Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Modern Warfare 3 İlk Bilgiler + Görüntüler

Modern Warfare 3 yeni bir grafik motoruna sahip olmazsa bir çok oyuncu hayal kırıklığına uğrayacaktır

Uyarı: Aşağıdaki bilgiler oyun hakkında ayrıntılı bilgi verdiği için spoiler (keyif kaçırıcı içerik) niteliğinde görülebilir. 
 
     Uzun süren bekleyiş sonra erdi ve Call of Duty: Modern Warfare 3 ile ilgili ilk ayrıntılar açıklandı. Kotaku'da yayınlanan bilgilere göre oyunumuz New York, Paris ve Londra gibi birbirinden çok farklı mekanlarda geçecek.
 
    Kotaku editörleri oyunu doğrudan görmemişler, ama çok sayıda kaynaktan aldıkları bilgilere göre Modern Warfare 3'ü Infinity Ward, Sledgehammer Games ve Raven Software birlikte geliştiriyor. Oyunu 3 stüdyonun birden geliştirmesi hiç kuşkusuz kalitesini de arttıracaktır.

     Toplam 15 bölümden oluşacak olan Call of Duty: Modern Warfare 3'te birden fazla karakteri yöneteceğimiz de belirtiliyor. Oyunumuzun New York-Manhattan'dan Dubai'ye kadar uzanan senaryosu olacakmış. Farklı yerlere yolculuk yapacak olmamız geliştiricilerin bizi sürekli yeni yerlere götürerek farklı atmosferler sunmak istediklerini gösteriyor. Aşağıda Senaryo modunun geçeceği yerlerin listesini bulabilirsiniz.

     Bu arada AC-130 gunship gibi çeşitli araçları da kullanacağımız oyunda Modern Warfare 2'de hikayesinde belirsizlik olan karakterlere de göndermeler yapılacak. Yani senaryo önceki oyunlarla doğrudan bağlantılı olacak. Zaten daha önce sızan haberlerde senaryoda Modern Warfare 2 sonrası dünyanın karmaşa içindeki halinin ele alınacağı söyleniyordu.

Senaryo Modunun Geçeceği Yerler
* Dharmasala, Hindistan
* New York, ABD
* Rusya Devlet Başkanının Uçağıyla ilgili bir bölüm
* Sierra Leone'deki bir kasaba
* Londra, İngiltere
* Mogadishu, Somali
* Hamburg, Almanya
* Paris, Fransa
* Prag, Çek Cumhuriyeti
* Çek Cumhuriyetinde Dağlardaki Bir kale
* Berlin, Almanya
* Moskova (Kremlin), Russia
* Dubai, birleşik Arap Emirlikleri
* Washington. D.C.

MultiPlayer ve Spec Ops Modları
      Call of Duty serisinin en önemli modu tabi ki multiplayer. Serinin bu kadar çok satması bu modların çok beğenilmesi sayesinde oluyor. Infinity Ward da Modern Warfare 3'te aşağıda gördüğünüz gibi çok sayıda haritayı bize sunmaya hazırlanıyor. Bu 20 haritanın hepsi ana oyunla birlikte gelir mi emin değiliz. Belki de bu haritaların bazılarını DLC olarak bize satarlar.
 
      Spec Ops modu da Survival ve Mission gibi bölümlere ayrılıyor. Survival modunda gittikçe daha fazla zorlaşan düşman dalgalarına karşı mücadele ederken, Mission modlarında ise adından da anlaşılacağı gibi çeşitli görevleri bitirmeye çalışacağız.

      Aşağıdaki ekran görüntülerinde karakter modellemeleri, silah tasarımları, bölümlerin grafiksel olarak nasıl geliştirildiğini görme imkanına kavuşabilirsiniz.
 
     Bu arada bu görüntülerin oyunun yapım aşamasından olduğunu da belirtelim. Buna rağmen oyunun motoru değişmemiş gibi görünüyor. Eğer gerçekten oyun motoru değişmezse bu bizim için tam bir hayal kırıklığı diyebiliriz. Üstelik çoğu Call of Duty hayranı da artık yeni bir grafik motoru ile çok daha gelişmiş ve gerçekçi görüntülerle karşılaşmak istiyor.
 
Multiplayer Haritalar
* Alpha
* Alps
* Bootleg
* Bravo
* Brooklyn
* Carbon
* Coast
* Dome
* Exchange
* Hardhat
* Interchange
* Lambeth
* Meteora
* Mogadishu
* Paris
* Plaza 2
* Radar
* Seatown
* Underground
* Village

Survival
* Carbon
* Dome
* Radar
* Seatown
* Village

Mission
* Civilian Rescue
* Flood the Market
* Invisible Threat
* Little Bro's
* Out of Africa
* No Fly Zone
* Wing Man
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Call of Duty Modern Warfare 3 activision Infinity Ward Sladgehammer
Tribes: Ascend Görüntüleri Deus Ex: Human Revolution'dan Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.6.2011 23:52:54

0
yeni motora gerek yok mw2 hala dünyanın en iyi oyun görüntüsüne sahip oyunlardan biri oyun black ops sa benzemez ins

BSC Misafiri

23.5.2011 22:46:00

0
MW3 için yeni bir motor yapılmayacağı açıklandı zaten

Peset

21.5.2011 12:38:51

-1
quote:

Orijinalden alıntı: satantribal

Daha düne kadar atıp tutuyordunuz oyun çıktığında BC2 nin grafikleri MW2 nin karşısında ezilirken önemli olan oynanış bakın BC de fizik var herşey yıkılıyor diyenler bugün MW3 ün daha gameplayini görmeden grafik derdine düşmüşler acınası bir durum. BTF3 ün grafiklerinin arkasındaki sırrın ışık oyunundan ibaret olduğunu bilen biliyor. Grafiklerini kötüledikleri oyunda hani baştan sona film hedasında geçen ağzınız açık oynadığınız MW2 hani şu bölümün senaryosuna bile muhtaç olduğunuz kahrolası oyun!
Sana tavsiyem Mario o zaman.Grafik açmaz belki seni ama oynanışı süper

-Deadmau5-

18.5.2011 10:59:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: AlicaN.tr

Bu ark sanırım cod 5 ten bahsediyo yanlışlıkla mw2 den bahsetti. eğer doğruysada çocukluğuna verelim... :\
Şaka yapıyor herhalde

AlicaN.tr

18.5.2011 10:46:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: agolasmet İnşallah Modern Warfare 2 gibi olmaz...Yoksa fena halde çuvallar bu sefer Call of Duty serisi
Bu ark sanırım cod 5 ten bahsediyo yanlışlıkla mw2 den bahsetti. eğer doğruysada çocukluğuna verelim... :\

tizar

17.5.2011 00:40:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_ bırakın bu işleri cod'cular, oyun patlamış resmen boşuna yırtınmayın. MW2 den sonra bu oyun patlar, hemde nükleer bomba gibi. Grafiklere gel ya. Düne kadar grafik önemli değil diyordunuz, baktınız oyun 5 sene geriden geliyor, şimdi de 'yapım aşamasındaymış' yalanının arkasına saklanıyorsunuz, Battlefield 3'te ALPHA aşamasındaydı videoları çıktığında, Crysis 2 de öyle... Bu da yapım aşamasındaymış, nolacak acaba, 'yapım aşaması' bittiğinde CryEngine3'lemi değişcek Grafikler ortada, bundan öteye gitmez, avunmayın boşuna, zaten sizin için grafik önemli değildi, her BF3 konusunda eksileri basıp durdunuz, şimdi avunun 5 senelik çakma oyunla, 'satış rakamı' falan da dersiniz siz, unutmayın çin malları her zaman orjinalden daha çok satar fiyatı yüzünden. Kalın sağlıcakla, Görelim eksileri
Daha düne kadar atıp tutuyordunuz oyun çıktığında BC2 nin grafikleri MW2 nin karşısında ezilirken önemli olan oynanış bakın BC de fizik var herşey yıkılıyor diyenler bugün MW3 ün daha gameplayini görmeden grafik derdine düşmüşler acınası bir durum. BTF3 ün grafiklerinin arkasındaki sırrın ışık oyunundan ibaret olduğunu bilen biliyor. Grafiklerini kötüledikleri oyunda hani baştan sona film hedasında geçen ağzınız açık oynadığınız MW2 hani şu bölümün senaryosuna bile muhtaç olduğunuz kahrolası oyun!

Revalation

16.5.2011 00:42:43

0
Kotaku çalişiyor ..Anlayana [:'(]

NiCkBuLaMaDıM!!

15.5.2011 23:17:39

0
cod yine nefes kesecek

gokhans19

15.5.2011 11:03:09

+2
Doğmamış çocuğa don biçenler hala yorum yapıyor.

Cpt. Miller

15.5.2011 11:00:58

0
Şimdiye kadar sp senaryo olarak CoD serisi mp olarak BF serisi daha iyi olmuştur, anlamsız tartışmalara gerek yok. Dice BF 3'de bu sefer sp senaryoya da ağırlık vericeklerini söylemiş, oyunlar çıksında karşılaştırmayı sonra yaparsınız.

Ayrton Senna da Silva

15.5.2011 09:07:48

0
şu başlıktaki elinde silah tutan resme bakın kollara ve silaha ışığı vere vere kutsal bişeye dönüştürecekler."Gökten asker indi :D"

BSC Misafiri

15.5.2011 01:05:39

0
ne kadar boş insanlar oldugunuzu bir bilseniz ne kadar boş konuşup pc nin başında zaman geçirdğiniz..(fanlar

BSC Misafiri

15.5.2011 01:05:36

0
Ne kadar boş adamlarsınız yazık ... (fanlar)

gokhans19

14.5.2011 22:41:52

+3
Gameplay videosu çıkmadan konuşanlara gülüyorum. Adamların kağıt üzerinde şablon olarak çizdikleri modellemelere bakıpta grafikleri kötüleyenlere anca gülünür. Bi bekleyin adamlar oyuniçi resimler, oynanış videoları yayınlasınlar ona göre değerlendirelim oyunu. 3 farklı firma ortak yapıyormuş zaten. Bu 3 firmanın yüzlerce çalışanı eşek değil heralde ya grafikleri falan düşünmemezlik edip koskoca mw3 ü kolpa bir oyun yapsınlar. Aynı grafik motorunu kullanıyor olabilirler ama bu grafik motorunun hiç geliştilemeyeceğini göstermez ki 2009da çıkan mw2nin bile grafikleri günümüze göre gayet güzel. Özellikle Rio bölümü mükemmel. Adamlar sizden önce zaten grafik motoruna çağa göre yeni güncelleştirmeleri yapmışlardır. Millet BF3 videosu izleyince afalladı. Kendine oyuncu diyenlerin biraz daha mantıklı ve eldeki verilere göre yorum yapması gerekir. Mw1 de çernobil bölümünü bize 600 defa oynatan, mw2 de ghost ölünce saatlerce küfürler edip afallamamızı sağlayan, çıktığı her gün olay olan,

Cafraline

14.5.2011 19:01:01

-1
CoD iyi oyun yapsada çok satıyor kötü oyun yapsada çok satıyor.Black Ops kötü bir oyundu herkes aldı.Bunuda çoğu kişi alıcaktır.2 3 rütuş yapıp zengin oluyolar her oyunuyla.Kim uğraşıyor yeni grafik motoru ile varsa yoksa para para para!

BorgaXxX

14.5.2011 19:00:46

-2
Grafik Grafik diyosunuz ama bunu diyenlerden kaçı bad company 2 yi bilgisayarlarında full ayarlarda HBOA(yanlış yazmış olabilirim) açık rahat bi şekilde akıcı oynayabiliyor ? Ki Bad Company 3 ü full ayarlarda açabiliceğinizi düşünüyo musunuz ? Call Of Duty eski motoru biraz geliştirip sunuyor ama en azından çoğu kişinin ortalama bir pc si full ayarlarda açabiliyor Örn:Modern warfare 2 . o yüzden bf3 grafik grafik diyip gezmeyin ortalarda ona bakarsanız crysis te de grafik var . Online ı o kadar zevk veriyo mu ?

Bluepower

14.5.2011 17:44:31

0
Cod'u gömecez kasım ayında :D codun yaratıcıları ea ya geçti çaylaklar yapıyor oyunu 50 nin üstünde not alamaz

Karpuzcu.

14.5.2011 17:31:49

+1
Her sene BF bu sene ezecek lafları, ama nedense bırak ezmeyi yaklaşamadı bile. Bu senede ne olursa olsun MW gececek satışlarda. Çünkü Bf nin online oyunu daha stratejik, genel olarak takım oyunana baglı oldugundan kısacası daha çetrefilli olduğu için çok fazla satmayacak. Genel olarak insalar basit ve hızlı oyun istiyorlar. MW serisi daha çok CS serisi gibi çok basit bir temele sahip bu yüzden satışlarda hep lider. Şahsen MW3 de ne grafik ne hikaye umrumda. Adam akıllı online olduktan sonra hiç baglamaz gerisi. Hele şu Black Ops rezilliğinden sonra online sağlam bir fps ye ihtiyacımız var. Zombi mod olmasa çoktan satmıştım, geçen sene sağolsunlar serverların saçmalıkları yüzünden doğru düzgün hiç online oynamadık. Onun için MW 3 online da sorunsuz olursa satış rekoru yine ona ait olacaktır. Bu zaman kadar BF serisi satışlarda Cod serisini hiç geçemedi bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa düzeltiniz lütfen.

BSC Misafiri

14.5.2011 17:25:30

0
cod kral...

120slim_fintr

14.5.2011 15:34:06

0
hosgeldin 3.dunya savasi
quote:

Germany France England America GFEA= Good Fight EA! COME ON ACTIVISION!

Peset

14.5.2011 14:21:43

-1
Masaüstü resminizde benden hadi.Yapım aşamasından bir ss yanlış anlamayın daha yapılıyor oyun[:'(]

No-One

14.5.2011 13:34:28

0
Ülkelere göre trailer yayınladıklarına göre hikayenin çok kapsamlı olduğu anlaşılıyor. Umarım hikaye süresine de yansır.

-Deadmau5-

14.5.2011 13:24:23

-1

Enurechros

14.5.2011 13:23:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

Adamlar bağırıyor grafik motorunu değiştirmedik diye, sen Acti'nin başındaki adammısıın da yazıyorsun değişecek diye, anlamadım gitti, bu konuda bile oyun motorunun aynı olduğu belirtilmiş, Acti yöneticilerinden Robert Bowling açıklamış; 'Yeni oyun motoru yok, bize pahalıya patlıyor, zaman alıyor biz oyuncuya 5 senelik oyun motorunu kakalamak istiyoruz' demiş, sen bunun üstüne yeni motor yapacaklar diyorsun ya. Ya sabır.
Dostum konuşmalarına dikkat edersen sevinirim . Ayrıca ben değişecek demedim 'değiştireceklerini düşünüyorum' dedim . Neden bu kadar kızdığınıda anlamış değilim :(

cristiano_

14.5.2011 13:13:40

0
ne kadar sallıyosunuz ya bf3 ün grafikler cok güzel die 1 senede cod gibi bi efsaneyi gecebilecekmi bu işler grafikle olsa crysis 2 yi konuşuyoduk şimdi ;)

gageracer

14.5.2011 13:07:15

+3
neyseki korsan diye birşey var.bu sefer sırf ismine güvenip çat diye satın almayacağım.Önce korsan oynarız güzelse parasını verir alırız.

_Max_

14.5.2011 13:06:26

+1
Kim ne derse desin bu oyun en az MDW 2 kadar fazla satacaktır.Grafikler gelişirse iyi olur Activision yine aynı grafik motorunu cilalayıp önümüze koyar. Oynayış ve grafik olarak BF3'ün önüne geçebileceğini sanmıyorum ama, bu oyun daha fazla satacaktır. BF3

Katates Pızartması

14.5.2011 13:05:28

-1
Çok iyi gelecek bu MW3

nForcer

14.5.2011 13:04:01

0
Artık benim gözümde Call of Duty serisinin Need for Speed serisinden farkı kalmadı.

Enurechros

14.5.2011 12:38:53

-2
quote:

Orijinalden alıntı: kral_oyuncu battlefield 3 bunu EZECEK LAN !!!
Pek sanmıyorum dostum COD MW 3 Grafik Engine Motorunu değiştireceklerini düşünüyorum ve bunu yaparlarsa büyük bir patlama bizi bekliyor demektir :)

-Deadmau5-

14.5.2011 12:28:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Peset

BF hakkında pek bir bilgin yok bundan eminim.BF serisi ilk çıktığı günden Bad Company 1 çıkana kadar ki süreçte Senaryo modu ile hiç ilgilenmedi.Taktik ve takım oyununa önem veren Multiplayer odaklı bir oyundur Battlefield.Bad Company ile senaryo eklediler seriye ve Bad Company 2 ilede bunu pekiştirdiler.Battlefield 3 ilede tecrübelerini senaryo moduna tamamiyle aktaracaklar.Videoları açıp izlersen BF3,anlarsın bunu.Büyük bir CoD 4 sever idim.BF2 dışında zamanım CoD 4 oynayarak geçti.Klanımız filan vardı ve hızlı stres atmak için cod4 idealdi.Basit gelirdi çünki.Dar alanda hızlı ölümler yaşatabiliyorduk.Ama mw2 ve black opsu gördükten sonra hiç bulaşmadım bulaşmamda.İnsanlar artık yenilik bekliyor.Sen cod hayranısın ben ise BF.Fancılığa pek gerek yok ama yapım aşamasında gördüğüm ve gerçektende devrimi yaşatacak bir oyun olacak BF3.Activision artık işi iyice paraya döktü.Nasıl olsa satarım diyor ve öylede olacak. Senaryo oynanır ve biter.Ama multiplayer modu günlerce aylarca oynanır.BF3 te senaryoya doyacağız hemde multiplayera.Bundan eminiz.BC2 de mp zevkini 1 yıldır hergün yaşıyoruz zaten.
Bu kadar yerden yere vurdunuz oynamayın kardeşim o zaman zorla mı ? Sen Bc2 nin konusunu anlat bakalım neymiş ?

BSC Misafiri

14.5.2011 12:24:59

0
Komiksiniz.

Sycylian

14.5.2011 12:17:32

0
Senaryosu güzel olacaktır

Peset

14.5.2011 12:09:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

Sistem panelime bakabilirsin. Buna rağmen Cod diyorum. Böyle bir sahne hangi BF'da var ?
BF hakkında pek bir bilgin yok bundan eminim.BF serisi ilk çıktığı günden Bad Company 1 çıkana kadar ki süreçte Senaryo modu ile hiç ilgilenmedi.Taktik ve takım oyununa önem veren Multiplayer odaklı bir oyundur Battlefield.Bad Company ile senaryo eklediler seriye ve Bad Company 2 ilede bunu pekiştirdiler.Battlefield 3 ilede tecrübelerini senaryo moduna tamamiyle aktaracaklar.Videoları açıp izlersen BF3,anlarsın bunu.Büyük bir CoD 4 sever idim.BF2 dışında zamanım CoD 4 oynayarak geçti.Klanımız filan vardı ve hızlı stres atmak için cod4 idealdi.Basit gelirdi çünki.Dar alanda hızlı ölümler yaşatabiliyorduk.Ama mw2 ve black opsu gördükten sonra hiç bulaşmadım bulaşmamda.İnsanlar artık yenilik bekliyor.Sen cod hayranısın ben ise BF.Fancılığa pek gerek yok ama yapım aşamasında gördüğüm ve gerçektende devrimi yaşatacak bir oyun olacak BF3.Activision artık işi iyice paraya döktü.Nasıl olsa satarım diyor ve öylede olacak. Senaryo oynanır ve biter.Ama multiplayer modu günlerce aylarca oynanır.BF3 te senaryoya doyacağız hemde multiplayera.Bundan eminiz.BC2 de mp zevkini 1 yıldır hergün yaşıyoruz zaten.

Dersah.

14.5.2011 11:35:17

-1
BF3'ün adı bile geçemez CoD serisi yanında. Adı yeter.

-Deadmau5-

14.5.2011 11:35:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Peset Grafik önemli değil diyenler sistemlerini yazsalar şuraya ağzınız emin olun açık kalır.CS 1.6 grafiklerini gördüm resimlere ilk baktığımda.Yapım aşamasındaydı değil mi?pardon.. Sürekli çalışan,üreten ve PARA GÖZ olmayan bir firma DİCE ve birşeyleri başarmak için çabalıyorlar.Bizler BC2 oynarken onlar arka planda yeni bir motor geliştirmişler.Treyarch dahil tüm otoritelerin hayran kaldığı bir motor...Codla keklenmeye devam edin.Paranıza yazık.. Stratejiden ve takım oyunundan yoksun,+9 yaş sınırına düşmüş bir oyun CoD.8 seridir makyajı iyi yapılmış bir oyun motoruyla yıllardır fanlarını kandırıyor Activision.Yinede çok satacaktır.Ama ucuz malın alıcısı çok olur ve Codmw3 yapı itibari ile çok basit bir oyun gibi görünüyor.
Sistem panelime bakabilirsin. Buna rağmen Cod diyorum. Böyle bir sahne hangi BF'da var ?

hasanozen

14.5.2011 11:27:06

-1
[8D]bf3

Fatal1ty.

14.5.2011 11:26:54

0
Yıllarca biz mi onların ekmeğini yedik onlar mı bizim? Onlar sadece ekmeğin arasına CoD 4'te döneri koydular, CoD 5 çıktı biraz yeşillik eklediler, CoD 6 çıktı ketçap sıktılar, CoD 7 çıktı yanın da ayran verdiler. Bu oyunun yanında da soğuk su verirler, pişman olduktan sonra içersiniz iyi gelir.

Peset

14.5.2011 11:26:48

-1
Grafik önemli değil diyenler sistemlerini yazsalar şuraya ağzınız emin olun açık kalır.CS 1.6 grafiklerini gördüm resimlere ilk baktığımda.Yapım aşamasındaydı değil mi?pardon.. Sürekli çalışan,üreten ve PARA GÖZ olmayan bir firma DİCE ve birşeyleri başarmak için çabalıyorlar.Bizler BC2 oynarken onlar arka planda yeni bir motor geliştirmişler.Treyarch dahil tüm otoritelerin hayran kaldığı bir motor...Codla keklenmeye devam edin.Paranıza yazık.. Stratejiden ve takım oyunundan yoksun,+9 yaş sınırına düşmüş bir oyun CoD.8 seridir makyajı iyi yapılmış bir oyun motoruyla yıllardır fanlarını kandırıyor Activision.Yinede çok satacaktır.Ama ucuz malın alıcısı çok olur ve Codmw3 yapı itibari ile çok basit bir oyun gibi görünüyor.

-Deadmau5-

14.5.2011 11:14:41

-4
quote:

Orijinalden alıntı: cristiano_ cod her zaman fps nin en iyisi olmuştur adamlar devrim yaptı yıllarca manyak gibi oynadınız sonra laf atıyosunuz artık cod işi bozdu diyip geçmek yerine yıllarca oynadıgı oyunu kücümsüyosunuz bu cod düşmanlıgı nedir anlamadım gitti benim icin cod un yeri ayrıdır ama ben bf3 e laf etmiyorum cıksın gidip alcam nerenizden nasıl giriyosa ceneniz durmuyo :) grafikleri harika istiyosanız gercek gibi olsun istiyosanız gidin savaşın :) hadi - leyin şimdi bakıyım :)
Aynen öyle hocam haklısın yıllarca ekmeğini yediler şimdi sırtından vuruyorlar. Sırf grafik BF3 ten kötü diye. Ona bakarsanız BF'da senaryo hikaye yok ona ne diyeceksiniz. Bc2 bitiren eminim konusunu anlamadan bitirmiştir. Millete grafik yetiyor nede olsa. Nefes alsın yeter mantığı

sawgiray

14.5.2011 10:45:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

bi şey mi dedin ? epic fail BF 1942 9 Ekim 2002 CoD 29 Ekim 2003
Medal of Honor (MoH) is the name of a series of first-person shooter games set in World War II, with an October 2010 reboot based on the conflicts of present day Afghanistan. The first game was developed by DreamWorks Interactive (currently known as Danger Close) and published by Electronic Arts in 1999 for the PlayStation game console. Medal of Honor spawned a series of follow-up games including multiple expansions spanning various console platforms and the PC and Mac. The series was directed and created by filmmaker Steven Spielberg. Ona bakarsan İw ile Ea yapımcıları birlikte iken 1999'da ilk oyunu çıkardılar.

RISC64

14.5.2011 10:22:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: cristiano_ cod her zaman fps nin en iyisi olmuştur adamlar devrim yaptı yıllarca manyak gibi oynadınız sonra laf atıyosunuz artık cod işi bozdu diyip geçmek yerine yıllarca oynadıgı oyunu kücümsüyosunuz bu cod düşmanlıgı nedir anlamadım gitti benim icin cod un yeri ayrıdır ama ben bf3 e laf etmiyorum cıksın gidip alcam nerenizden nasıl giriyosa ceneniz durmuyo :) grafikleri harika istiyosanız gercek gibi olsun istiyosanız gidin savaşın :) hadi - leyin şimdi bakıyım :)
niye araştırmadan koyun gibi gidip alalım ? . bi şeylerden memnun değiliz demekki laf atıyoruz kimse gidip mw2 ye laf atmıyor yada cod 2 ye çünkü serinin en iyi oyunlarıydı ve dönemin en iyi oyunlarıydı hala cod 2 oynayanlar var . ancak black ops cidden çöp boşuna para verdim . toplamda 10 saat oynamışım ilk çıktığında almıştım . keşke mw 2 alsaymışım dedim sonra. umarım mw3 ü güzel yaparlar ve sene güzel geçer bf3 ile beraber bf3 ün güzel olacağına eminim çünki saece bf2 nin grafiklerini değiştirseler o bile mükemmel.

Fatal1ty.

14.5.2011 10:19:02

+3
Görünen köy kılavuz istemez. Bi tarafta 5 senedir aynı grafik motorunu kullanan, multiplayeri 5 para etmez, insanları hortumlayan bi oyun. Diğer tarafta grafikleri ile gözlerimize bayram ettirmiş, eşsiz bi multiplayeri olan bi oyun. Seçim size kalmış.

RISC64

14.5.2011 10:12:05

-1
quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

BF oyun muydu ilk çıktığında ? Delta Force'dan farkı yoktu Cod çıktıktan sonra oyun piyasası değişti
bf ilk çıktığında kafelerde hep onu oynardık ve hayran kalırdık başka bu şekilde bir oyun yoktu uçak sürüyorsun takım oynu var vs vs . cod çıktığında moh vardı moh oynardık . cod 2 den sonrayükselişe geçti . şahsen cod 1 i bitirmedim ve cafelerde de oynayan görmedim .

omar2425

14.5.2011 08:10:57

-1
gametrailers da mw3 ün tailerı varrr!!!!!!!!!!!!!!!!

encuni

14.5.2011 04:18:02

0
A.. ergenlerı durduk yere tartışma cıkarıolar nasıl olsa 2 oyunuda oynıyacaksınız.

Iconic

14.5.2011 03:32:38

0
Yazan arkadaş mesaja http://www.youtube.com/watch?v=C_7_dYWMsL0 teaser trailer'ıda eklerse güzel olur taze taze geldi bu

cristiano_

14.5.2011 03:26:51

0
cod her zaman fps nin en iyisi olmuştur adamlar devrim yaptı yıllarca manyak gibi oynadınız sonra laf atıyosunuz artık cod işi bozdu diyip geçmek yerine yıllarca oynadıgı oyunu kücümsüyosunuz bu cod düşmanlıgı nedir anlamadım gitti benim icin cod un yeri ayrıdır ama ben bf3 e laf etmiyorum cıksın gidip alcam nerenizden nasıl giriyosa ceneniz durmuyo :) grafikleri harika istiyosanız gercek gibi olsun istiyosanız gidin savaşın :) hadi - leyin şimdi bakıyım :)

alito

14.5.2011 03:19:23

0
anlaşılan cod bu sefer çuvallayacak gibi görünüyor. bf3 çok fena geliyor çünkü.

-Deadmau5-

14.5.2011 01:23:36

-1
quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

bi şey mi dedin ? epic fail BF 1942 9 Ekim 2002 CoD 29 Ekim 2003
BF oyun muydu ilk çıktığında ? Delta Force'dan farkı yoktu Cod çıktıktan sonra oyun piyasası değişti

Crow-

14.5.2011 01:21:21

0
http://forum.donanimhaber.com/m_48979657/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48979657 konusu değil biliyorum ama burası çok popüler konu olduğu için burdan destek istiyorum modern warfare 3 türkçe dil desteği için mail atalım XBOX ve PC her hangi bir konsol oyuncusu buyursun gelsin

RISC64

14.5.2011 01:12:23

+4
quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

Bir zamanlar Bf yokken Cod'a muhtaç olduğunu tahmin eder gibiyim.
bi şey mi dedin ? epic fail BF 1942 9 Ekim 2002 CoD 29 Ekim 2003

BSC Misafiri

14.5.2011 01:07:47

+3
bf 3 için paraya kıyıp yeni sistem alacağım yeni sistem için para biriktirine kadar atarimle modern warfare 3 oynarım...

bykrm

14.5.2011 00:55:24

+1
Bu nedir kardeşim !! Bunlar kaç yılında yaşıyor, 1998 de falanmı. Counter-Strike 1.6 resimleri gibi.

Recharged

14.5.2011 00:31:21

-1
Bu sene BF3'ü geçebileceğini düşünmüyorum.

BSC Misafiri

14.5.2011 00:09:55

0
Bu resimler oyunun grafikleri hakkında bilgi verecek düzeyde değil. Tartışmalar boşa.

xxakkusxx

13.5.2011 23:59:26

0
Ya misafir ben sana kıçımla gülüyorum diyecem ama diyemiyorum çünkü üzülüyorum, en iyisi yorumumu tekrar oku BF düşmanı olmadığımı anladıktan sonra gel. Bu arada sanırım bazılarının kalın yazılarla yazmasının sebebi yazının içeriği ile değilde görüntüsü ile milleti etkileyecek olması, tıpkı demin dediğim altın kaşıkla bok sunan oyun yapımcıları gibi. Ne de olsa %90lık kesim yediği yemeğe değil yemeği ne ile yediğine önem veriyor.

sinemanyak

13.5.2011 23:57:10

-1
Evet yorumlar "Yıl 2023 hedef IW12!"ye döndü iyice tartışacak bir şey kalmadı

BSC Misafiri

13.5.2011 23:54:15

+1
hep aynı oyunları önümüze koyuyolar diyorsunuzda size mw2 ve black opsun screenshot veya videosunu göstersem hangisinin hangi oyun olduğunu çok rahat bilirsiniz ama şu çok övdüğünüz battlefield ı ele alalım bc1 screenshot larına googledan bakın snra bc2 screenshot ve videolarına bir bakın özellikle screenshotlarda asla anlayamazsınız videodada sadece görseli biren görevleri fln bilmeyen birisi yine anlayamaz bc1 ile bc2 arasında 2-3 yıl var mw2 ile black ops ise sadece 1 yıl ve inanılmaz grafikleri geliştirdi bunu yapımcılar bile sölüo ve yine geliştirecek çünkü motoru değiştirmesi için bir neden yok oyun o motor sayesinde oynanıyor. battlefield seriside motoru değiştirio ama bc2 ile çok aşırı fark yok yani mw2 ile bops arasındaki grafik farkı daha fazladır adamlar grafikleri geliştirio illa ki oraya başka motor diye yedirsinlermi bize bf serisinin yaptığı gibi.. bf serisi yeni motor diyoda bc2 deki motoru geliştirmiş adamlar yeni motor diyolar. mw3 inşallah grafik motorunu değiştirme

BSC Misafiri

13.5.2011 23:54:08

-1
ayrıca resimlerde black ops ve mw2den alınmış bsc ekibi bunu nasıl anlayamıyor hayret!!! en üstteki resim black opsdaki psg1 silahının aynısı diğerleride mw2den alınmış ve birazınıda kendi bişiler yapmış

sinemanyak

13.5.2011 23:52:33

0
quote:

Bir zamanlar Bf yokken Cod'a muhtaç olduğunu tahmin eder gibiyim.
O 3-4 map yapıp 120 tlye yeni oyun diye çıkarmadan önceleri olabilir mi aceba erkenci dostum?

BSC Misafiri

13.5.2011 23:51:45

0
@xxakkusxx Sana Katılmıyorum Bf3 ün gameplay videolarında etkileşim,grafik,dövüş sahneleri mükkemel.Activision bize 8 yıldır aynı oyun motorunu satıyor :@. Activsiinon elini cebine koyup yeni bir oyun motoru yapmassa cod dan soğurum. Dice bu oyuna kıçıyla güler.

-Deadmau5-

13.5.2011 23:50:02

+2
quote:

Orijinalden alıntı: sinemanyak Ne çok Cod hastası koyun varmış. Allah aşkına oyun japon serilerine döndü! 8. ulan bu, gözünüz doysun sıkılmadınız mı?!
Bir zamanlar Bf yokken Cod'a muhtaç olduğunu tahmin eder gibiyim.

sinemanyak

13.5.2011 23:48:09

-1
Ne çok Cod hastası koyun varmış. Allah aşkına oyun japon serilerine döndü! 8. ulan bu, gözünüz doysun sıkılmadınız mı?!

MirlivaVII

13.5.2011 23:43:23

0
BF3 döver. Hep solo hem multi döver. Ben hep COD taraftarıydım MW2'den sonra ismi değiştirilmiş bi COD Black Ops hala satabiliyor. Orijinal alacak olsam ve multi oynayacak olsam BF3'ü alırım. Solo oynayacaksam MW3'ü indiririm sonra üstüne Battlefield Play4free oynarım. Olmamış COD. Herşey aynı olsun da bari grafikler CryEngine3 falan olsaymış.

BSC Misafiri

13.5.2011 23:37:03

0
Alıp çöpe atmak için ideal bir oyun herkese tavsiye ederim :)))

Bahçe Hortumu

13.5.2011 23:18:59

0
beyler sledgehammer'in sitesine bakın :) kesin sledgehammer geliştirenler arasında var. http://www.sledgehammergames.com/games

Peset

13.5.2011 23:16:44

0
quote:

Yapılan açıklamalarda Call Of Duty yapımcısının Bf3 hakkında söylediği söz hala aklımda "Bizim motorumuzda birkaç güncelleme ile aynı seviyeye çıkabilir"
Hocam COD o motorla kendini yeller anca.Gerçi Activison bu oyunuda aklar paklar bir şekilde satar.Nede olsa CoDcular inanılmaz paralar yatırdı ve Activison artık gerçekten zengin.Hatta o kadar zenginki 8. cod oyunu çıkıyor ama hala yeni bir oyun MOTOR'u yapmadılar.Zenginlik iyidir.Yaşasın COD!

Fatal1ty.

13.5.2011 23:04:46

+1
Ek paket olarak çıkartsalar daha iyiydi. Nasıl olsa 3 kıçı kırık harita 2 silaha 15 dolar veren milyonlarca kişi var.

alex59

13.5.2011 23:04:02

0
Konu bir tarafa sırf şu artı eksi saçmalığı yüzünden artık burda yorum yazmıyorum. Kimse kusura bakmasında bir kişi bir oyunu beğenmedi diye -23 verilmez. Burda herkes aynı oyunu beğenecek diye bir kural yok zevk meselesi bu. Yönetimin artık bu saçmalığa bir son vermesi lazım. Çünkü burası son zamanlarda insanların özgürce yorum yazdıkları bir siteden çok en güzel yorumu kim yazıyor yarışmasına döndü. Umarım yönetim bir an önce ilgilenir bu durumla.

bloodTime

13.5.2011 23:03:20

0
her ne kadar grafiklere bok atsanızda ,karşınıza güzel grafikli oyunlar çıktıgında hep agzınız acık kalır...bi bf3 neden bizi şaşırttı ...god of war 3 neden harika,kıllzone3'te grafik olmasa bu kadar tutulurmuydu...bi homefront neden berbat...saymakla bitmez... grafik oyunun atmosferine sizi çeken en önemli unsurdur... tabi sadece grafik yeterli değil bu tüm oyuncular için geçerli ama bi yandan aaa diye ağzınız açık kalırken diğer yandan grafiklere bok atmanın bi alemi yok... ben grafiklere ve animasyonlara emek harcamayan firmayı kabul etmıyorum ve orjinalinede para vermen kimse k bakmasın (her oyun için olmasada genel olarak durum böyle)...MW3, BF3 kadar iyi grafiklerle gelsin demiyoruz ,mw2'ye yakışır şekilde istikrar göstersin,emek görelim ,grafiklere azda olsa gelişim görelim bize yeter...

Bahçe Hortumu

13.5.2011 23:02:27

-3
BeLLi oLucak iKi oYuN ÇıKtığıNDa HaNGiSi Daha iYi oLduğu:) Doluşmuş buraya bfciler 9 yorum sayfasının 8.5'ini Bf'ciler kaplamış.bide yok - leri görim diyonuz.o lafı ben demem lazım - leri görimm

xxakkusxx

13.5.2011 22:45:27

-8
Grafik dediğin şey oyunu bize aktarmak için kullanılan bir araçtır, tıpkı yemek yerken kullanılan bir kaşık gibi. Peki sorarım size, bir tabak dolusu boku altın kaşıkla yemek mi daha güzeldir, yoksa bir porsiyon iskenderi tahta kaşıkla mı yemek mi? Seçim sizin. Ama genellikle insanlar altın kaşığa kanarak bok yemeyi tercih ediyorlar benden söylemesi... Yanlış anlamayın ne CoD'e ne de BF'a laf atmaya çalışıyorum, sadece gözünü para bürümüş yapımcıların süslü püslü görsellerle bok gibi oyunları insanlara yedirmesini çekemiyorum. Bu grafikten başka bir şeyi önemsemeyen ve %90lık pazar payı oluşturan kitle yüzünden yapımcılar artık doğru düzgün oyun yapmak yerine karşımıza oyunsuz bir grafik sunmaya başlayacaklar diye korkuyorum.

hakani85

13.5.2011 22:31:34

0
COD'cular ben size diyim boşuna yırtınmayın. bu yapımcılar yeni bir oyun motoru yaptık BF ye taş çıkartıcaz demedikleri sürece aynı grafiklerle oynarsınız. üzerine çıkamazlar kesin. bu görüntüler yapım aşamasıdır bişey diyemem. ama oyunda yine bir değişiklik olmaz. geçtiğimiz oyunlarda bırakın bombadan duvar yıkılmayı yere atıldığında toprak bile kalkmıyordu yavv daa ne diyim.

Opricnik

13.5.2011 22:30:14

+4
samyat614 biz hersene codmu istiyoruz? yapsınlar kaç sene sürüyorsa dice nasıl yaptı ? bad company 2 2010 mart > 2011 Ekim yeni motor hazır oyunda actvisionda kaç firma var kaç yılda motormu yapamıyor güldürme beni BF 3 ezer !

BSC Misafiri

13.5.2011 22:22:49

0
quote:

battlefield 3 bunu EZECEK LAN !!! alıntı: satış rakamları ve inceleme puanları geldiğinde görücez
neyin tartışmasını yapıosunuz :D. ordan gelen gelirler sizin cebinize mi girio nedir. Eglencenize bakın ya...

Bahçe Hortumu

13.5.2011 21:51:51

-2
yeni oyun motoru kolay kolay yapılmıyor black ops daha yeni çıktı neredeyse .Yeni Oyun Motoru Anca Mw4'e gelir. inşallah yanıltır. İnfinity Ward beni yanıltır inşallah. He Bide Şu Grafiği Eklediniz Mi Resimlere ben göremedim de : http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/05/sandman_face_detail_01.jpg

BSC Misafiri

13.5.2011 21:49:13

-2
Nedir bu codla alıp veremediğiniz.Yok grafikleri kötü yok bebe oyunu.İnsanlar aptal değil ya alıyolar.Activisionu bende sevmiyorum ama yeter artık eleştirdiğiniz daha doğru düzgün olmayan resimleri bile eleştiriyosunuz.Almayın oyun size bu kadar çok batıyosa bune her mesajda mw2 çıktığından beri kötülüyosunuz.

darknesfx

13.5.2011 21:48:49

+1
pes fifanın karşısında nasıl ezilip rezil durumlara düştüyse cod serisi de bad company 2 nin önünde aynı durumlara düştü.. adamlar yıllardır aynı oyun motoruyla yeni bi senaryo modu yapıyo ve yeni oyun diye piyasaya sürüyo.. battlefield 3 !!!

Rocqo

13.5.2011 21:42:51

0
bf 3 alır

Fatal1ty.

13.5.2011 21:41:57

+2
Şu an bu resimlere bakıp sesli gülüyorum.

|Perseus|

13.5.2011 21:33:08

-2
Bence mw2 iyiydi ben en yüksek grafiklerde oynadım çok iyi verim aldım.Senaryoda iyi olursa tam olur.

thepunisherWZ

13.5.2011 21:32:56

-1
Oyun bu halde olacaksa hiç çıkmasın kardeşim.DICE bunları görünce kıçıyla gülmüştür herhalde.Fanboyluk yapmanın bir lüzmu yok.Call of Duty'nin gidişatı hiç iyi değil.Bir MW'den aldığım tadı ne MW2'den alabiliyorum ne Black Ops'tan.Son zamanlarda çıkan iş olsun diye baştan savma yapılmış oyunlar serisine umarım MW3 de katılmaz.Dandirik kaplamalar, soluk renkler, kıytırık ışıklandırmalar.Fazla para kazanınca herhalde bir yerleri kalktı.Amaçları para olursa karşılığı da kötü olur.

vdnh123

13.5.2011 21:32:09

-3
bana şuan bf3 ilerde gibi geliyo ama call of duty çıkmadan kesin bişey diyemem.

eLiminaTe34

13.5.2011 21:25:41

-1
Grafikler geçen oyun ile aynı olsa da Modern Warfare atmosferi daha önce de olduğu gibi bizi bilgisayardan alıp götürecektir. Buna kuşkum yok. Oyunda bu olursa ben grafiğe bakmam bile. Battlefield 3'le karşılaştırmak ise şimdilik yanlış.

sniper23

13.5.2011 21:22:47

0
call of duty 5=treyarch call of duty 6=infinity ward call of duty 7=Treyarch call of duty 8=infinity ward beyler activision böyle giderse cod serisi biter activision para gözlüğü bırakmassa cod serisi biter battlefield yapımcısı dice o kadar paragöz değil allahtan ben fanboy değilim gerçekler bunlar

TangoEchoKilo

13.5.2011 21:19:48

+1
bazı arkadslar yazıyı okumamıs sanırım.oyun daha yapım aşamasında soyle ornek vereyım.villa yapılacak satın alacak adam gelıyor villa daha inşaat halınde ıken dıyor: Bu ne bıcım ev arkadsım sıvası yok içi doşeli degıl boyası yok camları yok.Aynı durumu bu oyun ıcın dusunun daha sıvası yapılmamıs boyası vurulmamıs camı takılmamıs adamlar yok ben begenmedım falan filan arkadas ılk okul sevıyesınden ornek verdım artık YAPIM AŞAMASI nedir anlamıyorsan ben daha bir sey dıyemem (NOT: Turkceyı katletttım farkındayım birisi cıkıpta kahramanlık yapıp yok yazın berbat falan yazmasın ) Bol şans.

SharpThunder

13.5.2011 21:11:04

+1
mw2 yi ben cok begenmistim motoru biraz daha gelistirirlerse iyi olur

La Juen

13.5.2011 21:08:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Quincy Arkadaş ilk oyunun üstünden 8 yıl geçti hala aynı oyun motoru kullanılır mı ya?Aynı şeyi boyayıp boyayıp satıyolar..
+1

cristiano_

13.5.2011 21:07:59

0
:S bsc misafiri ben bf3 ün grafikleri kotumu dedim cod dan cok iyi sizin grafik bu sanmanıza dedim ben :D BENDE diorumki madem hayran kaldın grafiklere bf3 u al cod u alma diorum

BSC Misafiri

13.5.2011 21:00:55

-2
@cristiano bf3 ün yapım aşaması ekran görüntülerine bak da öyle konuş.ayrıca;mw3 multisi bunun yanına bile yaklaşamaz.

cristiano_

13.5.2011 20:55:11

0
abii bi cogunuz okuma özürlü heralde oyun yapım aşamasında yazıyo siz grafik kotu bumu grafik fln demişiniz ben mw2 de cok zevk almıştım oyun akıcıydı cok eğlendim bunuda aynı şeyleri umarak alcam grafik mw2 kadar olacaktır heralde madem grafik manyagısınız almayın oyunu !!!

On.E

13.5.2011 20:46:49

-3
3 tane yarım firma ile bakalım nereye gidecekler..85'i geçmez oyunun ortalaması bana kalırsa..2-4 yükselme dönemi oyunlarıydı WaW-MW2-BO Durakla Dönemi idi artık gerilemeye geçiyoruz yavaştan o kaç yıldır değişmeyen grafiklerle zaten bir yere gelemez bu saatten sonra EA en zayıf yerinden vuruyor bir kere..O senaryo modu olayı da ekibin dağılması ile eski kaliteyi yakalayamayacaktır..BO 87 ortalamalıktı bu 84-85 falan olur..

_Pro_

13.5.2011 20:42:47

0
oha 1 dakkada 51 yorum gelmis

BSC Misafiri

13.5.2011 20:24:23

+1
Yapılan açıklamalarda Call Of Duty yapımcısının Bf3 hakkında söylediği söz hala aklımda "Bizim motorumuzda birkaç güncelleme ile aynı seviyeye çıkabilir" umarım çıkar yoksa COD serisi büyük bir kitle düşüşü yaşayacaktır.

xvint343

13.5.2011 20:20:54

+1
cpt price oyunda görürsek süper olur grafik bakımından biraz bf3 gerisinde kalmış gibi geldi bana genede merakla bekliyorum mw3

NightHT

13.5.2011 20:20:24

-2
İnşallah yeni bir motorla gelir. 4-5 yıllık motordan sıkıldım. Fakat eski motor olsa bile oyunun tadından dolayı oynarım. Survivol zombi tarzı heralde....

LoSt_Jack

13.5.2011 20:18:58

+3
ya abi iyice batırmışlar grafikleri 2.resim ne öyle insan utanır o resmi koymaya grafik istiyor millet tamam Cod serisindeki senaryo atmosfer hiç bi oyunda yok ama adam gibi grafik lazım VASAT

BSC Misafiri

13.5.2011 20:18:00

-2
silah modellermeleri güzel ama ak-47 bu haliyle gelirse bana göre berbat olur inşallah ak-47 nin son hali bu olmaz

turboctopus

13.5.2011 20:14:47

+1
@EMRECAN Bende biliyorum yapım aşamasında olduğunu ama 3. resimde oyun resmen black ops'un kopyası yapım aşaması bittiğinde çok iyi ve farklı görüntü bekleme bence.

avatar78

13.5.2011 20:12:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: paypay88 Yav MW3 el konsoluna çıkacağını nerden çıkardın şimdi
Sadece el konsoluna çıkacak demiyorum, Psp2 için bir Call of Duty oyunu duyurusu yapıldı. Büyük ihtimalle mw3 gelir.

Opricnik

13.5.2011 20:09:01

0
Yav MW3 el konsoluna çıkacağını nerden çıkardın şimdi

avatar78

13.5.2011 20:04:48

+1
Düşünülmeyen bir şey var, 3DS ve Psp2'de Battlefield 3 çok güzel gözükmezse, Mw3 el konsolcuları için harika olabilir. PC ve diğer platformlar için konuşmak, daha erken.

hellsgate

13.5.2011 20:04:26

-2
Quick scope olacak mı,quick scope ?

Opricnik

13.5.2011 20:03:34

-2
Battlefield 3'ün yapım aşaması ss lerine bakın birde buna bf 3 full'ü yapım aşamasından 10 kat güzel olacaktır.

The_Rahip

13.5.2011 20:01:58

+1
BFC 3 güzel oyun ama single'ı Cod'un yanından geçemez. BFC 2 bu nesilde yarım bıraktığım ender oyunlardan biridir çok yavan bir single'ı vardı.

Fatal1ty.

13.5.2011 19:59:26

0
Hatırlatırım, Battlefield 3'te yapım aşamasındaydı.

SOLID SNAKE

13.5.2011 19:56:04

+3
Bunlar tam bitmiş görseller değil, yani esas kaplamalar eklenmemiş bazı resimlerin bitmiş halleri var ama tam değil. iyi olacaktır ama benim bu sefer aklım bf3 te malesef..

Tenth Doctor

13.5.2011 19:56:02

0
çok ani oldu ya. Bi heyecan yaratmadı bende ama.

Hawqeye

13.5.2011 19:53:58

0
Eski infinity ward kadrosu mw1 ve 2 yi gerçekten çok güzel yapmıslardı bu kadro dagıldıktan sonra kalite ister istemez düştü ama trechyard gibi bir firma bu oyunu bu kadar kötü yapabilir, cod 3 - world at war - black ops hepsi trechyarddan çıkma seriler hepside kalitesiz, zaten cod serisi 2 ve katlarını alıcaksın tek haneli oyunları kötü oluyor.

TangoEchoKilo

13.5.2011 19:52:56

-3
bu oyundan umudum var grafık motoruna bir kac guncelleme ıle kalıtelı grefıklerı bıze sunacagından emınım.Benı uzen kısım oyunun SP kısmının soylenenlere gore kısa olacagı umarım uzun olur.MP onemlı etken Black opsta alamadıgım tadamadıgım zevkı artık MW3 te tatmak ıstıyorum.tabıkıde black opstan daha farklı olduklarını kanıtlayacak yenılıkler getırmelerı lazımki MP daha keyıflı olsun ayrıca DİCE BF3 de cok ıddıalı gelıyor gercekcı havası ıle ıyı satıs rakamları yakalayacaktır dıye dusunuyorum ama yınede MW3 ten umudum ve benım gıbı umudu olanlar var 1 şansı var mw serısının eger reklamını ıyı yaparsa guzel bır oyun sunarsa satış rakamları milyonları şupesiz gorecektır.

mj 23

13.5.2011 19:47:20

0
activision sadece satışlar icin her sene cod çıkarttıriyor aynı pilav ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyolar artık yeter be bı yeni oyun motoru yapar insan bı seyleri geliştirir

encuni

13.5.2011 19:45:16

+1
Bf cıler cod cular bu tartışma neden cıkıo anlamadım getti :D Hele bazıları korkulardan uyelıklerı ıle mesaj bıle yazamıyorlar

BSC Misafiri

13.5.2011 19:44:05

0
Yahu call of duty serisi ne zaman kötü olmuşta böyle beklentisizlik gene aynısı olacak gibi yorumlar hayret ediyorum.MW 2'yi bitirdikten sonra hiç oynanamamıştım geçen satın aldım multisini açtım resmen kalitesine hayran kaldım optimizasyon süperdi mw 2'de ve grafik kalitesini çok beğendim.Black opsun optimizasyonu iyi değil ama her sene kendini aşıyor. BF 3'üde kesin alacağım ama daha çok cod mw 3 bekliyorum.Directx 11 destekli 6950 olmasına rağmen :)

DoubloN

13.5.2011 19:43:58

-1
daha duyrulmamış oyunun resmi kaynakdan olmayan belkide oyunla alakası bile olmayan resimlerini gördünüz hemen oyunu yerden yere vurdunuz bekleyen bi resmi duyuru olsun ondan sonra gelecek resimlerle videolarla oyunun ne olduğunu ozaman anlarız

-Deadmau5-

13.5.2011 19:43:52

0
Gidin Bc3 grafik yanlıları. Siz bc3'ü sırf grafik var diye oynayacaksınız. Modern Warfare 2 en sevdiğim oyundu MW3 te öyle olacak

BSC Misafiri

13.5.2011 19:43:38

+1
bu motorda amma ünlü oldu,herkezin dilinde,tek diyeceğim silahlardaki detaylara bakın,hiçbir call of dutyde bu kadar detay yok.

Portraitclub

13.5.2011 19:42:38

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Nike Grafikler BF 3 e göre 5-6 yıl geriden geliyormuş gibi duruyor..
arkadaşlar bi durun ya daha yapım aşamasında bu kadar karamsar olmayın ortada bi video bile yok bekleyelim biraz bi kaç gün içerisinde video da yayınlarlar o zaman bakarız

BSC Misafiri

13.5.2011 19:28:18

+1
Çok kötü ya of yapma İnfinity Ward. Senden bunu beklemezdik. Olsun yapıcak birşey yok, motor iyi olsaydı Bf3 hayli hayli geçerdi ama Bf3 daha iyi efekt onu bekleyecez. Umarım belki değişiklik yapabilirler. Trailer'inde felan !

BSC Misafiri

13.5.2011 19:28:04

-6
geliyoor geliyoor alemin kralı geliyooor

Fatal1ty.

13.5.2011 19:27:27

0
Aynı tas, aynı hamam. Grafikler aynı, multiplayer zaten berbat. Single için oynanır.

M3rett0

13.5.2011 19:24:37

+20
Hikaye modu 3 saatte bitiyor bunun için 120 tlden fazla bir para vereceksen buyur seni tutan yok.Bne multipalyera bakarım ve gördüğüm kadarıyla COD benzer haritaları aynı sistemle önümüze sunup duruyor.Ve ne yazııki alıyorsunuzda.MW2 mp si ve Black Ops MP'si arasındaki içerik farkını söylesene.Haritaların yapısı aynı,killstreaklar aynı,1-2 silah ekliyorlar 120 tlye satıyorlar aynı oyunu.

kral_oyuncu

13.5.2011 19:23:27

+4
oyun goruntusu ve silah tasarimlari berbat gorunuyo ulan activision para goz firma bi yeni mototor yapamion mu black ops'dan 2 milyar kar elde ettiniz sizin a.q BATTLEFIELD 3 ALCAM. SOKARIM MW3 ZATEN MW VE MW2'nin MAKYAJLI HALI OLUR.

Opricnik

13.5.2011 19:20:58

-4
Bırak ps3'e almayı xbox'a kopya bile indirmem yemin ederim homefront daha iyi gözüküyor kaplama olarak !

r2maru

13.5.2011 19:20:47

-1
Büyük merakla bekliyorum. Karakterler ve hikaye işleyişi güzel olacak. MW3 satışları "Call of Duty ismiyle satıyor" diyenlere Black Ops'tan sonra kapak olacak gibi :)

BSC Misafiri

13.5.2011 19:14:07

-1
ya kim nedrse desin ama ben bu oyunda grafikten çok hikayeye önem veriyorum.önemli olan oyunu oynamak için oynamak değil oyunu anlayarak ve yaşayarak oynamaktır.

Guest-F97E00D06

13.5.2011 19:13:44

-3
Öküz cod fanları eksilemekten başka bi bok yapamıyor, şu görüntüye bakın gamemaker 8.0 ile daha iyi oyun yapılır.

Peset

13.5.2011 19:11:04

+3
Yapım aşamasında olan bir BF3 gördük.Dağlar var aralarında bu iki oyunun.MW3 kendi çapında takılacak gibi.Görünen o.

ZacDoUrden

13.5.2011 19:06:17

-5
Satış rakamları gelsin görücez diyen arkadaşlar var.Ps3'te uncharted serisi, Xbox'ta Alan wake fazla satmadı ama çok iyi oyunlar.Cod'un çok satması iyi olduğu manasına gelmez.Sadece Amerika'da çok çocuk olduğunu gösterir

BSC Misafiri

13.5.2011 19:04:54

-3
Atmosfer ve müziklerde önemli tabi.

BSC Misafiri

13.5.2011 19:04:51

+2
Cod fan boylar hadi yazın birşeylerde okuyup zevklenelim.Mw3 bu mu?...Evet güldüm.Ha pardon grafik önemli değildi değil mi sizin için?pardon..

Nike

13.5.2011 19:02:41

+1
Grafikler BF 3 e göre 5-6 yıl geriden geliyormuş gibi duruyor..

Antrim

13.5.2011 19:02:38

0
Mert H. 13.05.2011 18:43:20 '' Bu arada bu görüntülerin oyunun yapım aşamasından olduğunu da belirtelim'' bir şeyi okumadan hemen yorum yapma oyun daha yapım aşamasındaymış

ugrcan1

13.5.2011 19:01:59

-2
Görünüşe göre aynı grafiklerle devam edecek galiba böle giderse bf3 ün yanından ble geçemez :D BF3 Çok İyi...

ilyasburak

13.5.2011 18:59:44

-2
çizgi film

agolasmet

13.5.2011 18:57:39

-4
Beyler ilk Modern Warfare oyunu çıkalı 4 sene olacak ve ilk oyunun etkileyiciliğini ikinci oyunda ben şahsen göremedim...Eğer üçüncü oyunda İkinci oyuna eş değer bir yapıda olursa bu yıl Battlefield 3'ün yılı olur ve Call of Duty serisi ciddi bir prestij kaybı yaşar oyunseverlerin gözünde...Bu arada merak eden arkadaşlara dipnot:Call of Duty serisinin her oyununu oynadım ve oynayan biri olarak Modern Warfare 2 oyununu beğenmedim...İlk Modern Warfare'deki atmosfer yoktu.

BSC Misafiri

13.5.2011 18:54:45

+4
Ne biçim bir yıl bu ya... Çok iyi bir sonbahar geliyor. Hadi bekliyoruz.

ysn61

13.5.2011 18:48:25

-2
İnş Aynı Grafik Motoru Kullanılmaz Ve Çok Daha Gerçekçi Bir Grafik Motoru Kullanırlar...

BSC Misafiri

13.5.2011 18:48:21

-1
grafikleri bu kadar kötü yapcaklarsa hiç çıkarmasınlar..Çünkü battlefield 3 EZER.....

ysn61

13.5.2011 18:47:19

-3
İnş Aynı Grafik Motoru Kullanılmaz Ve Çok Daha Gerçekçi Bir Grafik Motoru Kullanırlar...

encuni

13.5.2011 18:46:29

-5
Black ops cıkmasaydı grafık bu kadar sorun olmazdı

heatblast

13.5.2011 18:44:00

-2
fazla bir gelişme olmaz sanırım mw2'ye göre bence battlefield 3'den daha iyi olacak gerçi ikisinide oynarım ama cod 6'nın yeri ayrı

turboctopus

13.5.2011 18:43:20

+4
Ben cod'dan birşeyler bekliyordum battlefielde karşı ama resimleri gördükten sonra hayal kırıklığına uğradım sanki 2-3 yıl önce çıkmış bir oyunun grafikleri.

BSC Misafiri

13.5.2011 18:40:47

+2
battlefield 3 bunu EZECEK LAN !!!
quote:

satış rakamları ve inceleme puanları geldiğinde görücez

Quincy

13.5.2011 18:40:44

-5
Arkadaş ilk oyunun üstünden 8 yıl geçti hala aynı oyun motoru kullanılır mı ya?Aynı şeyi boyayıp boyayıp satıyolar..

sharpblade

13.5.2011 18:40:09

+16
Çıksında bir görürüz ne olduğunu ama şuna eminim grafiğin çok önemli olduğu bu zamanda grafikler konusunda birşeyler yapılmazsa yada yeteri kadar iyileştirme olmazsa malesef sınıfta kalacaktır MW3... Çünkü BF3 de hem atmosfer var hem şahane bir görsel şölen. MW3 de muhtamelen aynı atmosfer zaten olacaktır ama aynı derecede grafik görsellik sunabileceğini hiç sanmıyorum. Yinede umarım çıktığında beni şaşırtır...!!!

omar2425

13.5.2011 18:38:53

-2
agolasmet sen mw2 yi oynadın mı ? :D(mw 1 i oynadım merak etme)

jackson_09

13.5.2011 18:36:00

0
Modern Warfare 3, MW2'nin motoru IW 4.0'ı kullanacak. Belki üzerinde iyileştirmeler yaparlar, ama dediğim gibi. Yeni bir oyun motoru ile gelmeyecek.

Muhibbi-

13.5.2011 18:35:46

-29
Cod İnfinity Ward'dan uzak dursun yeter

kral_oyuncu

13.5.2011 18:33:14

-5
battlefield 3 bunu EZECEK LAN !!!

mezka

13.5.2011 18:30:28

+5
merak etmeyin yıllar geçer call of duty kalitesi düşmez

BSC Misafiri

13.5.2011 18:30:12

+5
lanet olsun;bf3 ü gördükten sonra cod elveda demiştim;görünüşe göre bunu da alacam :D

agolasmet

13.5.2011 18:28:07

-37
İnşallah Modern Warfare 2 gibi olmaz...Yoksa fena halde çuvallar bu sefer Call of Duty serisi
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız