erdi. Tüm platformlar için açık beta 22 Eylül'de erken erişim olarak 24 Eylül'de ise açık erişim olarak başladı ve 26 Eylül'de sona erecek.
 
 
 
 
 
 
 
 

Call of Duty: Warzone 2.0, 16 Kasım'da Call of Duty: Modern Warfare II Season One'ın bir parçası olarak herkes için ücretsiz olarak çıkış yapacak. Yeni haritasının adı ise “Al Mazrah” olacak.

Call of Duty: Modern Warfare II, 28 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera nişancı hikaye fps
Scorn için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Logitech Reklamında Beyaz Bir Xbox Series X Konsolu Sergilendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız